Czesc dziewczyny!
Zaczne od wielkich gratulacji dla Tajchi
!!! Nie tylko medal, ale również kwiatki od twojego malenstwa na kazde jego urodzinki ci sie nalezą, Jestes dzielna matka!!!!
Aneta - jak czytam opisy twoich wizyt w szpitalu to zaczynam sie o ciebie bac!!!!
. Moze zorientuj sie czy we Wrocku maja jeszcze jakas inna porodowke, w ktorej miejmy nadzieje pracuja lekarze
. Normalnie strach sie bać...
Lunia wspolczuje przeziebienia, wygrzewaj sie i szybciutko wrcaj do zdrowia.
Agathe - witaj w klubie niskocisnieniowcow;-). tylko ja mam problem bo nie lubie kawy ew. late słabe wipije albo jak jest bardzo zle to "mleko z kawa".
Malinka, Antila - leniu****cie ile mozecie albo zalatwiajcie wszystkie sprawy jakie wam zostały bo potem to z noworodkiem przy piersi raczej nie wiele sie uda zdzialac;-).
Malinka - nie zauważyłam ... Serdeczne gratulacje z okazji ślubu!!!!
Clue, Niki, Hanuś- jak maluszki? wrzuccie aktualne zdjecia (ja tez wrzuce) to zobaczymy jak rosna
Lena - daj jakis znak!!!!!
A ja jak zwykle pisze jedna lapka bo druga trzymam Stasia który traktuje mnie jako zastepczy smoczek
. Bo ze jest jeszcze głodny przestalam wierzyc po 1,5 godz. musze zrobic sobie porzadek w szafach i przebrac rzeczy do ubrania. przede wszystkim musze pozbyc sie rzeczy ciazowych - i nie wiem moze je sprzedam???
A do tego cały czas szukam w necie prezentów dla rodziny na świeta. Jak wykle najwiekszy problem mam z tata i tesciem - zupelny brak koncepcji. I ie moge sie zdecydowac na zaden prezent dla rocznej dziewczynki chrzesniaczki mojego meza... Jakbyscie miały jakies pomysły to podrzuccie bo chyba sie wykoncze
.
Buziaczki