reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
haloo spicie?? pewnie juz tak!!
ja po pracy poczytalam co u was, no i juz nie mam sily ppisac bo ide spac :(
buziolki dla wszystkich !!!!

Dzień dobry:-)
U nas nic szczególnego Ola nam się o 22 nprzebudziła i do 24 walczyłam z nią.Generalnie mam dostać @ więc jestem w...a i cieszę sie że ten mój już we wtorek jedzie bo mogę go zabić niechcąco:wściekła/y:
Mirka ten fajny fotelik a i atest ma:tak:

Beata, jak obiadek u tesciow?:rofl2:
Anulka moze być nie było tak źle :-D
Wisienka dobre z tym bananem:-D
dziewczyny, czy wasze dzieci pluja???

Oskar nauczyl sie, ze jak nie chce jesc - co sie teraz ciagle zdarza:baffled: - to robi po prostu ustami fontanne... wrrrr, skad sie nauczyl...???
Anulka pluć nie ale odsuwa rękę z łyzeczką jak już nie chce i wypluwa to co ma w buzi:baffled:
Piszesz skąd się nauczył?Niewiadomo ale u nas jest bicie i drapanie więc obstawiam taki odruch obronny bo Michał na bank ja tego nie uczył:no:
no i sie narobilo rozgrzebalamstara dyskusje o fotelikach !!!!!!!! sorry
ale juz chyba wiem co kupie ten co wam pokazalam ma atest ECE R44.04 (ten nowy )
Mirka ano rozgrzebany temat:-D:-D:-D

Witam wieczorowo:-), nie zaglądałam pare dni sorki ale byłam strasznie zalatana:sorry2: , ale mam nowinkę wczoraj Oliwka zaczeła sama chodzić:szok::tak::-D:-D:-D:-D:-D, jak byłam w pracy to zrobiła pierwsze kroczki ( buuu nie widziałam:-( ) jak przyszłam do domu to leciała sama przez pół pokoju:szok::-D:rofl2:, nie buszuje oczywiście sama po domu ale ma ogromną radoche jak lata od męża do mnie i odwrotnie , śmieje się od ucha do ucha :-D:-D:-D:-D
Wow Dziunia gratulacje wielkie dla Oliwki:-D:tak:

Dziewczyny, dajaecie dzieciaczkom kiszona kapuste? (np. w zupie, czy surowke?)

Dobranoc:tak::tak::tak:
Anulka ja nie daję:no:ale kiedys małosolnego ogórka tak trochę dałam niby sensacji żołądkowych nie miała ale wysypało ja na twarzy:-(

elo:-) ja zwowu w przelocie... wczoraj wrócilismy dopiero po 19 i młody padł strasznie:-) w sumie kilka godzin siedzia w wielkim huku ok. 30 osób;-) ale było super:-) był grzeczniutki wszyscy sie z nim chcieli bawić rewelka poprostu:-) wiec generalnie przedsmak urodzin miałam;-) bo jak się okazało będzie ok. 25 osób!!!!!! masakra bo się sami wprosili że przyjadą;-) kurdeee problem jest tylko jeden;-) nie ma szans zeby wszyscy mieli gdzie usiąść;-) heheheh no cóż będa stali:-)
przepraszam że nie poodpisuje teraz :-( ale ide na kawkę, Dawid poszedł do koscioła Kapik idzie spać a ja odpocznę o potem powtórka z rozrywki jedziemy do rodziny.........

buziaki i miłej neidzieli

Hello

dzieki za opinie
wisienka ......pewnie ze nie mozna oczszcedzac na bezpieczenstwie tylko wydawac 500 na 2 tygodnie ( mam nadzieje ze po przeprowadzce bede przyjezdzac no ale tak na dobra sprawe to bedzie to moze raz albo 2 razy w roku ) wiec ............ no coz szukam wyjscia po srodku zeby bylo w miare bezpiecznie no i nie az tak drogo

mirka no w sumie to tak, jakbym miała używać TYLKO 2 tyg. to długo bym sie zastanawiała nad wydaniem 500zl.
ja to bardziej patrzyłam pod swoim kątem, gdzie w Polsce teraz dużo przebywam no i jak używam auta to szwagier prowadzi - świeży kierowca także wole mieć pewność że fotelik w którym siedzi mój synuś jest najlepszy jaki mogłam mu kupić

już więcej nic nie pisze bo widze że lepiej nie rozkręcac tematu :blink:

Beata :-D:-D:-D
takiego miałam samoluba jednego, ale naszczęście dał się wyleczyć :-p

:-D

myśmy właśnie wrócili ze spacerku, byliśmy nad morzem, fajnie było :-):-)
wczoeśniej byliśmy jeszcze w sklepie i kupilismy dawidkowi Fisher Price - Activity Walker: Amazon.co.uk: Toys & Games zeby wziascdo polski,

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane:-)

Ale te dwa dni mi szybko minely i jutro juz do pracy:tak:
Wczorajszy dzien byl na wyjazdach a dzisiaj przesiedzielismy na miejscu z rana sprzatanko,pozniej cmentarz,zrobienie obiadku i zabawa z baczkiem. Teraz patrze na zegarek a tutaj juz 18.30 zaraz wieczor i koniec weekendu.
Szymek dzisiaj pierwszy raz zaczal mowic tata:-Dcaly czas z tesciowa mowimy mu "mama, mama"juz tyle czasu on nic a tutaj nagle zaczal "tata".
Najlepsze jest to ze odkad zaczal samodzielnie tuptac biega po calym mieszkaniu i krzyczy "tata"a robi to tak piskliwie i glosno ze bebenki pekaja w uszach hheheh:-)
Powiem Wam ze dzisiaj mialam jakis glupi sen---snilo mi sie ze maly raczkowal na parapecie ale tym zewnetrznym i nagle spadl mi z trzeciego pietra.Pozniej szybko biglam na dol i obudzilam sie. Skad sie biora takie glupie sny az mnie przerazilo.

elo:-) ja zwowu w przelocie... wczoraj wrócilismy dopiero po 19 i młody padł strasznie:-) w sumie kilka godzin siedzia w wielkim huku ok. 30 osób;-) ale było super:-) był grzeczniutki wszyscy sie z nim chcieli bawić rewelka poprostu:-) wiec generalnie przedsmak urodzin miałam;-) bo jak się okazało będzie ok. 25 osób!!!!!! masakra bo się sami wprosili że przyjadą;-) kurdeee problem jest tylko jeden;-) nie ma szans zeby wszyscy mieli gdzie usiąść;-) heheheh no cóż będa stali:-)
przepraszam że nie poodpisuje teraz :-( ale ide na kawkę, Dawid poszedł do koscioła Kapik idzie spać a ja odpocznę o potem powtórka z rozrywki jedziemy do rodziny.........

buziaki i miłej neidzieli

Sabinka no to faktycznie niezla gromadka byla i bedzie na urodzinach:tak:Szymek bedzie mial mniej okolo 16-18 osob:tak:

dziewczyny, czy wasze dzieci pluja???

Oskar nauczyl sie, ze jak nie chce jesc - co sie teraz ciagle zdarza:baffled: - to robi po prostu ustami fontanne... wrrrr, skad sie nauczyl...???

Anulka Szymek nie pluje:no:jak nie chce jesc to glowe przekreca w bok lub udaje ze kaszle:tak:

Dziewczyny, dajaecie dzieciaczkom kiszona kapuste? (np. w zupie, czy surowke?)

Dobranoc:tak::tak::tak:

Anulka ja jak na razie nie podaje:tak:
dzień dobry:-)
Nocka wspaniała Ola po viburcolu i Panadolu spała do 4 potem mleko lekkie jęczenie i spała do 7:-)
Jesteśmy super wyspani bo o 21,45 poszlismy spać nawet nie pamiętam jak weszłam do łóżka i już spałam:-D

Mirka myslałam o forach regionalnych czasami można coś trafić fajnego i odebrać od razu:tak:

Anineczko zgadzam się:tak:

Anulka dzięki a wypróbowaliście ten naroznik?;-):-D

Karinko byłam sroga bardzo:growl::-D a wózio fajny:tak:

Bira no to super czekamy na fotki

Dzisiaj mamy trochę inaczej niż zazwyczaj w 1 listopada(w zeszłym roku jeszcze w szpitalu byłam z Olka bo miała fototerapię:-()
Najpierw ja jadę potem razem i potem na obiad do teściów:tak:
Miłego dnia kobiety;-)

Dzieki:tak: zastanawiam sie nad tym wozkiem i chyba go wezme:tak:jakis inny jakos nie wpadl mi w oko.
Jak tam Beatko u Ciebie juz lepiej pomiedzy Toba a mezem????Porozumienie nastapilo????

Zmykam do mojego krzykacza.
Milej nocki

Dzień dobry:tak:
U nas mgła jak mleko jadę zaraz do mojej szefowej z wypowiedzeniem
Jakoś smutno mi bo mąz mnie zawiódł na całej lini albo ze mną jest cos nie tak:-(
Karinko no widzisz raz lepiej raz gorzej od jakiegoś czasu ten mój jest takim nerwusem że doprowadza mnie to do szału a potem zaraz przechodzi i tak w kółko:wściekła/y:
Elbra ja też mam maleńka rodzinkę
ide pod prysznic:tak:

laseczki hej:-)

co do urodzinek to niestety mam duzą rodzinkę :-( tzn. brata mam tylko 1 :-) ale utrzymujemy bardzo bardzo dobry kontakt z rodzinką od strony mamy:-) hehe wiec niestety jak jednych zaprosze to 2 też musze...to i tak selekcja jest taka że najmłodszą osobę z domu zapraszam:-) tylko problem w tym że mieszkają nei w sączu i muszą dojechać jakoś wiec już robią się 2 osoby;-) ehh no tak to jest:-) może jakoś to przeżyjemy:-)

Beatko co Ci?:-) nie złość sie;-) ale ja Ci powiem że w tym meisiacu miałąm takie nastroje że Dawid poweidział że jeszcze odkąd mnei zna nie czepiałam sie takich pierdół i pierwszy raz aż tak ze mną nei mógł wytrzymać:-) a najgorsze ze ja sobie zdawałąm sprawę z tego wszystkiego a czepiałam się dalej;-)

Karinko o kurde ale masz sny:-( gratki za tatę i chodzenie;-)
Elbra największy problem jest że jak zaprosze jedna kuzynkę a 2 nie to bedzie obraza majestatu;-) no i tak to juz jest mam nadzieje że jakoś to wytrzymam:-) powiedziałam że nigdy wiecej tak duzych urodzin ...
Gratki dla Pitera za chodzenie:-) u nas Kapik włąśnei woli w buciikach chodzić i na polku już sobie śmiga sam (narazie po trawie...) a w domku się jednak boi tzn. puszcza sie wszystkeigo przejdzie kilka kroczkó i pada..
Wisienka super prezencik;-):-) dawidek chyba szczęśliwy co:-)

idę pod ruga kawkę:-)
buźka

reklama
Dzień doberek Kobitki:tak:

Weekend minął nam dosyć spokojnie:sorry2: z małym incydentem :
Wczoraj po południu pojechaliśmy odwiedzić siostrę cioteczną mojego m. na której weselu bawiliśmy się 6 września bratowa ze szwagrem też do nich pojechali tylko parę minut wcześniej no i siedzieliśmy sobie tak razem i Anka przynisła po kawału torta (nie ze ślubu:-p) dla Amandy również ale powiedziałam że ona nie będzie jeść i było wielkie zdziwienie bo Monika (bratowa) Julce dała cały kawałek a ja swojej córce nie :dry:
potem to samo było jak przyniósł je małżonek ciastka i czekaldki no i wyszło na to że jestem wyrodną matką bo przeciez dzieci są po to żeby jeść słodycze:baffled::wściekła/y:
Miałam zamiar jej powiedzieć " nie daje Amandzi słodyczy żeby nie wyglądała w przyszłości tak jak Ty" ale ugryzłam się w język:crazy: żeby nie być nie kulturalna:evil::evil:

Do góry