reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Witam:-)
Zrobiłyście mi smaka na naleśniki;-) problem co na obiad rozwiązany:laugh2:
Bole kręgoslupa u nas rozwiązał basen i pływanie na grzbiecie, natomiast od kilku dni w nocy dokuczają mi skurcze mięśni nóg:-( w wyniku czego w ciągu dnia chodzę z zakwasami jak po maratonie:baffled:.
Z owoców to u mnie przodują arbuzy i truskawki:-D
pozdrawiam i zmykam trochę popracować:happy:

reklama
Chodzę na basen oraz zapisałam się do szkoły rodzenia tam też są prowadzone różne zajęcia ruchowe.Położna powiedziała że takie ćwiczenia zawsze chociaż trochę złagodzą dolegliwości :-).

Witam, ja juz z samego rana sie zdenerwowalam, poszlam dzis na ten test glukozy, facet co robi wyniki przyjezdza tylko we wtorki i czwartki i jest tylko godzine, wiec poszlam pol godziny wczesniej zeby kolejke zajaqc, byly przede mna 3 osoby, czyli pobranie krwi u nich to jakies 5 minut, facet sie spoznil z dobre 10 minut, ja wchodze a on do mnie z tekstem ze on mi tego dzis nie zrobi bo ja za pozno przyszlam a on ma tylko godzine i dluzej nie moze czekac, i ze powinnam wczesniej pojsc do pielegniarki ze skierowaniem, i mam przyjsc w czwartek, normalnie az mi sie zagotowalo wszcystko. I teraz jak pojde w czwartek, to wyniki beda we wtorek, a ja mam wizyte w poniedzialek, pieknie.
izka_sz co do alergii to wiem co to znaczy bo moj mezus jest alergikiem.
A co do bolow kregoslupa i skurczow, to ja tekiego czegos nie mam, czuje tylko straszny bol w biodrze, i lekarz powiedzial ze jak mi w tym tygodniu sie nie polepszy to we wtorek do szpitala

Witam ciepło i słonecznie:-)
U mnie na obiad też naleśniki:tak:
Jestem zła od samego rana bo siedzi u mnie szef ( ja pracuję w domku). Przyjechał o 8 i jeszcze siedzi...Pracuje na moim prywatnym kompie bo jego padł...Masakra.

mnie ostatno dokuczają skurcze, raz w jednej raz w drugiej nodze. Coś strasznego. A dziś jest mi tak słabo i w głowie mi się kręci potwornie. No i rano był pawik:szok:Myślałam, że już przeszło, a tu taka iespodzianka:laugh2:
życzę miłego dnia:tak:;-)

dziewczyny co do skurczy to mialam w łydkach, stopie a nawet w szyi.... kilka razy dziennie. KOSZMAR!moja gin kazala mi brac Asparagin, to są tabletki dla ciezarnych i nie szkodza dziecku. kosztuja 4zl i jest ich pełno. no i po klopocie- nie mam zadnych skurczy już jakiś miesiąc.

Witajcie

Wczoraj robiłam badańka krwi i glukozę z obciążeniem. Dzisiaj będę mieć wyniki i ciekawa jestem jak ta glukoza wyszła.
U mnie też gorąco i słoneczko nieźle dopieka. Truskaweczek pełno co mnie bardzo cieszy bo praktycznie codziennie się nimi zajadam na różne sposoby, ale z naleśniczkami jeszcze w tym roku nie zrobiłam. Trzeba będzie to nadrobić ;-)
Problem z kręgosłupem też nie jest mi obcy:confused: jak długo siedzę to boli, jak leżę też boli. Chodzić z długo nie mogę. Masakra normalnie.

reklama
Witajcie
Własnie przypomniałyście mi ze mam odebrac wyniki. Mocz i tokso. Chyba bym zapomniała. Jutro mam wizyte. Fajnie by było jakbym poznała płeć.
Jesli chodzi o truskawki to lubie bardzo, ale w nalesnikach nie koniecznie. Ja dzis jadłam zupe pomidorową i w planach mam czereśnie.;-)
Za oknem upał a ja prawie się rozchorowałam. W sobotę w nocy obudził mnie kaszel, a wczoraj czułam się tak słabo, że nawet nigdzie nie wyszłam. W piatek byliśmy z M u znajomych i tam było chore dziecko. Az się pokłociłam z M ze mnie tam zabrał, tak bardzo bałam się,że sie zarażę. Biedny ten moj M ze mną.

Do góry