reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2008

Madzik Ty też przecież miałaś ten termin co ja, tylko że u mnie nic się nie dzieje :no:. Teraz mi tylko takie cuś dziwnego wypadło, ale nie było to galaretowane więc nie wiem czy to czop. No nic muszę czekać aż się mój Synek zdecyduje wyjść na świat w dobie kryzysu :-p

reklama
Hm ... co to może być .... ale Madzik to chyba nie nasz czas :tak:, musimy uzbroić się w cierpliwość i czekać aż nasze szkraby zechcą nas zobaczyć:-). Dzisiaj idę do kina dla rozluźnienia bo już wysiedzieć nie mogę w domu.:-)

Witajcie dziewczynki, ja też w całości. Wczoraj byłam jakas opuchnięta i bez sił, ale dzisiaj lepiej. Wczoraj gotowałam obiadki do zamrożenia dla moich chłopaków, żeby mieli zapasy na czas szpitala. Jesli teściowa ich odkarmi, to będzie jak znalazł na pierwsze dni w domu.
Zostały mi jeszcze cztery dni w domu - liczyłam, że ginka mi ustali konkretny termin wywoływania porodu, jesli przed terminem nie urodzę, a teraz strach mnie zaczyna oblatywać:shocked2:.

I ja sie witam 2 w 1,cala noc spedzilam na kibelku,wciaz siuiam i siusiam,nogi opuchniete,boli glowa,same dolegliwosci nic dobrego,u nas sloneczko sie pokazalo,wyszla bym na powietrze ale nie mieszcze sie w buty,tak bardzo chcialabym juz urodzic.sle wam promienie sloneczne.

Witam w niedzielę:-)
U nas też cisza:-D
Właśnie oglądam na Zone reality program o porodach i nie mogę uwierzyć, że niebawem ja też to przeżyję:happy2:
Insanes widzę, że jesteś z Krakowa. Napisz proszę, gdzie zamierzasz rodzić?
Carol ka na co idziecie do kina:confused:
Anetko może Ty już na porodówce?

Hallo hallo...
Ja tez nadal w jednym kawalku...
Probuje sobie zajac czas zeby sie nie zamartwiac ciagle :sorry2:
I tak wczoraj wypucowalam podlogi....i duza czesc dnia spedzilam w kuchni jak zaplanowalam....Na dzis tez mam plany kulinarne :-D :sorry2: Tylko nie wiem kto to wszystko zje....:cool2:
Dobra wiadomosc jest taka ze po 4 tabletkach na dzien cisnienie ladnie sie trzyma :tak: Zla taka, ze wczoraj wieczorem zaczelam puchnac :baffled:
Tyle tylko, ze dziwnie sie czuje - teraz jak cisnienie podskoczy zaledwie do 135...to czuje sie tak jak wczesniej przy 150-160 :shocked2: Serce lomocze, ręce sie trzesa....:confused:

ANTILA - tez wlasnie zerkram na ten program :-D
MPEL - to juz tuz tuz :-)
CAROLKA, MADZIK - ja tez mam jakas wieksza wydzieline...tylko tez na czop mi to nie wyglada...choc kto wie - poprzednio byla taka sama konsystencja - tyle ze z masa krwi i juz podczas porodu :confused:
IZKA, FILWINKA, INSANES, LANA - witajcie :-)

witam

To i ja się melduje w dwupaku, w nocy siusiu co jest już standardem nie mogłam spać bo wczoraj miałam byc na weselu u koleżanki i chętnie bym sie pobawiła i co nic lipa mogłam pomarzyć tylko o zabawie:wściekła/y:
Ale nadrobię w czerwcu szykują sie kolejne dwa wesela wiec juz nie odpuszczę.:tak::-D
A co do pytań czy już urodziłas???? to w szczególnosci jedna koleżanka mnie nęka, i juz jej powiedziałam ,że będzie pierwsza ;-)która sie dowie,a Ona codziennie to samo i te smsy i wkurza mnie tylko:wściekła/y::angry:

reklama
Do góry