reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Witam was dziewczyny :-)
Długo mnie nie było i mam straszne zaległości .... tyle się tu dzieje. My byliśmy teraz w Krakowie u Dziadków, Mały miał jak w raju na rękach, pogawędki całymi dniami a teraz ode mnie tego wymaga eschh te dzieci :-), cwaniaki małe ;-). Jak nadrobię to coś skrobnę.
Pozdrawiam cieplutko :-)

reklama
Ines i elias 20.11.2008

Załączniki

• DSC03220.jpg
    DSC03220.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 31
Witaj IMEN sliczne twoje dzieciaczki, a jak pieknie sobie razem leza CUDO!!

Aneta ja rowniez przylaczam sie do dziewczyn i Serdecznie Gratuluje!!!

Musze sie przylaczyc do grona matek dzieci przylepek:-D. Moja Majka podobnie z nikim innym za bardzo nie posiedzi, mamusia jest najlepsza:-). Pewnie wynika to z tego, ze praktycznie cale dnie jestesmy w domu same. Mnie to na razie nie przeszkadza, bo raczej grzeczniutka jest i ostro popalic mi nie daje. A jak chce miec dla siebie chwile, zakupki czy fryzjer to pakujemy sie z mala do auta, czekamy az przysnie i wtedy tata jezdzi z nia po miescie, a ja zalatwiam co trzeba:-D

Jedyny problem to to, ze ona niczym dluzej sie nie zainteresuje, owszem popatrzy w tv, pooglada karuzele czy grzechotki ale straaasznie szybko sie nudzi i ciagle trzeba cos nowego wymyslac, oczywscie na raczkach jest najlepiej;-).
Ale ja mysle, ze po prostu za malutka jeszcze jest, podrosnie zakuma wiecej rzeczy to i bawic sie sama bedzie.
Uzbrajam sie w cieprliwosc i czekam.

Czesc,pogoda nam sie poprawila ,mozna dluzsze spacerki robic a nie tylko cztery sciany.Wczoraj mialam wlasnie taki spacerkowy dzien i stal sie przelom w mojej Nioli bo jak nigdy malo spala,w wiekszosci obserwowala wszysto naokolo,gaworzyla ze smokiem w buzi:tak:no po prostu juz nie ten sam bobas co to w wozku tylko spal.Slowem ruszylo sie!Kupilismy jej taki lezaczek-bujaczek z wibracjami i mam w domu wiecej spokoju ,sama sie soba zajmie na jakis czas a ja w tym czasie nawet zerkne do gazetki:biggrin2:Moja corke dziadkowie jeszcze na zywo nie widzieli bo mieszkamy zagranica i jej "wielkie wejscie" nastapi dopiero jak przyjada na chrzciny w marcu.Mam nadzieje ze sie nie przestraszy"obcych":-D Nas jak dotad traktuje jednakowo.Pozdrawiam012.jpg

Załączniki

• 012.jpg
    012.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 34
Witam popoludniowo. U nas sniegu po kolana i dalej pada :-) pogoda w angli sie przewrocila na maksa. Dobrze ze w polsce kupilam ciepla polarowa kolderke do wozka :tak:.

No a co do kolderek to jak spia Wasze dzieciaczki w lozeczkach, w rozkach, spiworkach czy pod kocykiem?? My niedawno odstawislimy rozek i maly spi pod kocykiem ;-)

Adeś my od samego początku spimy pod kocykiem (sporadycznie w śpiworku) rożka wcale nie miałam;-)

Nasz maluch w łóżeczku śpi pod cienkim kocykiem albo pod lekką kołderką, a w wózku opatulony ciepłym kocykiem i w ciepłym kombinezonie.

reklama
Do góry