Ja niestey zajme inne stanowisko, wiem ze kobieta w ciazy(autopsja) moze doprowadzic najbardziej kochanego chlopa do furi , skoro zdecydowalas sie z nim na dziecko to musisz isc za ciosem wiem co to znaczy dzieci z rozbitych "rodzin" kiedys to bylo nie do pomyslenia schodzic sie i rozchodzic , ja jestem rozwodka i moj partner tez on ma dziecko z poprzedniego zwiazku i widze co sie dziecje z tym dzieckim jak nie ma przy nim i jednego i drugiego rodzica ..... musisz byc Izo twarda i jakas forme ukladu moze nie zwiazku zaproponowac sam zobaczy co traci pokaz mu ze jego sila fizyczna nic nie znaczy podlug twojej sily i motywacji psychichnej.... nie daj sie zawsze bedziesz mogkla wyjsc a dzieci zostana bez ojca.... u mnie tez nie jest sielankowo ale oboje znamy swoje wady uswiadomilismy sie o nich i stramy sie zyc w miare spokojnie , a terapia czemu nie ale moze jak hormony przestana przeszkadzac
reklama
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
dombar ja lykam 3 razy dziennie czy mi sie napina czy nie, ale juz sie przekonalam ze jak zapomne to mi sie strasznie napina brzuch i mam skurcze
Kurcze ale sie strachu najadlam, dopiero co wrocilam z Osrodka Zdrowia, caly dzien siedzialam w domu, wyszlam tylko na dwor i uzadlila mnie osa, a ja mam uczulenie, wiec od razu w samochod i do Osrodka, dobrze ze moj ginekolog tam byl, bo lekarka nie wiedziala czy moze cokolwiek mi dac, i kazala mi na pogotowie jechac, ale moj lekarz pozwolil, dostalam zastrzyk domiesniowy i leki, ale strasznie sie wystraszylam ze cos sie malej moze stac
Kurcze ale sie strachu najadlam, dopiero co wrocilam z Osrodka Zdrowia, caly dzien siedzialam w domu, wyszlam tylko na dwor i uzadlila mnie osa, a ja mam uczulenie, wiec od razu w samochod i do Osrodka, dobrze ze moj ginekolog tam byl, bo lekarka nie wiedziala czy moze cokolwiek mi dac, i kazala mi na pogotowie jechac, ale moj lekarz pozwolil, dostalam zastrzyk domiesniowy i leki, ale strasznie sie wystraszylam ze cos sie malej moze stac
Hej, jestem troche zaniepokojona bo od wczoraj boli mnie kosc lonowa, czy ktoras z was doswiadczyla tego, jakby byla obtluczona czy cos. Cos tam wyczytalam, i jak zwykle najgorsze scenariusze, a moze to normalne, ze cos sie tam rozrasta?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Hej, jestem troche zaniepokojona bo od wczoraj boli mnie kosc lonowa, czy ktoras z was doswiadczyla tego, jakby byla obtluczona czy cos. Cos tam wyczytalam, i jak zwykle najgorsze scenariusze, a moze to normalne, ze cos sie tam rozrasta?
Pozdrawiam
Czesc, znam ten bol... W pierwszej ciazy mialam go i teraz tez. Najgorzej jest gdy przewracam sie na bok i wstaje z lozka....Niestety raczej bedziesz musiala sie do tego przyswyczaic ... Ale zapytac gina nigdy nie zaszkodzi
żaneta28
Fan(ka)
helo...
dzisiaj samopoczucie o wiele leprze, dzieciaki juz tak nie szaleja...mozena wytrzymac....
zaraz jade z męzem na tenisa...tzn popatrzec jak on gra...a potem na zakupy...Ola zaostawiamy z babcia niech sie nacieszy.....
pogoda 36 stopni...
dzisiaj samopoczucie o wiele leprze, dzieciaki juz tak nie szaleja...mozena wytrzymac....
zaraz jade z męzem na tenisa...tzn popatrzec jak on gra...a potem na zakupy...Ola zaostawiamy z babcia niech sie nacieszy.....
pogoda 36 stopni...
Żanetko, ja niestety też tylko mogę popatrzeć jak mój M gra sobie w tenisa,a jeszcze nasi znajomi zrobili sobie kort koło domku,a ja nie mogę się zabawić tylko patrzeć,strasznie mi brakuje sportu,ale jak tylko będzie małe,to będę chodzić na basenik razem z maleństwem,chyba,że tatuś zdominuje te zajęcia:-)
U nas też ukrop,a chciałabym po pracy skoczyć za ciuszkami,jeszcze dla siebie,póki trwają przeceny,zobaczymy,czy dam radę.
Pozdrowionka!
U nas też ukrop,a chciałabym po pracy skoczyć za ciuszkami,jeszcze dla siebie,póki trwają przeceny,zobaczymy,czy dam radę.
Pozdrowionka!
Witam wszystkie listopadówki!!!!!!
Życzę jak najszybszego rozdwojenia się!!!!
Jestem grudniówką. Zapraszam wszystkie przyszłe mamusie do zakupów niedrogich ślicznych koszul do porodu, staniczków do karmienia i innych na moją str. allegro: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2609733
Powodzenia podczas porodu!!!!!
Życzę jak najszybszego rozdwojenia się!!!!
Jestem grudniówką. Zapraszam wszystkie przyszłe mamusie do zakupów niedrogich ślicznych koszul do porodu, staniczków do karmienia i innych na moją str. allegro: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2609733
Powodzenia podczas porodu!!!!!
reklama
hej Laseczki , z ta koscia lonowa to wiem ze jak dziecko jest duze i mocno prze glowka w dlo to moze dojsc do tzw. rozejscia sie spojenia lonowego bo to chrzaska a nie kosc.... ale domyslam sie ze mocno boli charakterystyczne dla tego jest takie trzeszczenie przy bocznych ruchach, ja niestety cierpieni na prawe bioderko bo mi rwa kulszowa zaczela dokuczac w tej ciazy jak dotad swoich pacjentow suchalam cierpliwie i mowilam ze najgozej to boli jak facet ma wysikac kamienie nerkowe ale jak nie moge sie ruszyc to rozumiem co do mnie mowili.... obiecuje od dtej chwili bede bardziej delikatna.. milej nocki lepszego znoszenia upalow i mniej os....!!