reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

mhm, kajunia chyba tez miala byc listopadowa mama,prawda? dobrze kojarze?:)

a ja siedze z goraca herbatka i tabliczka czekolady i sie obzeram:-D a rano bede miala wyrzuty sumienia,ze tyle zjadlam :D

reklama
ja to sie juz pozegnam na dzisiaj, wykonczona jestem po calym dnbiu,nawet nie wiem dlaczego, zaciagne mezulka do lozeczka i pojdziemy grzecznie spac:tak:

Dlatego zycze spokojnej nocki, kolorowych snow, karaluchy pod poduchy...Dobranoc:-)

i do jutra kobietki:tak::-)

Witam my jutro wybieramy się do lekarza tak ok 18
Doczekać się nie potrafie.........
Objawów jak narazie brak, nie dzieje się nic szczególnego :-) troszkę mdłości ale raczej około południa , naszczeńście bez większych sensacji:-)

mhm, kajunia chyba tez miala byc listopadowa mama,prawda? dobrze kojarze?:)

zielono_mi tak, ja miałam termin na 4 listopada 2007r, ale moje bąble pchały się prędzej na ten świat i urodziłam 25 września.
Urodziłam w 35tc, oba maluchy miały po 2050g i 47cm no i dostali po 10ptk Agpar. A teraz wyrośli już na dużych i dorodnych chłopów :-D

Witam Dziewczyny!!!
Chyba tak powoli zaczyna mnie mdlić... I nie tylko z rana. Jakoś tak dziwnie - czy zjem coś, czy nie... Nie wiem.
Wizyta u gin za 2 dni!!! Oby wszystko było ok...

dzien dobry:-D

kajuniu: moi chlopcy tez wczesniakami sa, urodzili sie pod koniec 35 tc, a teraz,jak widac dorodne z nich maluchy, przynajmniej z jednego:-D

nik_i: daj znac jak po wizycie u lekarza.) Trzymamy kciuki,zeby bylo wszystko w porzadku!:tak:

Haniu: te dwa dni szybciutko mina, ani sie obejrzysz, a bedziesz po wizycie i bedziesz sie dzielila z nami dobrymi wiadomosciami:-):tak:

witam.jednak kibelek nie byl zaliczony;-)na szczeście:-)teraz mam zamiar sobie odpocząć przed monitorkiem:-)

reklama
a ja wlasnie sobie zrobilam mala przterwe od pracy i zagladam na BB, chlopaki spia(jakos wyjatkowo, bo o tej porze to raczej nigdy nie spia, a mamuska zajada sie pierwszymiw tym roku truskawkami. pysznosci:-):tak::-)

Czarodziejko: Ty tez zaliczasz sie do naszego listoipadowego grona, czy ja moze cos przeoczylam??

Do góry