reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

aneta23 wspolczuje Ci bardzo biedactwo, ja na szczescie nie mialam az takich problemow, ale wiem co to sa same mdlosci i do dzisiaj czasami to odczuwam, jest to bardzo nieprzyjemne, a Ty masz do tego wymioty... oj wspolczuje bardzo trzymaj sie, kiedys musi przejsc

reklama
Tajchi strasznie Ci współczuję tych wymiotów. Oby się szybko skończyły. Myślę że lekarz Ci najlepiej podpowie co stosować.
Anetko widzę że i u Ciebie te same dolegliwości co u Tajchi. Oj nie dajcie się tym nudnościom. Podziwiam że tak długo dałaś radę wytrzymać na tym weselu :tak:

J też się przeraziłam ostatnio cenami ciążowych ciuszków:baffled: Dobrze że mam choć jedną parę spodni ciążowych. Na następne jeszcze troszkę poczekam. Bluzeczki może w internecie jakieś kupię, są tańsze. Nieźle sobie producenci odzieży ciążowej na nas zarabiają!

Anetko buziaczki dla synusia z okazji roczku:-)Strasznie Ci współczuję tych wymiotów, może to z powodu podróży samochodem?

Dziewczyny współczuję Wam tych mdłości, ja to przerabiałam w poprzedniej ciązy, to najgorszy mój okres. Całymi dniami umierałam, a nocami spać nie mogłam - masakra. Teraz o dziwo czuję się wyśmienicie bez żadnych objawów bez tycia, wchodze w swoje ciuchy bez problemu, czasami nawet zastanawiam się czy może coś jest nie tak.

Naprawdę gorąco Wam współczuję bo ja poprzednią ciąże wspominam strasznie.

Tak tak ANECZKO - ja poprzednio wymiotowalam od wrzesnia do grudnia.....:sorry2: Juz myslalam ze tym razem bedzie lepiej.....ale nic z tego :baffled:
ANTILKO - Kubus dziekuje za buziaczki ;-) A podroz samochodem - jak najbardziej nasilila wymioty bo ja nigdy nie znosilam dobrze podrozy.......No tylko ze przed podroza wymiotowalam 2 razy......i mi zostalo niestety:dry:
Ale nic to.....poprzednio dalam rade, teraz tez dam :-p
MONIK - masz racje, w necie bardziej sie oplaca.....a jeszcze w niektorych sklepach internetowych sa wyprzedaze, wiec ceny calkiem przystepne :tak:
MADZIK - trzymam sie trzymam.....dzieki.
Gdyby tylko jeszcze moim malym lobuzem nie trzeba bylo sie zajmowac.

Dobra.........do srody slomiana wdowa jestem.....jak maly obudzi sie w nocy to M do niego nie wstanie, wiec zmykam do wyrka choc troche snu zaznac :blink:
Dobranoc....spokojnej nocki wszystkim

i na koniec jeszcze ja...

Söni, jak napisal Kluliczek jutro wychodzi do domku. Po operacji wszytsko w porzadku, nie ma zadnych niepokojacych objawow, jest jeszcze troszke oslabiony, ale ma juz swoje diableki w oczach, zaczal w szpitalu psocic i pewnie mieli go juz dosc, stad ten wypis;-) Doczekac sie juz nie moge,az w domu bedzie, wysciskam mojego lobuza za wszystkie czasy i chyba juz nie puszcze...

Zielono_mi to świetnie wiadomości nareście:rofl2::happy:, cieszę się bardzo dobrze że psoci;-) to pewnie bardzo dobrze się czuje- a to jest naijwzniejsze:tak:

reklama
Jakie wspaniałe wiadomości:)))))) Sonke psoci - znaczy wszystko z Nim w porządeczku:) Ogromnie się cieszę:tak: Wszystkiego dobrego Wam życzę z całego serca :*

Do góry