reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

reklama
No dziewczynki dobranoc, ja mialam dzis bóle pleców tak w okolicy lędzwiowej, wstać ciężko z łóżka z tym moim brzuchalem
lunia83 mój mówi tak samo jak Twój, więc cos w tym musi być
dombar icedal ja dzis dołaczam do tych marud, mam nadzieje że jutro bedzie lepiej:-(

Czesc Kochane :*
I nic sie nie dzieje.. Jedyne co to wstawalam dzisiaj w nocy tylko dwa razy siusiu co jest niemozliwe!:szok:
A u Was jak ? Jak sie czujecie ?
U mnie 4 dni zostaly grr.. ale to sie ciagnie.. potem mam umowiona wizyte na 13.11 i da mi skierowanie do szpitala czy jak to wyglada?

Witam was. Martaynaag tez mi zostały 4 dni do terminu i też 13 mam sie zgłosić do gina jakbym nie urodziła ale co ona potem zrobi to nie mam pojecia napewno nie wysle mnie do szpitala bo u nas tak nie biora chyba ze bedzie cos nie tak. Także pozostaje czekac.

witam sie z Wami.Ztego co wiem to teraz kieruja do szpitala jak juz jest 40 tydzien,bynajmniej tak jest u nas,ja jak sie nie rozpakuje do srody to ide na oddzial.pozdrawiam serdecznie.:-)

Witam mamusie, my tez dalej 2w1
A ja termin mam juz jutro, jak nie urodze to w poniedzialek ide do lekarza, i napewno dostane skierowanie, bo moj lekarz to w dniu terminu kobitki kieruje, ale przynajmniej bede spokojniejsza ze z mala wszystko ok.

Witajcie dziewczynki, u mnie tez spokój, ja dzisiaj pobiłam rekord na +, bo w nocy wstawałam tylko raz do WC. Moja ginka kaze się zgłosic na patologii ok. 2-4 dni po terminie, tak było z poprzednim dzieckiem. A tydzień po, miałam wtedy zaplanowane wywoływanie, bo nic się nie działo. Dzisiaj znowu idę na ktg na 12 na oddział - termin mam 13. Zobaczymy, co dalej, bo za każdym razem mówi co innego. Dam znać. Pozdrawiam. U nas dalej słoneczko, trochę Wam go rozsyłam:-):-):-):-):-)!!!

Witam,

Czesc Kochane :*
I nic sie nie dzieje.. Jedyne co to wstawalam dzisiaj w nocy tylko dwa razy siusiu co jest niemozliwe!:szok:
A u Was jak ? Jak sie czujecie ?
U mnie 4 dni zostaly grr.. ale to sie ciagnie.. potem mam umowiona wizyte na 13.11 i da mi skierowanie do szpitala czy jak to wyglada?
Matynko u mnie to samo, tylko 2 razy dzisiaj wstawałam na siku i przespałam całą noc:szok:( normalnie to latam co 2 godzinki). No i w nocy bolał mnie brzuch tak jak na @. Tylko ja mam termin na za 2 tygodnie...Dzisiaj idę do gina i zobaczymy co powie. Oj, już niedługo nam zostało...

reklama
Hallo.....
Ja za to na siku chyba z 6 razy bylam :sorry2: Do tego co 6 godz. musze brac leki, wiec w nocy tez :dry:
Wiecie martwi mnie wynik tego wczorajszego usg.....ale zyje nadzieja ze przeciez czesto sa pomylki, wiec moze Filipek bedzie jednak wiekszy....choc przy Kubie pomylek nie bylo :-(
Teraz to np z kosci udowej wychodzi termin na polowe grudnia :szok:....tylko glowka jest w terminie, a nawet dzien wczesniej.....
Tylko niby taki maly.....a glowke juz teraz ma w obwodzie troszke wieksza niz Kuba po urodzeniu :confused: Wiec moze nie bedzie tak zle.....

LANA - gdyby LUCYAAN do ktores cos napisala to napewno dziewczyny by przekazaly....zawsze mozesz smsa napisac jak chcesz :tak:
LUNIA - u nas terminy zblizone bo ja tez za 2 tyg. - ginka mowi ze moze byc wczesniej, ale niekoniecznie.....Wkurzajace to jest - bo najpierw cala ciaze leki, potem lezenie....a potem nic sie niedzieje :baffled:
Powodzenia u lekarza
TAJCHI, MADZIK, MPEL, IZKA, MARTYNKA - witajcie...:-)
Wiecie co z tym przeterminowaniem i kierowaniem do szpitala to jest roznie w roznych miastach i roznych szpitalach...
Ja w poprzedniej ciazy jak jeszcze mieszkalam w Warszawie to zglosilam sie do szpitala 4 dni po terminie (zgodnie z zaleceniem mojego lekarza)....a tam mnie totalnie olali, nawet nie zostalam zbadana :no: Tylko powiedzieli mi ze jak wody nie odchodza, czuje ruchy itd to mam sie zglosic 10 dni po terminie :sorry2:
Pojechalismy wtedy do innego szpitala (gdzie pozniej rodzilam) - zbadali, zrobili ktg itd....i kazali sie zglosic na kolejny zapis za 4 dni - tego dnia w nocy rodzic :tak:
A teraz jak jest tutaj nie wiem :dry:...licze ze zacznie sie przed terminem...a jak nie to dowiem sie na nastepnej wizycie co i jak;-)

Ostatnia edycja:
Do góry