reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Witajcie poniedziałkowo :-)
Moja choroba zaczyna odpuszczać. Zostało jeszczę trochę kaszlu ale i tak jest już lepiej.
Nik_i trzymam kciuki za wizytę u gina.

Fajnie że wąteczek się rozrasta :-)

reklama
Witajcie poniedziałkowo :-)
Moja choroba zaczyna odpuszczać. Zostało jeszczę trochę kaszlu ale i tak jest już lepiej.
Nik_i trzymam kciuki za wizytę u gina.

Fajnie że wąteczek się rozrasta :-)

Witam
Cieszę się że choroba odpuszcza:-)
mam dzisiaj tyle pracy że się wyrobić z niczym nie potrafię:zawstydzona/y:
chciałabym mieć już tą wizytę za sobą;-)

Witajcie :-)
Ale dzisiaj piękny dzionek mamy :happy2:
Nik_i jak tam po wizycie? Czekamy na dobre wiadomości :-)
Majeczko a jak u Ciebie? Pisz nam tutaj jak dzisiejsza wizyta :-)

Miłego dzionka wszystkim życzę :-)

Moniś Kochana dziekuję za smska! No więc wizyta trwała chyba z 5 minutek. Nie mialam USG (nawet w tym pokoju nie było…szpital) Powiedziala mi że na 99 % to ciąza i kazala przyjśc za 2 tygodnie (umowilam sie z nia prywatnie) Bo to bedzie 8 tydzien – to wtedy bedziemy miec pewnośc… Pogratulaowała-kazała jeśc folik i tyle! A na grzybka nic nie dała bo juz go nie ma moj nagietek pomógł! Mam sie jeszcze kilka dni nim podmywać.

Witam Dziewczyny!!!
Chyba tak powoli zaczyna mnie mdlić... I nie tylko z rana. Jakoś tak dziwnie - czy zjem coś, czy nie... Nie wiem.
Wizyta u gin za 2 dni!!! Oby wszystko było ok...

Hanuś, trzymam kciuki, żeby w listopadzie pojawiło się w Twoich ramionach zdrowe jesienne maleństwo!
nicesmile1pv.gif

Czekam więc na świeże wiadomości i POZDRAWIAM!

Wszystkim przyszłym mamom życzę spokojnego oczekiwania na swoje skarby!

dzien dobry kobietki:tak::-)

ja dzisiaj od rana mialam juz nalot rodzinki,wiec nawet za duzo nie popracowalam, rodzice z jakimis znajomymi przejechali,zeby im chlopakow pokazac, dopiero przed chwila pojechali. Chlopaki wymeczone, bo ciagle gdzies na rekach, a do tego sa nie przyzwyczajeni, no i te wszytskie nowe twarze do tego zrobily tez swoje. Ja tez wykonczona, a na 16 do gina jeszcze...

monik u Ciebie piekna pogoda, a iu mnie wieje i pada...podeslij troszke slonka!:-)

reklama
Witam
po wizycie wszystko ok :-)
Na usg widoczny pęcherzyk ciążowy 5 tygodni
tp według om 8 listopad 2008
kolejna wizyta 31 marzec
mam brać dalej kwas foliowy 5mg / dzień i lactoveginal
Pozatym wszystko rewelacyjnie tylko pracować mi się nie chce ;-)

Do góry