reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

reklama
Witajcie :-)

Dombar gratuluję chłopczyka :-) I kolejny mężczyzna w listopadzie :-)
Nik-i my też jeszcze nie mamy imienia;-) Jak na razie są trzy propozycje: Wiktoria, Karolinka, Kinga, w tej kolejności. Musimy się jeszcze oswoić z tymi imionami :-D
MagdalenkoB świetnie że się Wam urlopik udał :tak: My w tym roku chyba nigdzie się nie wybierzemy :baffled:
Anetko fajnie że masz taką techniczną stronę ;-) My z M to oboje tak mamy więc mam nadzieje że z domkiem nam szybciutko pójdzie.

Dziewczynki może jutro uda mi się dostać na USG 3D darmowe :-):-):-)
Trzymajcie kciuki proszę :happy:

Cześć dziewczyny! wreszcie rok szklony się skończył i jeden problem z głowy:-) ale inne pozostają czyli mój stan fizyczny mam anemie i kiepsko sie czuje jestem słaba i spac sie chce, i psychicznie też fatalnie przez M nadal nic nie rozumie staram sie i nic:-(.Do lekarza ide we wtorek może mi cos przepisze na tą anemie.
Gratuluje wam dziewczyny waszych znanych już pociech ja może dowiem sie we wtorek a może nie. Co do imienia to dla dziewczynki Wiktori to na 100% ale dla chłopca jeszcze nie mam. Trzymajcie się cieplutko (za brzuszki)!:) pozdrawiam

Izka, nic sie nie przejmuj, z tymi facetami to juz tak jest... ja przy pierwszej ciazy to myslalam ze sie pozabijamy z moim:no:

przy tej ciazy czuje ze jest lepiej, ale chyba dlatego ze wiedzial juz na co sie pisze, a poza tym to wie teraz ze ja mam mala caly czas przy sobie i nie moge sobie wypoczac tak jak przy pierwszej ciazy, dlatego zajmuje sie wiecej mala zebym ja mogla wypoczac. Moze dzieki temu ze ja wypoczywam, a on zajmuje sie mala to nie jestesmy zdani ciagle na siebie, tak jak przy pierwszej ciazy.

Ale nie ukrywajmy czasem tez jest ostro, nie zawsze moja wina, nie zawsze jego wina, ale napewno jestem mniej cierpliwa, a to sie tez przenosi na niego, wiec mieszanka gotowa:laugh2:

a to co mnie najbardziej wkurzalo w pierwszej ciazy to tekst mojego meza ktory zapadal za kazdym razem gdy chcialam z nim porozmiawiac o czyms co mu nie lezalo, a mianowicie NO TAK JESTES PRZECIEZ W CIAZY TO PRZESADZASZ!!! ten tekst doprowadzal mnie do bialej goraczki:wściekła/y: ale tym razem tego nie slysze:happy: jak narazie oczywiscie..

Witam ja już od wczoraj w domku:happy:
Muszę leżeć conajmniej 6 godzin dziennie, biorę magnez i No-spę.W szpitalu miałam robione usg, niestety nie udało się podglądnąć płci dzidziusia.
Szyjka zamknięta skurcze tak do pięciu na dobę, więc jest ok:tak:
Życzę wszystkim udanego weekendu:-)

Mam wyniki amniopunkcji! Wnioski: Nie stwierdzono u płodu aberracji chromosomowych ani otwartych wad cewy nerwowej. Po za tym Kariotyp płodu 46, XY (chłopak) Więc najgorsze za mną. Zapisałam się już do dr. Roszkowskiego (podobno najlepszy specjalista w Polsce od USG i umówiłam się po 20 tygodniu podobno w tym czasie jest też bardzo ważne badanie. Mam nadzieję, że już nic złego nie spotka mojego małego mężczyzny

Cześć dziewczyny!
Antilko - bardzo się cieszę że już jesteś w domku!!!:-) Nie ma to jak własne kąty.
Shaneen - to super wiadomość. Normalnie aż się serce cieszy na takie dobre wiadomości :-).

Pozdrawiam

reklama
Witajcie:-).
Antila fajnie, że jesteś w domu.
Shaneen super wiadomości.

A ja dzisiaj idę na wesele. Choć nastruj mam średni. Wydaje mi się, że będę grubo wygladać i że mam brzydką fryzurę;-):rofl2:. Chyba dzidziulkowi tez sie nie podoba, bo jak siedziałam u fryzjera to strasznie mnie kopał:-D. O i teraz też się coś ruszył:tak:. Cudne uczucie.
Pozdrawiam Was wszystkie.

Do góry