dziunia79
Fanka BB :)
dobranoc:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anulka moze być nie było tak źleBeata, jak obiadek u tesciow?
Anulka pluć nie ale odsuwa rękę z łyzeczką jak już nie chce i wypluwa to co ma w buzidziewczyny, czy wasze dzieci pluja???
Oskar nauczyl sie, ze jak nie chce jesc - co sie teraz ciagle zdarza - to robi po prostu ustami fontanne... wrrrr, skad sie nauczyl...???
Mirka ano rozgrzebany tematno i sie narobilo rozgrzebalamstara dyskusje o fotelikach !!!!!!!! sorry
ale juz chyba wiem co kupie ten co wam pokazalam ma atest ECE R44.04 (ten nowy )
Wow Dziunia gratulacje wielkie dla OliwkiWitam wieczorowo:-), nie zaglądałam pare dni sorki ale byłam strasznie zalatana , ale mam nowinkę wczoraj Oliwka zaczeła sama chodzić, jak byłam w pracy to zrobiła pierwsze kroczki ( buuu nie widziałam:-( ) jak przyszłam do domu to leciała sama przez pół pokoju, nie buszuje oczywiście sama po domu ale ma ogromną radoche jak lata od męża do mnie i odwrotnie , śmieje się od ucha do ucha
Anulka ja nie dajęale kiedys małosolnego ogórka tak trochę dałam niby sensacji żołądkowych nie miała ale wysypało ja na twarzy:-(Dziewczyny, dajaecie dzieciaczkom kiszona kapuste? (np. w zupie, czy surowke?)
Dobranoc
dzieki za opinie
wisienka ......pewnie ze nie mozna oczszcedzac na bezpieczenstwie tylko wydawac 500 na 2 tygodnie ( mam nadzieje ze po przeprowadzce bede przyjezdzac no ale tak na dobra sprawe to bedzie to moze raz albo 2 razy w roku ) wiec ............ no coz szukam wyjscia po srodku zeby bylo w miare bezpiecznie no i nie az tak drogo
elo:-) ja zwowu w przelocie... wczoraj wrócilismy dopiero po 19 i młody padł strasznie:-) w sumie kilka godzin siedzia w wielkim huku ok. 30 osób;-) ale było super:-) był grzeczniutki wszyscy sie z nim chcieli bawić rewelka poprostu:-) wiec generalnie przedsmak urodzin miałam;-) bo jak się okazało będzie ok. 25 osób!!!!!! masakra bo się sami wprosili że przyjadą;-) kurdeee problem jest tylko jeden;-) nie ma szans zeby wszyscy mieli gdzie usiąść;-) heheheh no cóż będa stali:-)
przepraszam że nie poodpisuje teraz :-( ale ide na kawkę, Dawid poszedł do koscioła Kapik idzie spać a ja odpocznę o potem powtórka z rozrywki jedziemy do rodziny.........
buziaki i miłej neidzieli
dziewczyny, czy wasze dzieci pluja???
Oskar nauczyl sie, ze jak nie chce jesc - co sie teraz ciagle zdarza - to robi po prostu ustami fontanne... wrrrr, skad sie nauczyl...???
Dziewczyny, dajaecie dzieciaczkom kiszona kapuste? (np. w zupie, czy surowke?)
Dobranoc
dzień dobry:-)
Nocka wspaniała Ola po viburcolu i Panadolu spała do 4 potem mleko lekkie jęczenie i spała do 7:-)
Jesteśmy super wyspani bo o 21,45 poszlismy spać nawet nie pamiętam jak weszłam do łóżka i już spałam
Mirka myslałam o forach regionalnych czasami można coś trafić fajnego i odebrać od razu
Anineczko zgadzam się
Anulka dzięki a wypróbowaliście ten naroznik?;-)
Karinko byłam sroga bardzo a wózio fajny
Bira no to super czekamy na fotki
Dzisiaj mamy trochę inaczej niż zazwyczaj w 1 listopada(w zeszłym roku jeszcze w szpitalu byłam z Olka bo miała fototerapię:-()
Najpierw ja jadę potem razem i potem na obiad do teściów
Miłego dnia kobiety;-)