reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

reklama
Dziękuję Asteria:-)
Tak jeżeli dobrze pójdzie to lutowa, albo marcowa jeżeli będzie tak jak z Anią czyli 2 tyg później.

Dzień dobry!!! Witam, witam i bardzo się cieszę, że kolejne z nas zostaną po raz drugi mamusiami :-) GRATULACJE DZIEWCZYNY!!!! :tak::-)

Dawno, dawno tu nie zaglądałam, ale czas mi tak szybko leci, że już nawet na dni nie liczę, ale na miesiące :szok: Jeśli tak to pójdzie, to za szybko się zestarzeję, a wcale mi się to nie uśmiecha :no:

Piotruś.... Mały pyskacz... Od kiedy nauczył się gadać, to gęba mu się nie zamyka... A jak się przegaduje z nami, masakra. Ma swoje humorki i też muszę stwierdzić, że robi nam na złość, śmiejąc się przy tym w twarz... :szok: Potrafi wyprowadzić człowieka z równowagi. Co do pieluch, to wreszcie zaoszczędziliśmy na tym towarze. Daję mu tylko do snu i ewentualnie w trasę, choć potrafi kilka godzin wytrzymać bez sikania. Tak od miesiąca już dajemy radę - może i późno, ale wreszcie :tak:
Postaram się częściej odzywać, ale liczę i na Was!!! Pozdrawiam :)

no u nas spokoj ale remont pelna para;) wrescie na swoim a nie u mamus czy tescow:)

Wojtaszek wypoczywa u babci poki co:) ale jak wroci pełną para bierzemy sie do pracy nad jedzenie zupy:) bo z tym mamy najwieksze problemy... ale za to nie wiemy co to jest pielucha w dzien - ale za to na noc jeszcze zakladam ale postanowlam sobie ze bedziemy probowac bez...

Hanuś moja Ania też gada jak najęta:-DZ pieluchami pożegnałyśmy się już we wrześniu, ale z dziewczynkami podobno szybciej idzie;-)
Asteria kupiliście mieszkanie?Super!

:tak:Witam serdecznie;)

Antila Gratuluję!!! Oj sama bym chciała ale jakoś tak się boję....

Asteria jak remoncik?? już pewnie po...

Bartek kłuci się z nami (Hanuś pewnie chłopcy tak mają;-)a od wrześnie do przedszkola... trochę się boję bo w prawdzie już prawie dwa lata jest w tym swoim klubiku ale tu będzie dużo dzieci nowe ciocie...

Z pieluchami pożegnaliśmy się w marcu a do początku lipca w nocy, początkowo zdarzały się wpadki ale na dzień dzisiejszy (odpukać) jest ok

pozdrawiam dziewczyny

Dobry wszystkim
Antila no i Ania zaraz doczeka się rodzeństwa a tak się zażekałaś :)
Gratuluje wszystkim przyszłym mamusiom.
Mój ma trochę problem z mową ale powoli się rozwijamy
Od września poszedł do przedszkola i już drugi raz na zwolnieniu lekarskim siedzimy w domu ;/

Dobry wszystkim
Antila no i Ania zaraz doczeka się rodzeństwa a tak się zażekałaś :)
Gratuluje wszystkim przyszłym mamusiom.
Mój ma trochę problem z mową ale powoli się rozwijamy
Od września poszedł do przedszkola i już drugi raz na zwolnieniu lekarskim siedzimy w domu ;/

co sie dzieje? z mowa? nie mowi?
my tez do przedszkola poszlismy:) ale odpukac jeszcze nie chorowal.

reklama
Asteria - mówić mówi ale niewyraźnie - logopeda powiedziała ze ma opźnienie mowy
Koleżanka psycholog dziecięcy zachęca na badanie sensoryczne więc pewnie pójdziemy

Do góry