reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

reklama
Krzywą cukrową robi się obowiązkowo około 20 tygodnia ciąży.
Madzik ja też uwielbiam czereśnie:-p

Widzę, że macie owocowe smaczki;-) Mnie od samego początku ciąży bardzo smakuje arbuz:tak:A z warzyw to ogórki w każdej postaci - mizeria, kiszone, surowe...Pycha.

witam wszystkie panie z samego rana....:-)troszke mnie nie było...no ale narescie mam troche czasu. Naqbiegałam się na tym przyjeciu że w połowie zasn ełam ze zmęczenia:tak: widze, że macie owocowy temacik:tak: też uwielbiam owoce, wczoraj zrobiłam sobie szaszłyli z owocami....pychota:-D

Witam również z rana wszystkie mamuśki!
Fajnie, z tematu zaparcia zeszło na smakowite owoce:-)
Ja też staram się jeść ich jak najwięcej,choć wychodzi mi to tak sobie,ale takie naleśniczki z truskawkami,to bardzo chętnie,zawsze czekam na pierogi z jagodami:-),jak się zaczyna sezon jagodowy wysyłam zamówienie do mamy i jadę:-D. Lepiej znacznie idzie mi z jarzynami i warzywami!
W moim brzuszku coś się zaczyna wreszcie dziać, fajne uczucie:-)
Antilia, faktycznie,to badanie na krzywą cukrową jest wykonywane tak jak pisałaś ok. 20 tyg.,bo jak byłam na wizycie,to też o tym mówiła mi moja ginekolog.
Witam również nowe na forum przyszłe mamy listopadowe, witajcie w naszym gronie,które jak widać ciągle się powiększa:-)

Cześć dziewczyny! I znów kolejny upalny dzień- niby to dobrze ale troche przesadnie ciepło. Wczoraj tak dawało że ledwo można było wytrzymać. Mogłoby troche popadać powietrze było by lepsze jestem alergiczką i mój syn też więc chodzimy psikamy co chwile i nosy wycieramy:-). Co do owoców to teraz w ciąży mogłaby jeśc tylko je ostatno rzucam się na truskawki i winogrona..Ostatnio także często mnie boli głowa ciśnienie mam normalne bo muszę mierzyc codziennie a głowa i tak boli:-(niechce brac leków bo moga zaszkodzić dzidzi. Narazie z bólem daje jakoś rade ale z jednej strony ile można...
pozdrawiam tak goraca jak jest na dworze!

reklama
Mnie też prawie codziennie boli głowa :(. Raz wzięłam Apap bo mi pani w aptece powiedziała że jest najbezpieczniejszy ale wolę nie zażywać tylko się położyć i przespać. Ale oprócz głowy gorszy jest ból krzyża :( tak mnie boli że chodzić nie mogę, przewracać na drugi bok poprostu maskara :(

Do góry