reklama
Mi, o dziwo kręgosłup tak nie dokucza, daje znać jak stoję nad zlewozmywakiem, albo sprzątam,to się nadwyręża, ale o dziwo w pracy nie mam takiego kłopotu siedząc przez 8godz, może dlatego,że nauczyłam się siedzieć ze ściągniętymi do tyłu łopatkami, co nie pozwala się garbić. Nogi faktycznie jak się kładę to zaczynają kręcić:-(
Ja właśnie zajadam się truskawkami w pracy, bo mam koleżankę,której mąż ma plantacje i przywozi świeżutkie:-)
Nie mogę usiedzieć dziś w pracy, a praca niestety papierkowa i jestem przykuta do biurka, dobrze,że koleżanka z pokoju też w ciąży, to mamy wspólny temat :-)
Pozdrawiam dziewczyny i miłego popołudnia i wieczorku:-)
Ja właśnie zajadam się truskawkami w pracy, bo mam koleżankę,której mąż ma plantacje i przywozi świeżutkie:-)
Nie mogę usiedzieć dziś w pracy, a praca niestety papierkowa i jestem przykuta do biurka, dobrze,że koleżanka z pokoju też w ciąży, to mamy wspólny temat :-)
Pozdrawiam dziewczyny i miłego popołudnia i wieczorku:-)
Aha,jeszcze coś mi się przypomniało,mianowicie jak macie gdzieś blisko sklep terranova, to są bardzo fajne spodnie z pasem bawełniane w kolorze: czarne, brązowe, beżowe, czerwone, białe i w cenie 50 zł. Ja trochę późno się zorientowałam, bo zostały same S, XS i XXS, a ja potrzebuję M, polecam,bo moja koleżanka właśnie sobie kupiła i fajnie wyglądają,a na te upały w sam raz.
Nie mogę sobie wybaczyć,że nie pojechałam wcześniej je zobaczyć:-(
Nie mogę sobie wybaczyć,że nie pojechałam wcześniej je zobaczyć:-(
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
Odebralam wlasnie wyniki toksoplazmozy, IgG mam dodatnie, a IgM mam ujemne, czyli ze juz przechodzilam to chorubsko i teraz jestem bezpieczna, super:-)
Alex.
Wdrożona(y)
madzik1388 czuje ruchy, czuje...mocnych kopniaków nie, ale wierci się a jak u ciebie?:-)
Carol_ka
Mama Filipa i Leny :)
Monik75, masz jakieś propozycje na usunięcie bólu w kręgosłupie:-(?? Ja mam nadzieję że jak już zacznę chodzić na zajęcia to miną mi te dolegliwości.
Dlaczego ja nie czuję jeszcze żadnych ruchów ???????
Dlaczego ja nie czuję jeszcze żadnych ruchów ???????
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
Alex.
Wdrożona(y)
reklama
Tajchi
Fanka BB :)
Mnie tez boli ale nie kręgosłup tylko kark, ale to chyba od tego że mi tak piersi urosły, nigdy nie narzekałam na to że mam za małe bo mam 75C, ale teraz to już chyba DD a podobno maja jeszcze urosnąć...kark mi odpadnie.
Nóżki mi nie dokuczają, na szczęście, bo musiałabym z pracy zrezygnować
Nóżki mi nie dokuczają, na szczęście, bo musiałabym z pracy zrezygnować