reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Witaj Gabi:-)
Ja mam długi weekend od prawie dwóch miesięcy i już bardzo tęsknię za pracą:rofl2:Szczególnie, gdy jest taka pogoda do niczego:baffled:

reklama
Witaj Gabi :-) Mi na wczorajszej wizycie też wyszedł termin 2 Listopada :-)
A ja za pracą nie tęsknię:no:. I tak mam zamiar zmienić pracę po macierzyńskim. A na nadmiar słoneczka jeszcze będziemy narzekać :-D

Witam mamuski dawno sie nie odzywalam ale tak jakos sie wbic nie moglam ...
Ja nie wiem gdzie wy mieszkacie u mnie jeszcze nie padalo ciagle taka w miare ladna pogoda za to ja nie mialam sily wyjsc nawet z domu ;-/
A co do jedzenia miesa to ja wogole nie mam ochoty az sie martwie bo przeciez jak nie jem miesa to nie dostarczam jakis tam potrzebnych witamin i co teraz ?

Witajcie:-)
Gabi witaj wśród listopadówek.

skoro taka okropna pogoda w Polsce to ja szybko przesyłam Wszystkim słoneczko z Danii. Tu świeci fantastycznie ( o tej godzinie to może troszkę słabiej ale w ciągu dnia jest super:tak:) Niech dogrzeje Was kochane :tak:Niestety jestem na szkoleniu ale już jutro wracamy do domku:tak:Już nie mogę się doczekać, bo jutro mąż ma urodzinki a my będziemy prezentem;-)
Pozdrawiam.

Dziękuje dziewczyny, a raczej przyszłe mamuski, za ciepłe przyjęcie:-)
Ja właśnie wróciłam z trzytygodniowego "urlopu" i jednak stwierdziłam,ze na ile będę mogła i będzie spokój, to będę chodzić do pracy, bo jednak w domu nudno na dłuższą metę:-D
Tylko, ze strasznie zaczęły mi puchnąć nogi i jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie mnie wynosić z domu!!!
A pogoda dalej fatalna i nie zapowiada się poprawa na te najbliższe cztery dni:-(
Pozdowionka!

Cześć dziewczyny jak tam samopoczucie w te nieciekawą pogode. Bo ja czuje się okropnie. Najgorsze że tak ma być przez kilka najbliższych dni. Pozdrowionka dla wszystkich.

Hej!!

Chyba wszedzie taka pogoda masakra:baffled: samopoczucie takie se, ja np strasznie sie nudze a jak sie nudze tooooo jem :-D i jem :-D okropne to. I sobie rosne, brzuszek malo co widoczny a kg leca i rozkladaja sie na calym ciele, az strach pomyslec co to pod koniec ciazy bedzie:rofl2:

Witajcie!
Ja też rosnę i rosnę, wybrzuszyło mnie i juz nie wiem,czy to maleństwo,czy nadmiar kilogramów! Zaczęłam to trochę kontrolować,dlatego wole chodzić do pracy,bo jak siedzę w domu i jeszcze przy takiej pogodzie, to nic tylko wcinam,a jak jeszcze mam zrobione i podane, to juz katastrofa;-)
Pozdrawiam serdecznie!

reklama
wiecie co, a ja wogole nie rosne:zawstydzona/y: przy pierwszej ciazy tez do piatego miesiaca nie bylo widac:-( ale potem wyskoczy

a dzisiaj jak zazwyczaj zachcianek nie mam, ale tak mi sie smietany chcialo ze szok,,, poszlam do sklepu kupilam sobie taka 20% i ze 3 lyzeczki poprostu pochlonelam:-D

maz sie smial, bo takich jazd nigdy wczesniej nie mialam, przy pierwszej tez nie:szok:

Do góry