reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Łydki tez mnie czasem kują, ale lekko i nic o tym nie mówię. Kregosłupa bardziej niz zwykle tez jeszcze nie czuję.

reklama
Mi, o dziwo kręgosłup tak nie dokucza, daje znać jak stoję nad zlewozmywakiem, albo sprzątam,to się nadwyręża, ale o dziwo w pracy nie mam takiego kłopotu siedząc przez 8godz, może dlatego,że nauczyłam się siedzieć ze ściągniętymi do tyłu łopatkami, co nie pozwala się garbić. Nogi faktycznie jak się kładę to zaczynają kręcić:-(
Ja właśnie zajadam się truskawkami w pracy, bo mam koleżankę,której mąż ma plantacje i przywozi świeżutkie:-)
Nie mogę usiedzieć dziś w pracy, a praca niestety papierkowa i jestem przykuta do biurka, dobrze,że koleżanka z pokoju też w ciąży, to mamy wspólny temat :-)
Pozdrawiam dziewczyny i miłego popołudnia i wieczorku:-)

Aha,jeszcze coś mi się przypomniało,mianowicie jak macie gdzieś blisko sklep terranova, to są bardzo fajne spodnie z pasem bawełniane w kolorze: czarne, brązowe, beżowe, czerwone, białe i w cenie 50 zł. Ja trochę późno się zorientowałam, bo zostały same S, XS i XXS, a ja potrzebuję M, polecam,bo moja koleżanka właśnie sobie kupiła i fajnie wyglądają,a na te upały w sam raz.
Nie mogę sobie wybaczyć,że nie pojechałam wcześniej je zobaczyć:-(

Odebralam wlasnie wyniki toksoplazmozy, IgG mam dodatnie, a IgM mam ujemne, czyli ze juz przechodzilam to chorubsko i teraz jestem bezpieczna, super:-)

Monik75, masz jakieś propozycje na usunięcie bólu w kręgosłupie:-(?? Ja mam nadzieję że jak już zacznę chodzić na zajęcia to miną mi te dolegliwości.

Dlaczego ja nie czuję jeszcze żadnych ruchów ???????

ja zawsze czuje wieczorami, jak kłade dłonie na brzuszku...wtedy co jakiś czas puknie mnie od ś rodka:-):-)Carol_ka nie przejmuj sie...może twoja dzidzia poprostu bardziej leniwa jest,napewno lada dzień poczujesz:happy2:

ja raz czułam lekkie kopnięcie:-D ale teraz cisza w brzuszku:confused:
co do tych skurczy to są tak intensywne że nie potrafię nogą ruszyć jak złapie i jeszcze długo po:crazy:

reklama
Mnie tez boli ale nie kręgosłup tylko kark, ale to chyba od tego że mi tak piersi urosły, nigdy nie narzekałam na to że mam za małe bo mam 75C, ale teraz to już chyba DD a podobno maja jeszcze urosnąć...kark mi odpadnie.
Nóżki mi nie dokuczają, na szczęście, bo musiałabym z pracy zrezygnować

Do góry