reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

MONIK - kochana nie martw sie :-D - tym remontem to ja poki co zajmuje sie przez telefon i komputer :-D....od "czarnej" roboty bedzie ekipa ;-)
No a cala ta organizacja musze sie zajac.....bo u nas w domu to raczej ja jestem tą"techniczną" strona :-p
A co u Ciebie? Nic nas nie informujesz.....
ANTILKA - ciesze sie ze juz wracasz do domu, znaczy sie jest ok :tak:
LUNIA, CAROLKA - witajcie, ja tam Wasze samopoczucia?

reklama
Nareszce czwarte:-)Jeszcze tylko jutro i weekend. Juz nie moge sie doczekac bo muszę odpocząć...Mam tyle pracy, że często siedze po godzinach...Tyle dobrze, że w domu;-)
Anetko - podziwiam Cię:tak:Nadajesz sie na koordynatora prac remontowo budowlanych:tak:;-)Powiedz mi gdzie ty znajdujsz na to wszystko sily???
Antilko - super, że już wracasz
Dobra kochane ja zmykam - back to work:tak:
Miłego dnia życzę

:-) NO I UJAWNIŁ SIĘ NASZ DZIDZIUŚ :-)

CHŁOPCZYK
rozkraczył się na usg na całego a przyszły tata wykrzyknął "siurek" :-D
Jestem przeszczęśliwa.:happy:

CHŁOPCZYK

Gratuluję!!!!!!!!! Super reakcja taty!!!!!!:laugh2:
Ja niestety nie widziałam siurka na usg( ani lekarz) mimo, że maleństwo też rozkraczyło sięjak do badania więc może dziewczynka...

dombar GRATULACJE :tak:
Ja prawdopodobnie (oczywiście jak raczy sie rozkraczyc) będę wiedziec co tam sie ukrywa dopiero 5 lipca. Ale i tak najbardziej mi zależy aby zdrowe było.

Pozdrawiam
Clue

CHŁOPCZYK

gratulacje

Cześć dziewczyny! dzisiejszy dzionek mija mi w miare . Ja wstaje o 5 codziennie bo zawsze mi sie chce siusiu a potem nie moge juz zasnąc dopiero tak koło 8 chcialabym sie połozycz ale już nie moge bo obowiazki wzywaja. Zrobiłam dzisiaj wyniki i sa nie ciekawe hemoglobina mi spadła poniżej normy i inne wyniki tez w moczu bakterie znowu. pewnie ginka zapisze mi żelazo a ja juz po tych witaminach mam mdłości a co dopiero po żelazie a tak wogóle może dlatego że przestałam jeśc mięso sama niewiem. Jeszcze mam nie ciekawą sytuacje w domu z moim mężem ciągle mnie denerwuje i ciagle przez niego płacze . Prosze go żeby juz przestał mnie tak traktować ze względu na dzidzie ale do niego to nie dociera niewiem co mam robic. Zawsz mu chodzi o to że nieaz niezrobie mu obiadu albo ze kasa sie kończy a go to nie obchodzi mówi że jak przychodzi z pracy to obiad ma być i koniec a on potem siada przed tv lub kompem i go nic nie obchodzi i wszystko musze sama. Sorki że sie tak rozpisałam . Pozdrawiam wszystkich!

a jak mnie mój mąż wkur... że chodze wsciekła jak osa, ostatnio mu sie poleprzyło ale czasami to wychodze z siebie

witajcie moje drogie :-)

jestem, a raczej jestesmy ;-) z powrotem
przepraszam ze nie jestem na biezaco ale teraz mam zwolnienie i jak narazie dstep do neta mam ograniczony :-( ale ten wyjazd na urlpo nam sie udal w 100% :-) bartek sie wyszalal, jak sie opalilam i co najwazniejsze- brzuszek baaardzo mi urosl :tak:

reklama
Witam dziewczynki po długim niepobycie.
My z dzidziusiem tez jestesmy na dobrej drodze by poznac czy jest to coreczka czy synek ale mamy ten sam problem co Tajchi bo choc BIG SCAN za tydzien to moga nam nie powiedziec, bo tekie tu teraz panuja zasady w tym UK. Heh trzeba bedzie sie wybrac do PL by wiedziec na jaki kolor malowac pokoj. :))

Do góry