reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Madzik Ty też przecież miałaś ten termin co ja, tylko że u mnie nic się nie dzieje :no:. Teraz mi tylko takie cuś dziwnego wypadło, ale nie było to galaretowane więc nie wiem czy to czop. No nic muszę czekać aż się mój Synek zdecyduje wyjść na świat w dobie kryzysu :-p

reklama
Hm ... co to może być .... ale Madzik to chyba nie nasz czas :tak:, musimy uzbroić się w cierpliwość i czekać aż nasze szkraby zechcą nas zobaczyć:-). Dzisiaj idę do kina dla rozluźnienia bo już wysiedzieć nie mogę w domu.:-)

Witajcie dziewczynki, ja też w całości. Wczoraj byłam jakas opuchnięta i bez sił, ale dzisiaj lepiej. Wczoraj gotowałam obiadki do zamrożenia dla moich chłopaków, żeby mieli zapasy na czas szpitala. Jesli teściowa ich odkarmi, to będzie jak znalazł na pierwsze dni w domu.
Zostały mi jeszcze cztery dni w domu - liczyłam, że ginka mi ustali konkretny termin wywoływania porodu, jesli przed terminem nie urodzę, a teraz strach mnie zaczyna oblatywać:shocked2:.

I ja sie witam 2 w 1,cala noc spedzilam na kibelku,wciaz siuiam i siusiam,nogi opuchniete,boli glowa,same dolegliwosci nic dobrego,u nas sloneczko sie pokazalo,wyszla bym na powietrze ale nie mieszcze sie w buty,tak bardzo chcialabym juz urodzic.sle wam promienie sloneczne.

Witam w niedzielę:-)
U nas też cisza:-D
Właśnie oglądam na Zone reality program o porodach i nie mogę uwierzyć, że niebawem ja też to przeżyję:happy2:
Insanes widzę, że jesteś z Krakowa. Napisz proszę, gdzie zamierzasz rodzić?
Carol ka na co idziecie do kina:confused:
Anetko może Ty już na porodówce?

Hallo hallo...
Ja tez nadal w jednym kawalku...
Probuje sobie zajac czas zeby sie nie zamartwiac ciagle :sorry2:
I tak wczoraj wypucowalam podlogi....i duza czesc dnia spedzilam w kuchni jak zaplanowalam....Na dzis tez mam plany kulinarne :-D :sorry2: Tylko nie wiem kto to wszystko zje....:cool2:
Dobra wiadomosc jest taka ze po 4 tabletkach na dzien cisnienie ladnie sie trzyma :tak: Zla taka, ze wczoraj wieczorem zaczelam puchnac :baffled:
Tyle tylko, ze dziwnie sie czuje - teraz jak cisnienie podskoczy zaledwie do 135...to czuje sie tak jak wczesniej przy 150-160 :shocked2: Serce lomocze, ręce sie trzesa....:confused:

ANTILA - tez wlasnie zerkram na ten program :-D
MPEL - to juz tuz tuz :-)
CAROLKA, MADZIK - ja tez mam jakas wieksza wydzieline...tylko tez na czop mi to nie wyglada...choc kto wie - poprzednio byla taka sama konsystencja - tyle ze z masa krwi i juz podczas porodu :confused:
IZKA, FILWINKA, INSANES, LANA - witajcie :-)

witam

To i ja się melduje w dwupaku, w nocy siusiu co jest już standardem nie mogłam spać bo wczoraj miałam byc na weselu u koleżanki i chętnie bym sie pobawiła i co nic lipa mogłam pomarzyć tylko o zabawie:wściekła/y:
Ale nadrobię w czerwcu szykują sie kolejne dwa wesela wiec juz nie odpuszczę.:tak::-D
A co do pytań czy już urodziłas???? to w szczególnosci jedna koleżanka mnie nęka, i juz jej powiedziałam ,że będzie pierwsza ;-)która sie dowie,a Ona codziennie to samo i te smsy i wkurza mnie tylko:wściekła/y::angry:

reklama
Do góry