reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

pewnie, ze damy rade:tak: ja to mam chociaz ten plus, ze w nocy chlopaki spia, za to w dzien mega aktywne, dodatkowo sama mam problemy z dyskiem, wiec podnoczenie malo wskazane, mialam juz operacje w planach, ale maluszek plany pokrzyzowal;-)

reklama
No to ja chyba też do was listopadóweczki dołączę.... dzisiaj beta wyszła na poziomie 8111 mlU/ml. Wiec wygląda na to, że zafasolkowałam. Serdecznie was wszystkie pozdrawiam :) izyczę wszystkiego dobrego :)
P.S. myślicie, że mogę sie już udać do lekarza ???

CzarnaAnutka nie napisałaś który to dzień cyklu u Cibie i kiedy miałaś ostatnią miesiączkę, ale z bety wynka, że zostaniesz mamusią:-D

Witam nowe przyszłe mamusie:-DU mnie dziś spokojny dzień, ale jest godzina 21 a ja padam ze zmęczenia.Chyba już chciałabym urodzić:-D

Dziewczyny gratulacje dla Was wszystkich :tak:
dawno mnie na BB nie było, chyba od stycznia... a tu juz listopadówki !:tak:
Majeczko wtedy sie spotykałysmy na starjących sie :-) gratulacje serdeczne i trzymam kciuki

zielono_mi , aneta23 - dziękuję dziewczyny za miłe słowa. Ja też wierzę , że wszystko jest ok, ale obawa zawsze jest (i to chyba u każdej kobiety, która jest pierwszy raz w ciąży). Dzisiaj wieczorkiem odbieram męża z lotniska , a jutro idziemy na wizytę - dam znać, co nam powiedział o dzidzuni.

Pozdrawiam i życzę spokojnego dnia. Odpoczywajacie dziewczyny ile tylko możecie.

Ewelinka wszystko będzie dobrze musisz w to wierzyć wtedy jest łatwiej bo się człowiek tak nie zadręcza, wiadomo że każda z nas ma jakieś obawy i chwile zwątpienia ale najwarzniejsze to się zdystansować to pomaga!!!

Ja czekam na ekipę remontową później napiszę co się dzieje na moim placu "boju" tak jakby koniec oddala się w nieskączoność bo mąż wymyśla że jeszcze to czy tamto...

reklama
Babeczki, a Wy tez chodzicie takie spiace? Bo ja to bym chyba zabila za kawalek poduszki i koldry:-) Nie wazne czy o 8 rano czy o 4 po poludniu. Ja z natury jestem spiochem, ale teraz to juz osiagnelam apogeum zmeczenia. Ech, a tu w pracy trzeba siedziec.....

Do góry