Powiedzcie mi czy miewacie takie tępe/ leciutkie bóle pod brzuszkiem (tego rodzaju jak podczas miesiączk tylko sto razy słabsze)i. nie wiem czy to wogóle można nazwać bólem, po prostu czuję że coś tam sę dzieje. Na początku tak właśnie miałam, ale to normalne bo wszystko się tam rozrasta. Od jakiegoś 1,5 tygodnia miałam spokój a tu w nocy znowu się pojawiło. Troszkę się zamartwiam, pewnie niepotrzebnie bo dzidzia rośnie więc jej domek też musi rosnąć.
reklama
Dombar akurat dzisiaj zgłaszlam takie same dolegliwosci lekarzowi mówi z normalka, macica sie rozciaga To dopiero początek "atrakcji";-)
No to zasnę dzisiaj spokojniejsza :-)
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
magdalenaB
marcowa mama 06'
takie bolesci sa normalne ;-) moze bolec dol brzucha lub nawet pachwiny, wiec nie ma sie czym przejmowac. ja tez mam takie pobolewania, ale oprocz tego boli mnie czesto gora brzucha i to mnie juz troche niepokoi :-(
Czesc dziewczyny......ja sie dzis witam ze stolicy.........
M musial po raz kolejny w tym miesiacy przyjechac tu sluzbowo i zabralismy sie z nim......Poki co siedze w hotelu......mlody spi bo nie zdazyl sie porzadnie wyspac w nocy (przyjechalismy po polnocy).
Poza tym bardzo sie ciesze bo bede miala okazje spotkac sie z kolezankami - kwietniowkami z BB :-)
Takie lekkie bole faktycznie sa normalne.......i masz racje K@ASIEK ze to dopiero poczatek atrakcji .......mnie do tego juz od jakiegos czasu bola nerwy kulszowe, ze czasemledwo sie podniesc potrafie.....ale poprzedniotez mnie tak ciagle bolaly
MAGDALENKO - a mowilas lekarzowi o tych bolach?
No jak tam dziewczyny....pisac co u Was slychac :-)
M musial po raz kolejny w tym miesiacy przyjechac tu sluzbowo i zabralismy sie z nim......Poki co siedze w hotelu......mlody spi bo nie zdazyl sie porzadnie wyspac w nocy (przyjechalismy po polnocy).
Poza tym bardzo sie ciesze bo bede miala okazje spotkac sie z kolezankami - kwietniowkami z BB :-)
Takie lekkie bole faktycznie sa normalne.......i masz racje K@ASIEK ze to dopiero poczatek atrakcji .......mnie do tego juz od jakiegos czasu bola nerwy kulszowe, ze czasemledwo sie podniesc potrafie.....ale poprzedniotez mnie tak ciagle bolaly
MAGDALENKO - a mowilas lekarzowi o tych bolach?
No jak tam dziewczyny....pisac co u Was slychac :-)
magdalenaB
marcowa mama 06'
no wlasnie nie mialam jeszcze okazji. ostatnio jak u niej bylam to dostalam zwolnienie ze wzgledu na to przeziebienie i wtedy te bolesci sie troche na siebie nalozyly. ja podejrzewam ze to od podnoszenia Bartusia, bo chlopak troche juz wazy ale czasem podniesc go trzeba
Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Dzień Dobry Dziewczynki:-)
Anetko miłego spotkania z Kwietnióweczkami
Mi te bóla brzucha jak narazie przeszły. Od czasu do czasu czuję lekkie ciągnięcie w okolicy jajników.Za to wymioty rozszalały się na całegoPojawiają się zasze w okolicach 17 i męczą mnie do wieczora
Anetko miłego spotkania z Kwietnióweczkami
Mi te bóla brzucha jak narazie przeszły. Od czasu do czasu czuję lekkie ciągnięcie w okolicy jajników.Za to wymioty rozszalały się na całegoPojawiają się zasze w okolicach 17 i męczą mnie do wieczora
magdalenaB
marcowa mama 06'
oj antila jak mi przykro, wiem jakie to potrafi byc meczace :-(
reklama
Antila płaciłam za wszystkie badania, ale robiłam je prywatnie. A myslałam, że moze nie będę płacic bo mój M był kiedyś tam ze skierowaniem i nic nie zapłacił. Okazało sie, że mieli podpisana jakąś umowę. A moja gin żadnej umowy z nimi nie ma, poza tym do niej też chodzę prywatnie i to najwidoczniej też ma znaczenie.