Witajcie Dziewczyny!!! :-)
No i mamy nowy rok…
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! DUŻO, DUŻO ZDROWIA!!!
Widzę, że tu w pełni planuje się wakacje. Echhhhh – ale Wam zazdroszczę tych Tajlandii, Turcji itp. Ja najdalej w swoim życiu byłam w Hiszpanii i chyba prędko znów zagranicę nie pojedziemy. Chcieliśmy do Chorwacji w tym roku, ale znajomi odradzają, bo drogo się zrobiło. Pozostaniemy chyba na Polsce – ale jeszcze nie wiem gdzie.
Co do remontu, to nadal w martwym punkcie. Może w czwartek coś się zacznie. Zobaczymy.
Piotruś wczoraj pierwszy raz na saneczkach, tak Mu się podobało, że głośno protestował jak trzeba było iść do domu. Nie wiem, czy dzisiaj uda mi się z Nim pójść znów, ale chętnie bym poszła.
Clue cieszę się, że Mama już w domu!!! Teraz już z górki, bo w domu dużo szybciej się zdrowieje
:-) Współczuję powikłań po szczepieniu.
Aga – ja też się bałam tego szczepienia, ale poszłam mimo to, bo to i tak nieuniknione. Na szczęście nic się nie działo.
:-)
Antila – współczuję historii z pogryzieniem Ani.
:-(Ja nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu. Psy są kochane, ale trzeba z nimi niesamowicie uważać. Dobrze, że Ani nic poważnego się nie stało!!!
Niki co do wózka – to my na wiosnę kupiliśmy taki:
Spacerówka Pretty Evolution marki CAM to nowoczesny, wyjątkowo lekki, składany wózek typu parasolka z ergonomicznymi uchwytami.
W wyposażeniu standardowym:
- aluminiowy stelaż
- regulowane oparcie
- regulowany podnóżek
- 5-punktowe pasy bezpieczeństwa
- przednie koła obrotowe z możliwością zablokowania
- zdejmowane pokrycie można wyprać w temp. 30 stopni
- kompaktowy - składa się wraz z zamontowaną spacerówką
- okrycie przeciwdeszczowe
- siatkowy kosz na zakupy
- składany daszek z okienkiem
Wózek w kolorystyce: beż plus czarny. Dostępny również w innej kolorystyce.
Jak na razie nie narzekam, zobaczę jak będzie dalej. Szkoda tylko, że do 15 kg, bo nasze pociechy szybko rosną…
;-)