reklama
zielono_mi
Fanka BB :)
zeby wiecej sprztatania bylo, albo okazja do gruntownych porzadkow swiatectznych;-)
witaj Anetko:-) zagladaj troszke smielej, nie gryziemy;-)
witaj Anetko:-) zagladaj troszke smielej, nie gryziemy;-)
majeczka02
Czesc dziewczyny..........
troche niesmiało tutaj zaglądam
od poczatku roku staralismy sie o kolejnego maluszka...............wynik testu z poniedziałku w załączniku ;-)
Na usg jestem umowiona na 7 kwietnia.............wiec wtedy mam nadzieje dostane oficjalne potwierdzenie ...........termin wychodzi w okolicach 24 listopada :-)
Witaj cieszę się,że do nas dolączyłaś Gratuluję:-) Dbaj o Was
Dziekuje Wam moje drogie za cieplutkie przyjecie :-):-):-)
Hihihhihiii ja tak niesmialo dlatego ze jeszcze przez lekarza nie potwierdzone....................;-)Dlatego tez jeszcze nawet suwaczka nie tworze ;-)
A ze moja pierwsza ciaza zakonczyla sie poronieniem.....to zawsze jakies obawy sa niestety...........
Napewno bede zagladac - w miare mozliwosci...tyle na ile moj Kuba mi pozwali.......rozrabiaka biega i rozwala mi cale mieszkanie
Heh....do tej pory siedzialam glownie na kwietniowkach 2007....teraz musze sobie jakos czas podzielic....wiadomo: BB uzaleznia....co widac po ilosci moich postow
Hihihhihiii ja tak niesmialo dlatego ze jeszcze przez lekarza nie potwierdzone....................;-)Dlatego tez jeszcze nawet suwaczka nie tworze ;-)
A ze moja pierwsza ciaza zakonczyla sie poronieniem.....to zawsze jakies obawy sa niestety...........
Napewno bede zagladac - w miare mozliwosci...tyle na ile moj Kuba mi pozwali.......rozrabiaka biega i rozwala mi cale mieszkanie
Heh....do tej pory siedzialam glownie na kwietniowkach 2007....teraz musze sobie jakos czas podzielic....wiadomo: BB uzaleznia....co widac po ilosci moich postow
nik_i
Entuzjast(k)a
zeby wiecej sprztatania bylo, albo okazja do gruntownych porzadkow swiatectznych;-)
Oj nie wiem jak zamierzają zdążyć przed świętami, bo został jeszcze pokój (notabene dla malucha) i przedpokój i jak by to określić tak jakby w ROZSYPCE dobrze że można zawsze do rodziców na święta tylko tak by mi się chciało w łużku poleniwić
Majeczka fajnie że jesteś
co słychać
Ewelinka27
szczęśliwa mamusia :)
Witam Was serdecznie w ten zimny dzień. Odebrałam dziś moje wyniki z laboratorium. Na moje oko wszystko jest ok (wszystko w normie). Mam nadzieję, że teraz w czwartek moja wizyta u ginekologa i usg też będzieok. Bardzo się martwię... Ale wierzę, że z naszym maleństwem wszystko jest ok. Jutro wraca mój mężuś, więc jakoś będzie nam razem łatwiej...
zielono_mi
Oj nie wiem jak zamierzają zdążyć przed świętami, bo został jeszcze pokój (notabene dla malucha) i przedpokój i jak by to określić tak jakby w ROZSYPCE dobrze że można zawsze do rodziców na święta tylko tak by mi się chciało w łużku poleniwić
Majeczka fajnie że jesteś
co słychać
zawsze to i tak jakis plus, nie bedzie sprzatania po swietach w koncu powinnysmy odpoczywac, no nie?;-)
Dziekuje Wam moje drogie za cieplutkie przyjecie :-):-):-)
oj uzaleznia, masz racje, ja tu wlasciwie od kilku miesiecy dopiero, a juz uzalezniona Jak tak piszesz o Kubie, to ja chyba sie ciesze,ze moje chlopaki jeszcze nie biegaja, sa na etapie raczkowania i pelzania, a juz teraz chwilami nie nadazam, wiec nie wyobrazam sobie,co pozniej bedzie. Ja z wielkim brzuchem, a oni bede przed matka uciekali z piskami,bo beda mieli przewage nad brzuchatka Kubus chodzi juz samodzielnie??
pewnie,ze jest wszystko ok! Nawet nie mysl inaczej Zobaczysz,ze wrocisz w czwartek od gina i podzielisz sie z nami samymi dobrymi wiadomosciami!:-) Glowka do gory!Witam Was serdecznie w ten zimny dzień. Odebrałam dziś moje wyniki z laboratorium. Na moje oko wszystko jest ok (wszystko w normie). Mam nadzieję, że teraz w czwartek moja wizyta u ginekologa i usg też będzieok. Bardzo się martwię... Ale wierzę, że z naszym maleństwem wszystko jest ok. Jutro wraca mój mężuś, więc jakoś będzie nam razem łatwiej...
reklama
Faktycznie niezly termin jak na remont.......ale jest taki plus......jak swieta beda u rodzicow to przynajmniej sie nie bedziesz harowac w kuchni.....;-)Oj nie wiem jak zamierzają zdążyć przed świętami, bo został jeszcze pokój (notabene dla malucha) i przedpokój i jak by to określić tak jakby w ROZSYPCE dobrze że można zawsze do rodziców na święta tylko tak by mi się chciało w łużku poleniwić
EWELINKO - alez oczywiscie ze wszystko ok.....nie moze byc inaczej.....My tu wszystkie kciuki trzymamyWitam Was serdecznie w ten zimny dzień. Odebrałam dziś moje wyniki z laboratorium. Na moje oko wszystko jest ok (wszystko w normie). Mam nadzieję, że teraz w czwartek moja wizyta u ginekologa i usg też będzieok. Bardzo się martwię... Ale wierzę, że z naszym maleństwem wszystko jest ok. Jutro wraca mój mężuś, więc jakoś będzie nam razem łatwiej...
A no tak....chodzi juz samodzielnie. Pierwsze kroki zrobil na poczatku lutego (tydzien po ukonczeniu 9 miesiaca. On ogolnie jest taki szybki......stanal na nogi i zaczal raczkowac dzien przed ukonczeniem 6 m-ca......a na czworaka pierwszy raz sie podniosl w wieku 4 m-cy......taki expres ;-)Jak tak piszesz o Kubie, to ja chyba sie ciesze,ze moje chlopaki jeszcze nie biegaja, sa na etapie raczkowania i pelzania, a juz teraz chwilami nie nadazam, wiec nie wyobrazam sobie,co pozniej bedzie. Ja z wielkim brzuchem, a oni bede przed matka uciekali z piskami,bo beda mieli przewage nad brzuchatka Kubus chodzi juz samodzielnie??
Ja tez sie zastanawiam jak to bedzie...raz ze maluch zywy i biegajacy.....dwa ze ma marny apetyt i nadal dojada w nocy, wiec musze w nocy wstawac i karmic go.........Moglby juz przestac........bo juz teraz ciezko mi go z lozeczka wyjmowac...a potem? Ale nie no......damy rade, nie?