karina1980
Fanka BB :)
Wpadam tylko przelotem. U nas sajgon dzisiaj był. Dach od poniedziałku nam robią i okna też mają być kiedyś. I mamy teraz tyle załatwień że nie wiem do czego ręce mamy włożyć Wogóle w przyszłym tygodniu chyba zamieszkam u mamy na cały tydzień
Poczytałam co u was ale nie mam siły odpisywać
Rzuciło mi się w oczy zdjęcie Milenki. Lilka masz super czarownice w domu;-)
Aha jeszcze jedno........Aluśka Piter miał niedawno pierwszy kryzys nocnikowy- przez kilka dni nie chciał siedzieć na nim nawet sekundy tylko chciał się cały czas nocnikiem bawić (kaczuszką) więc miał luz;-) ale potem mu przeszło i znów siedzimy na nocniczku.
A i odebrałam dziś zdjęcia. Musze w końcu siąść nad ich opisywaniem
Elbra oby jak najszybciej zrobili Ci wszystko
Lilka ekstra Milenka wyglądakupny strój?
Mirka a w które okolice jedziesz bo są strony regionalne i na nich też są ogłoszenia
Zła jestem na tego mojego bo sam zjadł kanapkę a o Michale zapomniałma dzisiaj przerabane u mniesamolub jeden
Beatko nie badz zbyt sroga
hej
sabina no długo śpi ale też późno chodzi spać wiec to też trzeba brać pod uwagę, ale i tak częśto mi śpi, chyba jedyne co po mnie odziedziczy to miłość do spania :-)
ja dzisiaj będę mieć sajgon w domu, bo strwierdziłam że muszę w końcu małego oduczyć tak od cyca, do tej pory karmiłam na zawołanie kiedy chciał.....czasem 20 razy na dzień, a teraz postanowiłam że co 3 godziny i tak powoli będę zwiekszać odstęp czasu aż się odzwyczai bo juz mam dość
a pozatym te jego pleśniawki z ust już ładnie znikły a ja te krosty cały czas mam ma cyckach, ale jak tu mają zejść jak co się posmaruje kremem to on zaraz go ciągnie?!! Dlatego postanowione i zdania nie zmienie. Do tej pory nie miałam tyle siły jak widziałam że płacze, ale teraz jeszcze wchodzi w to moje i jego zdrowie wiec jestem silniejsza.
Wisienko to niezla przeprawa przed Toba zanim oduczysz;-)Tak wogole to podziwiam ze karmisz jeszcze piersia
Cyba u nas tylko dwie mamy takie pozostaly co????
Cześć dziewczynki:-)
no dzisiaj tak późno ale miałam młyn.Na 12 miałam miec podpisanie umowy więc jakoś dzisiaj na luzie w piżamie sobie chodziłam do 9,15 jakoś o 9,20 weszłam pod prysznic a tu telefon od tego faceta czy mogę być za pół godzinyTakiego spida miałam mąż mi torebkę pakował rajstopy wkładał a ja włosy suszyłamNo i zdążyłam wszystko jest cacucho stara szefowa tak zarajcowana że zadzwoniłam że zgodziła się na rozwiazanie umowy za porozumieniem stron i jeszcze mówiła mi jaką super decyzję podjęłam:-)Potem jeszcze napiszę o tym jakie jaja były wiecie co mam na myśli;-)
Sabinko masakra ona budzi się jęczy mam jej dosc bo 2 noc kiedy jest taka upierdliwa.Ja jestem dosc cierpliwa do niej ale tym razem dałam jej przez śpiwór w dupętrudno ale uleciały moje emocjeA wszystko przez męza bo tak mi dzieci rozdziadawia
Bira fryzjer fiu fiu bawcie się dobrze i napisz jak teście
Wisienko powodzenia musisz wytrwać bo rzeczywiście davidek jest duzy może już wystarczy mu:-)
Liluśż życz Milence wspaniałej zabawy:-)
Aluśka gratulacje cycowania wytrwała jesteś
Beatko swietnie---ciesze sie bardzo ze wszystko zalatwione i ze tak fajnie udalo sie
Ja chyba zanalazlam spacerowke dla Szymcia. Znacie moze ten wozek a moze ktoras ma go??????
Wybrala ten czerwony na samym dole
WÓZEK SPACEROWY SPACERÓWKA SMART BABY DESIGN Wwa (464115593) - Aukcje internetowe Allegro
Zmykam spac.Jutro musze jakos wczesniej wstac i przed wyjazdem upiec ciasto
Jak nie uda mi sie zajrzec to milego weekendu