reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

reklama
Dzień dobry :-)
Ja mam dzisiaj doskonały humorek:-D żołądek nareście dał spokój i nie boli:tak: pogoda lepsza niż wczoraj i cały dzień z moim m.;-)
Miłego dnia mamuśki:happy:

Dzień Dobry:-)
Coś mi się poprzestawiało:baffled: W nocy nie mogę spać a rano ciężko zwlec mi się z łóżka.Muszę zjeść jakieś śniadanko a zupełnie apetytu mi brak. Staram się jeść mało a często.
Miłej soboty Kobietki:-)

Witam.....
U mnie znowu niezbyt ciekawie....M musial pojechac na weekend do W-wy, ale moj brat przyjechal, pomaga mi zajmowac sie Kuba, w nocy podaje go do karmienia, potem odklada, zrobil sniadanko, teraz zakupy, potem obiad...
A ja odpoczywam.....Bo niestety znowu zaczęłam w nocy krwawić
no.gif
realmad2.gif
I to o wiele mocniej niz poprzednie pare razy - tak jak podczas okresu
no.gif

Tyle ze po 5 minutach minelo...........
Rano zadzwonilam do mojej pani doktor.....................No i mam zalecenia, ze jesli sie powtorzy to do szpitala mam jechac, a jesli nie to poczekac do poniedzialku na usg. Powiedziala, ze to czasem sie zdarza dlatego ze we wczesnej ciazy zarodek nie wypelnia calej macicy i w czasie kiedy przypadal termin miesiaczki moze tak byc - a teraz akurat 2 okres mialam dostac.
Najwazniejsze ze sie nie nasila i nie jest to czysta krew tylko taka lekko brązowa.
Duphastonu znowu mam brac wiecej................a spasmophen odstawic bo spac po nim nie moge, za to wiecej nospy.
No i znowu leze z tylkiem wyzej............
sorry2.gif

Zycze Wam milego weekendu :tak:

Anetko bardzo Ci współczuję.Leż grzecznie i staraj się nie denerwować. Moja koleżanka przez pierwsze trzy miesiące ciąży miała prawie normalne krwawienia miesiączkowe.
Ja też biorę Duphaston i Spasmophen nie wiedziałam, że może powodować bezsenność:confused:

Dzieki ANTILKO - u mnie to moze byc jeszcze tak ze pękł krwiak ktorego mam w macicy.....ale najwazniejsze ze krwawienie ustało......Mam nadzieje ze bedzie dobrze, bo nie wytrzymam juz tego stresu :-(
A wiesz ze ja tez nie wiedzialam ze Spasmophen moze wplywac na bezsennosc.....ale odkad go biore normalnie spac nie moge, krece sie, przewracam z boku na bok i nic - a nigdy nie mialam takich problemow. Poczytalam wiec informacje w internetowej encyklopedii lekow i okazuje sie ze moze powodowac bezsennosc, pobudzenie i ze nie powinno sie prowadzic asamochodu itp Dzis ginka potwierdzila mi ze faktycznie tak moze byc i kazala odstawic :tak:

Jak tu dzisiaj cichutko:blink:Ponieważ jestem uziemiona w domu mam trzy rozrywki TV, necik i książki:-D

Witam,
Po kolejnym teście z dwiema krechami dopisuje sie do grona mam listopadowych ...wg moich obliczeń dzidek urodzi się około 28 listopada:-)
Ja czekam na moje 3 dzieciątko, w domu juz jest 6,5 letnia Kasia i 2 letnia Mania...Tym razem licze na synka :-)

reklama
Nie, nie byłam...dzwoniłam do mojej przyjaciółki ginki, która prowadziła moje poprzednie ciąże i kazała mi sie stawic za jakies 3-4 tygodnie na USG...no i mam fiolik łykać...ponieważ nie jest to moja pierwsza ciąża...jestem bardziej cierpliwa...i jakos mi sie nie spieszy do gina...właściwie poszłabym i usłyszała, że mam przyjśc za 3-4 tyg.

Do góry