reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2008

reklama
No dziewczynki dobranoc, ja mialam dzis bóle pleców tak w okolicy lędzwiowej, wstać ciężko z łóżka z tym moim brzuchalem
lunia83 mój mówi tak samo jak Twój, więc cos w tym musi być
dombar icedal ja dzis dołaczam do tych marud, mam nadzieje że jutro bedzie lepiej:-(

Czesc Kochane :*
I nic sie nie dzieje.. Jedyne co to wstawalam dzisiaj w nocy tylko dwa razy siusiu co jest niemozliwe!:szok:
A u Was jak ? Jak sie czujecie ?
U mnie 4 dni zostaly grr.. ale to sie ciagnie.. potem mam umowiona wizyte na 13.11 i da mi skierowanie do szpitala czy jak to wyglada?

Witam was. Martaynaag tez mi zostały 4 dni do terminu i też 13 mam sie zgłosić do gina jakbym nie urodziła ale co ona potem zrobi to nie mam pojecia napewno nie wysle mnie do szpitala bo u nas tak nie biora chyba ze bedzie cos nie tak. Także pozostaje czekac.

witam sie z Wami.Ztego co wiem to teraz kieruja do szpitala jak juz jest 40 tydzien,bynajmniej tak jest u nas,ja jak sie nie rozpakuje do srody to ide na oddzial.pozdrawiam serdecznie.:-)

Witam mamusie, my tez dalej 2w1
A ja termin mam juz jutro, jak nie urodze to w poniedzialek ide do lekarza, i napewno dostane skierowanie, bo moj lekarz to w dniu terminu kobitki kieruje, ale przynajmniej bede spokojniejsza ze z mala wszystko ok.

Witajcie dziewczynki, u mnie tez spokój, ja dzisiaj pobiłam rekord na +, bo w nocy wstawałam tylko raz do WC. Moja ginka kaze się zgłosic na patologii ok. 2-4 dni po terminie, tak było z poprzednim dzieckiem. A tydzień po, miałam wtedy zaplanowane wywoływanie, bo nic się nie działo. Dzisiaj znowu idę na ktg na 12 na oddział - termin mam 13. Zobaczymy, co dalej, bo za każdym razem mówi co innego. Dam znać. Pozdrawiam. U nas dalej słoneczko, trochę Wam go rozsyłam:-):-):-):-):-)!!!

Witam,

Czesc Kochane :*
I nic sie nie dzieje.. Jedyne co to wstawalam dzisiaj w nocy tylko dwa razy siusiu co jest niemozliwe!:szok:
A u Was jak ? Jak sie czujecie ?
U mnie 4 dni zostaly grr.. ale to sie ciagnie.. potem mam umowiona wizyte na 13.11 i da mi skierowanie do szpitala czy jak to wyglada?
Matynko u mnie to samo, tylko 2 razy dzisiaj wstawałam na siku i przespałam całą noc:szok:( normalnie to latam co 2 godzinki). No i w nocy bolał mnie brzuch tak jak na @. Tylko ja mam termin na za 2 tygodnie...Dzisiaj idę do gina i zobaczymy co powie. Oj, już niedługo nam zostało...

reklama
Hallo.....
Ja za to na siku chyba z 6 razy bylam :sorry2: Do tego co 6 godz. musze brac leki, wiec w nocy tez :dry:
Wiecie martwi mnie wynik tego wczorajszego usg.....ale zyje nadzieja ze przeciez czesto sa pomylki, wiec moze Filipek bedzie jednak wiekszy....choc przy Kubie pomylek nie bylo :-(
Teraz to np z kosci udowej wychodzi termin na polowe grudnia :szok:....tylko glowka jest w terminie, a nawet dzien wczesniej.....
Tylko niby taki maly.....a glowke juz teraz ma w obwodzie troszke wieksza niz Kuba po urodzeniu :confused: Wiec moze nie bedzie tak zle.....

LANA - gdyby LUCYAAN do ktores cos napisala to napewno dziewczyny by przekazaly....zawsze mozesz smsa napisac jak chcesz :tak:
LUNIA - u nas terminy zblizone bo ja tez za 2 tyg. - ginka mowi ze moze byc wczesniej, ale niekoniecznie.....Wkurzajace to jest - bo najpierw cala ciaze leki, potem lezenie....a potem nic sie niedzieje :baffled:
Powodzenia u lekarza
TAJCHI, MADZIK, MPEL, IZKA, MARTYNKA - witajcie...:-)
Wiecie co z tym przeterminowaniem i kierowaniem do szpitala to jest roznie w roznych miastach i roznych szpitalach...
Ja w poprzedniej ciazy jak jeszcze mieszkalam w Warszawie to zglosilam sie do szpitala 4 dni po terminie (zgodnie z zaleceniem mojego lekarza)....a tam mnie totalnie olali, nawet nie zostalam zbadana :no: Tylko powiedzieli mi ze jak wody nie odchodza, czuje ruchy itd to mam sie zglosic 10 dni po terminie :sorry2:
Pojechalismy wtedy do innego szpitala (gdzie pozniej rodzilam) - zbadali, zrobili ktg itd....i kazali sie zglosic na kolejny zapis za 4 dni - tego dnia w nocy rodzic :tak:
A teraz jak jest tutaj nie wiem :dry:...licze ze zacznie sie przed terminem...a jak nie to dowiem sie na nastepnej wizycie co i jak;-)

Ostatnia edycja:
Do góry