reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Anetko nie strasz,ze taki natłok teraz kobietek w ciąży,fakt,że gdzie się nie popatrzy tam brzuszek,zresztą co tu daleko patrzeć, u mnie w pracy w mojej sekcji,gdzie pracuje sześć kobietek (w tym jedna już ma za sobą rodzenie) i ja z koleżanką z pokoju jesteśmy w ciąży,ona rodzi we wrześniu:), nie mówiąc co w tym roku się działo w całej firmie:-)
Właśnie chcę znowu zacząć chodzić na basen,ale zobaczymy jeszcze po mojej dzisiejszej wizycie,co będzie.

reklama
A ja znowu zaliczam kibelek wieczorami już myślałam że przejdzie bo to juz przeciez minął 4 miesiąc a tu nic....
i tez nadal pracuje ale jeszcze 6 tygodni i wolne...
I w ogóle strasznie się czuję......

Ja już po wizycie,trochę spokojniejsza,lekarka nie stwierdziła nic niepokojącego,dzieciątko lata po całym brzuch i nawet nie było mowy o sprawdzeniu płci, ale serduszko w końcu udało się wysłuchać,maleństwo wypięło się pupą do taty i tyle:-)
Tajchi współczuje tych wymiotów,,ja na początku też tak miałam,ale na szczęście przeszło,a i pobyt w domu przez ten czas też pomógł,nie wiem,czy nie powinnaś poprosić o wolne,przecież się wkończysz,tym bardziej,że źle się czujesz,a co na to twoja ginekolog?
Anetko, ja tez miałam teraz bakterie w moczu b. liczne,spytałam się swojej ginekolog,czy to coś złego,ale uspokoiła mnie,że tak jest,bo to nie jest jakieś sterylne pobranie, leukocyty też miałam trochę powyżej normy,ale nie kazała mi się tym tak przejmować,wyniki są w porządku.

Cześć dziewczyny! Kolejny upalny dzień się zapowiada z jednej strony to super a z drugiej trochę za goaco, zwłaszcza że codziennie chodze zaprowadzac syna do szkoły i go odbieram i to w samą gorączke a mam dosyc daleko. Ale już niedługo bo będziemy się przeprowadzać bliżej szkoły i do wiekszych pomieszczeń narazie czeka mnie remoncik w nowym mieszkanku, ale przynajmniej wiecej miejsca będziemy miec bo teraz w trójke jestesmy na jednym pokoju i jest ciasno a jak przyjdzie maleństwo to nawet nie było by miejsca na łóżeczko. Dzisiej na 17 idę do lekarza i sie denerwuje czy wszystko ok zresztą jak zwykle, mam nadzieje że da podejrzec dzidzie czy to chłopiec czy dziewczynka dla mnie to obojetne ale mó syn chciałby braciszka bo mówi że ma tyle zabawek że nie musiałabym nic kupowac.Pozdrawiam wszstkich

czesc dziewczyny jestem nowa wlasnie dzisiaj rano zrobilam test i:-)2 kreski. troche pozno sie dowiedzialam o ciazy:-D. wedlug kalendaza termin mam na 25 listopada. pozdrowienia

Cześć dziewczyny
Ja dzisiaj jestem od 5 rano na nogach,bo musiałam wcześniej przyjechać do pracy,więc upały przeżywam w klimatyzowanym pokoju,najgorszy jest powrót do domu,samochody stoją na parkingu bez zaciemnienia,więc jest ja saunie.
Izka, ja też przed każdą wizyta się denerwuje i jak się okazuje nie potrzebnie,ale taka widocznie nasza natura:-),na pewno będzie wszystko w porządku:tak:
Bokkie, faktycznie obudziłaś się wcześnie:-), witam cię serdecznie i jak to zrobiłaś,że dopiero teraz się zorientowałaś,że możesz być w ciąży:confused:, ja zrobiłam sobie test od razu jak kolejna miesiączka zaczęła się spóźniać:-)
Pozdrowionka

witaj Bokkie. Ja tez jeszcze nie należe do zaawansowanych użytkowników hehe. Nastepna listopadowa mamuśka:-) Ja mam termin na 9 listopada. Jak sie czujesz z swiadomością , że masz pod serduszkiem wspanialą istotkę??

to moja druga ciaza. jestem bardzo szczesliwa . malizna zaniedlugo zacznie kopac a ja dopiero sie dowiedzialam zabawne . robilam wczesniej 3 testy i wszystkie byly negatywne niewiem czemu:confused:

reklama
witamy gorąco w naszym gronie:)
nie wyobrażam sobie, że mogłabym nie wiedzieć że jestem w ciązy ze względu na brzuch i objawy typowo ciążowe!To musi być niesamowite uczucie, taka niespodzianka!. Jednocześnie najgorszy okres oczekwiania masz już za soba!!!!!

Do góry