reklama
maliinka_ev
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny
U nas nieciekawy weekend:-(. Mamy chyba skutki uboczne wtorkowej szczepionki. Tak pięknie ją Maja zniosła i niby spoko było tylko apetytu nie miała, a w sobote w nocy się zaczęło. Całą noc wymioty, co godzine ją szarpało, była tak wykończona, że wymiotowała już na śpiocha. W dzień lepiej, bawiła się biegała ale nic nie jadła, a w nocy stan podgorączkowy i biegunka. Dostała czopek i jakoś przespała noc. Od rana już lepiej ale nic do ust nie bierze prócz piersi no i znowu rzadka kupka była.
Teraz śpi, oby już przeszło na dobre, tak mi jej szkoda, pierwszy raz coś takiego mieliśmy:-(
U nas nieciekawy weekend:-(. Mamy chyba skutki uboczne wtorkowej szczepionki. Tak pięknie ją Maja zniosła i niby spoko było tylko apetytu nie miała, a w sobote w nocy się zaczęło. Całą noc wymioty, co godzine ją szarpało, była tak wykończona, że wymiotowała już na śpiocha. W dzień lepiej, bawiła się biegała ale nic nie jadła, a w nocy stan podgorączkowy i biegunka. Dostała czopek i jakoś przespała noc. Od rana już lepiej ale nic do ust nie bierze prócz piersi no i znowu rzadka kupka była.
Teraz śpi, oby już przeszło na dobre, tak mi jej szkoda, pierwszy raz coś takiego mieliśmy:-(
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Trzymajcie się Malinka!!!
Dawaj Jej duzo pić, aby się nie odwodniła. Takie dzieciaczki szybko się odwadniają!!!
Dawaj Jej duzo pić, aby się nie odwodniła. Takie dzieciaczki szybko się odwadniają!!!
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Dziewczyny!!!
Nie wiem, czy uda mi się tu zajrzeć jeszcze przed Świętami. Chciałabym Wam i Waszym Rodzinom życzyć wszystkiego najlepszego. Dużo zdrowia, radości, spokoju, błogosławieństwa Bożego oraz wszystkiego co najlepsze!!! Ściskam Was mocno!!!
Zrodzony na sianie, w półmroku stajenki, śpi w ramionach Marii Jezus malusieńki. Świętą noc złocista gwiazda opromienia. Gromadzą się wokół przyjazne stworzenia. Lulajże Jezuniu snem cichym, szczęśliwym. Obdarz nas radością i szczęściem prawdziwym.
Nie wiem, czy uda mi się tu zajrzeć jeszcze przed Świętami. Chciałabym Wam i Waszym Rodzinom życzyć wszystkiego najlepszego. Dużo zdrowia, radości, spokoju, błogosławieństwa Bożego oraz wszystkiego co najlepsze!!! Ściskam Was mocno!!!
Zrodzony na sianie, w półmroku stajenki, śpi w ramionach Marii Jezus malusieńki. Świętą noc złocista gwiazda opromienia. Gromadzą się wokół przyjazne stworzenia. Lulajże Jezuniu snem cichym, szczęśliwym. Obdarz nas radością i szczęściem prawdziwym.
Załączniki
maliinka_ev
Fanka BB :)
Ja też Dziewczyny życzę wszystkim
Zdrowych, Wesołych Świąt Bożego Narodzenia!!:-)
Z okazji nadchodzących Świąt Bożego
Narodzenia pragnę przesłać Wam
najserdeczniejsze życzenia.
Niech nadchodzące Święta będą dla Was
niezapomnianym czasem spędzonym
bez pośpiechu, trosk i zmartwień.
Życzę Wam, aby odbyły się w spokoju,
radości wśród Rodziny,
Przyjaciół oraz wszystkich
Bliskich dla Was osób.
Zdrowych, Wesołych Świąt Bożego Narodzenia!!:-)
Z okazji nadchodzących Świąt Bożego
Narodzenia pragnę przesłać Wam
najserdeczniejsze życzenia.
Niech nadchodzące Święta będą dla Was
niezapomnianym czasem spędzonym
bez pośpiechu, trosk i zmartwień.
Życzę Wam, aby odbyły się w spokoju,
radości wśród Rodziny,
Przyjaciół oraz wszystkich
Bliskich dla Was osób.
Ja również składam wam życzonka!
Wigilijny nadszedł czas,
całujemy mocno Was
chcemy złożyć Wam życzenia
w Dniu Bożego Narodzenia,
niechaj Gwiazdka Betlejemska,
która świeci Wam o zmroku
doprowadzi Was do szczęścia
w nadchodzącym Nowym Roku!
wesołych świąt i zdówka dla was i waszych rodzin!
Wigilijny nadszedł czas,
całujemy mocno Was
chcemy złożyć Wam życzenia
w Dniu Bożego Narodzenia,
niechaj Gwiazdka Betlejemska,
która świeci Wam o zmroku
doprowadzi Was do szczęścia
w nadchodzącym Nowym Roku!
wesołych świąt i zdówka dla was i waszych rodzin!
K
kasiula260881
Gość
Niech te święta tak wspaniałe, będą całe jakby z bajek.
Niechaj gwiazda z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci.
Biały puch niech z nieba spada, niechaj piesek w nocy gada.
Niech choinka pachnie pięknie, no i radość będzie wszędzie.
Niechaj gwiazda z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci.
Biały puch niech z nieba spada, niechaj piesek w nocy gada.
Niech choinka pachnie pięknie, no i radość będzie wszędzie.
reklama