reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Tajchi no to niezłe przejścia miałaś:szok:Strasznie Ci współczuję tych wymiotów, ja dzisiaj tylko raz zaliczyłam sprint do łazienki:baffled:

reklama
Witam serdecznie

Przepraszam, że nie pisałam tak długo, ale niestety nienajlepiej się czułam w ostatnim czasie. Z maleństwem wszystko ok. 2 tyg. temu miał już niespełna 4 cm.
A ja przez prawie 3 tyg. zmagałam się z wysoką gorączką i infekcją górnych dróg oddechowych (do tej pory jeszcze mnie trzyma straszny kaszel).
Podjęliśmy już z mężem ostateczną decyzję ... i pod koniec maja wyjeżdżamy na stałe do Norwegii. Mamy już mieszkanko... Ja dopiero teraz zaczęłam mieć różne myśli co do wyjazdu... ale wierzę, że wszystko będzie ok.

Serdecznie Was wszystkie pozdrawiam i życzę zdrówka dla Was i Waszych Maleństw.

Widzę, że wszystkie listopadówki świętują, dlatego takie pustki:-)
Ewelinko też bym chciała do Norwegii:tak:
Ja dzisiaj jakoś kiepściutko się czuję mdli mnie bardziej niż zwykle a do tego jakoś dziwnie mi słabo:baffled:

Antila mniej wiecej w tym samym tygodniu co Ty teraz jestes tez tak mialam, na szczescie u mnie to szyko minelo, mamnadzieje ze u Ciebie tez tak bedzie. musisz wytrwac

Puk, puk jest tu ktoś:confused::happy:
Ja dzisiaj zrobiłam międzyświąteczne zakupy, bo jutro przyjeżdżają do nas znajomi.
Troszkę posprzątałam i teraz poadłam w błogie nieróbstwo:-D

Witam listopadóweczki :-)
tajchi ja właśnie wróciłam z majowego wekendu z Irlandi, byliśmy u przyjaciół, lot samolotem to był dla mnie koszmar, najgorszy był start, chociaż ja nie wymiotuję wcale. 3maj się, oby te dokuczliwe nudności ustąpiły jak najprędzej.

Tydzień temu byłam u nowego gina, jest rewelacyjny. Zrobił nam usg :happy: przyszły tatuś był wniebowzięty jak dzidzia machała do nas rączkami.Termin z usg wyszedł na 21 listopada.

Kobietki czy któraś z was miała badania na toksoplazmozę?na czym to polega?

Czesc dziewczynki....:-)
U nas weekend mija spokojnie. Nigdzie dalej sie nie ruszylismy bo pogoda niepewna.
Zreszta ja dopiero wracam do siebie powoli.....jakis chorobsko mnie dopdalo, straszny bol gardla juz prawie minal, katar tylko pozostal.
Mam nadzieje ze Wy porzadnie wypoczelyscie.

Witam nowe mamy :-)
DOMBAR - badanie na toxoplazmoze to normalne badanie z krwi.

Witam:-)
Anetko u nas byli od wczoraj znajomi . Bardzo miło spędziliśmy czas, o dziwo nawet miałam apetyt i wczorajszą obfitą kolację jadłam na równi z innymi.
Dobrze, że ten ból gardła już Cię nie męczy:tak:
Insanes witaj:happy:
Asteria z całej siły ściskam kciuki za Twoją maturę:tak:Połamania pióra:happy:

reklama
Do góry