Czesc dziewczyny
Jak tam pzedswiateczna krzatanina?U nas juz choinka kupiona stoi na balkonie i czeka...Ciastka popieczone,okna wymyte,a reszte tez sie jakos ogarnie na biezaco.Niestety do PL sie w tym roku nie wybieramy,a wiec z dala od rodzinki te Swieta beda nad czym boleje....
Cala nasza 4-ka pzechodzila ostatnio grype zoladkowa
Nikola jak broila tak broi,notorycznie sciaga sobie skarpety,badz pantofle i biega boso i nic nie pomaga zadne tlumaczenie zeby tego nie robila.Na szczescie znow postepy z nocnikiem i w zasadzie mozna powiedziec ze juz wola,choc od czasu do czasu awarie sie zdarzaja.Na noc pielucha jeszcze obowiazkowo,ale za to coraz mniej mokra.W nocy wypija butle mleka(robie jak kladziemy ja spac a rano butla pusta).
Mloda spi jeszcze w dzien ze 2 godz. (dostaje herbatke,ulubione kocyki,smoczka!!!!!!!!!!!! ,zamykam pokoj i po jakims czasie zasypia
No wlasnie bibus(czyli smoczek) problem nr.1 zeby go odstawic.Nawet Mikolajowi go nie dala dla innych dzieci,choc ja o to ladnie prosil
Problem nr 2 -brak regularnego mycia zabkow i te slodycze i ten bunt jak sie jej odmawia.
Bylyscie moze juz na pierwszej wizycie u dentysty?
W najblizszym czasie kupujemy dwie swinki morskie,bo przymierzamy sie do tego jakis czas i raczej do gwiazdki dojdze do skutku.Nikolka strasznie chce zwierzatko i po przemysleniach zaczynamy od swinek.Mamy akwarium ,ale to raczej moje hobby
Druga pociecha zaczela samodzielnie siadac!,ale to juz zupelnie inna historia...
Pozdrawiam Was wszystkie!!!!!!
Pewnie duzo dziewczyn przezucilo sie na fora dla 2-3 latkow stad takie pustki....
WESOLYCH SWIAT;bardzo rodzinnych i zdrowych,duzo sniegu,zabaw z maluchami ,udanego Sylwestra i lekkiego slizgu w Nowy Rok!!!!!!!!!!!!!!!