reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

w święta Bożego Narodzenia
najpiękniejszych snów spełnienia
i miłości, i radości, w Nowym Roku życzliwości
i wspaniałych chwil radości.
bo Boże Narodzenie to święta,
gdy każdy o kimś pamięta, więc ja pamietam o mojej drugiej rodzince którą wy jesteście.Życząc zdrowia dla wszystkich a przedewszystkim dla naszych maleństw.

reklama
Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia!
Wszelkiej pomyślności, dużo zdrowia, radości, miłości i pogody ducha, aby marzenia stały się rzeczywistością, a sukcesy przerosły oczekiwania.
Oby w domach zapanowało wszelkie dobro, spokój, nadzieja i ciepło ludzkich serc.

Niech blask tych świąt sprawi
by były najpiękniejsze na świecia a białe pyłki
lecące z nieba stworzą nastrój tych świąt
życzę wszystkim ludziom na ziemi
by te święta zbliżyły ich
bo to jedyny wyjątkowy czas
by przełamać te wszystkie pozostałe dni
niech pójdą w zapomnienie
poprostu kochajmy swych bliskich
za każdy dzień
za uśmiech
za miłość
która dali nam
więc WESOŁYCH ŚWIAT życzę Wam

nytq81.jpg

Kochane,
Z okazji świąt Bożego Narodzenia, życzę wszystkim dużo zdrowia, spokoju ducha, miłości oraz spełnienia marzeń!!!

Witam Świątecznie:-)
Właśnie wstałyśmy i próbujemy dobudzić M aby nam zrobił śniadanko:-D
Ania pięknie spała od 23 do 5 30 a potem do 9.Zresztą już większość nocy tak przesypia. Na początku się martwiłam, że w nocy za rzadko je, ale ładnie przybywa więc się przestałam martwić;-)
No i aniołek zostawił nam mnóstwo fajnych rzeczy pod choinką:happy::happy::happy:
A jak u Was:confused:

No my juz po śniadanku i do obiadku sie szykujemy, Nasz Kacperek dostał mnóstwo prezentów babcia Go ciągle bawi i mam troszke czasu dla siebie, nawet wydepilowałam nogi pierwszy raz od porodu:-D:-D, dziadek z moim M najedli sie za wszystkie czasy i leża nic nie robią.:no:

Święta, święta i prawie po świętach:-)
My dziś idziemy w gości, muszę jeszcze tylko zrobić czerwoną kokardę dla Maji, co by żadna ciotka czy inne złe oko nie zauroczyło mi mojej kruszynki:-)
Antila rzeczywiście mała ślicznie Ci śpi ile ja bym dała za taki sen u mojego potworka:-(, czasem potrafi mieć choć jedna fazę 4-5 godzinną, a tak to jedzonko co 2-3 godz., z tym, ze 3 godzinki to jak ja przytrzymam smokiem:-(
Tajchi fajna babcia, to dobrze, ze potrafi zająć się dzidzią i możesz w tym czasie zająć się sobą (a to jest Twoja mama, czy teściowa?, jak można wiedzieć), bo moja teściowa, to jest trochę bezradna jak mała zaczyna się drzeć:-(

tak to jest z tymi babciami, jedna potrafia uciszyc dzieciaczka od razu a inne (jak moja tesciowa) trzyma na rekach i czeka chyba az sam przestanie sie drzec:baffled:
ale to chyba tez duzo zalezy od dzieciaczkow, moj Danielek zaczyna bardzo szybko rozrozniac kto sie pochyla nad nim w wozku i w wigilie jak ktos podszedl nieznany to sie przetraszyl i plakal:-(

a poza tym swieta troche mnie zmeczyly odwiedzaniem rodziny, ale dzisiaj sobie odpoczywam i jeszcze siedze w pizamie i spie jak maly spi. A uspokoil sie juz na dobre od kilku dni, tak jakby mu kolki przeszly:szok: ale podaje mu nadal kropelki na wszelki wypadek czasem. Marudzi troche wieczorem, ale to dlatego ze mu sie potworne ssanie wlacza i ssie smoka jakby mialgo polknac i czasem mu jeszcze wypada. Ale to juz nie te krzyki kolkowe:-) No i jak zasnie pierwszym snem nocnym to spi 5-6 godzin bez jedzenia, troche podje i dalej spi ze 3 godzinki:happy: tylko ze przez ta moja przeprowadzke bylo tyle zalatwiania w dzien ze spal calymi dniami w aucie i znowu sie przestawil ze zasypial o 2 w nocy:szok: ale juz od dwoch dni przestawil sie na 24 to juz postep. Zeby tak jeszcze przestawil sie do 22 i bedzie cudnie, bo bede miec troche wieczoru dla siebie;-)

reklama
Do góry