reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Cześć dziewczyny ! Dawno nie pisałam ale zawsze was czytam. witam wszystkich w niedzielny poranek bardzo zimny poranek . U mnie tak sobie tylko jakos mi sie już dłuzy ta koncówka, we wtorek ide do gina i mam miec usg dowiem sie ile mała waży i miezy mniejwiecej.Samopoczucie tez różne zależy od dnia a jak jestem sama to wpadam w dola. Mala tak szaleje ze coraz mocniej to boli. Podczytuje pażdziernikówki i ostatnio ktoś tam napisała że był na listopadówkach i że tu się kłócimy zwątpiałam bo jestem codziennie i tego nie zauważylam i jeszcze że u nas cisza i nic nie piszemy a one to są takie zgrane i wogóle:wściekła/y:.Pozdrawiam wszystkich.

reklama
izka_sz u nas też bardzo zimno brrr.... z domku wychodzic sie nie chce. A ja do lekarza jestem zapisana na czwartek i tez ciekawosc mnie zzera ile Julia juz urosla :p
Eee.. dlaczego tak pisza ? U nas nikt z nikim sie nie kloci :) My to wszystkie dobrze wiemy, a one.. ich sprawa i zdanie :)
pozdrawiam! Martyna

Witam witam :-)
U mnie też niedzielny zimny poranek brrr. Ja mam wizytę w środę i już nie mogę się doczekać żeby podglądnąć małego :-). O co chodzi z tym kłóceniem się??? Ja podobnie jak Izka i Martynka nic takiego nie zauważyłam ...... hmmmm :confused:

Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli :-)

Cześć dziewczyny!!!
Mi też dzisiaj zimno... A odnośnie październikówek to skoro nic nie piszemy, albo tylko się kłócimy to po co nas czytają :-p. Chyba interesujące jesteśmy!!!
Karola - ciesze się że już dobrze i do nas wróciłaś
Izka, Martynag, Carol-ka - ja idę we wtorek i też luicze na jakąś ładną fotkę do albumu, bo ostatnio buźki nie chciał Staś pokazać!
Pozdrawiam Was

... A odnośnie październikówek to skoro nic nie piszemy, albo tylko się kłócimy to po co nas czytają :-p. Chyba interesujące jesteśmy!!!
:-D Dokladnie to samo pomyslam :-D.....Widac kobitkom sie nudzi i nie maja nic lepszego do roboty :sorry2:

A tak poza tym dzien dobry kochane :biggrin2::-p
U nas pogoda smętna że tak powiem.....nic sie nie chce, a juz napewno z domu wychodzic :sorry2:

No nic - przejrze sobie ubranka Kuby, które zapakowane czekają na braciszka...pewnie cos trzeba odswiezyc, czegos sie pozbyc :-p
Jak oglądam teraz te male ciuszki, to nie mogę uwierzyc, ze to bedzie takie malenstwo :szok::-D Chyba zapomnialam jak to jest :-D
A wczoraj zrobilismy male zakupki - pare rzeczy kupilismy przy okazji dla Filipka (nareszcie
p.gif
)....pare ciuszkow, cos nowego tez musi byc, nie?
wink2.gif
, poza tym pampki, smoczek, mala butelka na wszelki wypadek.....majciochy jednorazowe do szpitala znalazlam tez.....itp itd
yes2.gif
Musze zrobic liste co jeszcze potrzeba....

A Kuba ma znów kryzys ząbkowy, dobrze ze M w domu ;-)

MARTYNA, KIRIAM, CAROLKA, IZKA - witam serdecznie :-)....widze ze pogoda wszedzie podobna :-( Jesien czuc jak nic...coraz wiecej lisci spada, a wczoraj moje chlopaki nazbierali kasztanow :dry:
A ja mojego maluszka widzialam w zeszly czwartek :tak:....i teraz nie wiem kiedy nastepne randez-vous ;-)
KAROLA - ciesze sie ze do nas wrocilas - mam nadzieje ze teraz obedzie sie juz bez problemow :tak:
MADZIK - oj zdarzaj sie pomylki czasem niestety :-D
A odnosnie przyblizonych wymiarow maluszka - warto tez wziac pod uwage wymiary Twoje i M przy urodzeniu - dzieciatko powinno byc mniej wiecej "srednia" :tak:
MARTYNKO - no co Ty dlaczego za duza - calkiem standardowo z tego co sie orientuje - nic tylko sie cieszyc :tak:
MAGDALENKA - widze fajna pozycje sobie malenstwo wybralo :-D Trzymam kciuki zeby sie ujawnilo na usg :tak:

Kurcze dziewczyny! Tak się rozpisałam i zaczytałam że przypaliłam kukurydzę w kolbach!!! Aneta - nie martw sie przepisu na kukurydzę tu już nie będę zamieszczać :-D:-D:-D..

Witam się i ja:-)
U nas też lodowato brrr.
Od dzisiaj jestem słomianą wdową mój M wyjechał na trzy tygodnie:-(Mam nadzieję, że dam sobie radę. zresztą nie będę miała czasu na dłuższe rozmyślania, bo we środę mam egzamin na specjalizację a jeszcze nie wszystkie materiały przeglądnęłam. jeżeli się dostanę to od razu zaczynają się wykłady i pewnie jakoś te trzy tygodnie zlecą.
Anetko ja dzisiaj również posegregowałam rzeczy małej i nawet wyprałam pierwszą partię najmniejszych body i koszulek:-)
Karola teraz to już z górki będzie:tak:
Kiriam ja ostatnio przypaliłam jajka :rofl2:zorientowałam się, jak usłyszałam wielki huk:szok:
Martynaag ja niestety usg mam dopiero na początku października. Może się jakoś doczekam:confused:
Dziwię się komuś, kto tak napisał na październikówkach, nie zauważyłam abyśmy się kłóciły. To prawda, że nie produkujemy posta za postem, ale to chyba nie o to chodzi:-)
Miłej niedzieli Kobietki:happy:

reklama
ja tu zagladam czasem i nie zawsze zabieram glos ale nie zauwazylam zadnych awantur:baffled: no nic moze dla niektorych wymiana zdan nalezy juz do awantur.......

ja czasem mam ochote tylko sobie poczytac i nie lubie pisac tylko po to zeby pisac. Jak juz ktos wczesniej wypowiedzial sie na temat na ktory ja mam to samo zdanie to na co mam sie produkowac? Lepiej ze piszemy od czasu do czasu ale na temat i do rzeczy.

Milego dnia wam zycze;-)

Do góry