reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Sabinka udanej imprezy:tak::tak::tak: wybaw się dobrze:-):-):-)
Panu młodemu współczuje na własnym weselu w gipsie oj joj :szok::no::no:

Życzę przyjemnego wypoczynku w Zakopanem również:tak::tak::tak:

No to się jeszcze pochwalę: Amandzia robi brawo:tak::tak::tak::-):-)

reklama
Czesc mamusie

dzień dobery laseczki:-)

wczoraj przyjechał do mnie 5 miesieczyny wujek Kapika:-) ufff cieżki dzień:-) na szczęscie razem z opiekunka:-) no ale i tak było cieżko a zarazem fajnie :-) hihi

Anineczka Matti super chodzi z pchaczem!! ślicznie!
Liluś to napewno chłop:-) hihi iędzy nogami coś się pokazało:-) hihi Lilus mój mały też waży ok. 8400:-) tez je ile widzi..2 dania na obiad i takie tam! :-) i co z tego:-) chudzielec z niego :-)
Pusia udanego wekendu :-) mój Dawid też nast.tydzień wolny cały ma!:-)
Aluśka biedna Amandzia...:-( ale jak ja Kapika z dawidem zostawiałam to też zawsze coś na szczęscie nic złego no ale :-) hehe także facet to facet :-)
Pusia no to ładne ceny macie za mieszkania:-( ja na szczęscie mam swoje ale i kredyt na 30 LAT! no już 28 hihi;-)
Anulka prześle Ci za chwilke rozmowe z moim bratem o tych aparatach:-) ale generalnie oba są tak strasznie podobne...że nie wielkie róznice...zrobił testy, porównania itp i powiedział że generalnie są te same...jedni na forach polecają jeden a inni ten drugi:-) heheh podsumował to niech kupi co jej się bardziej podoba:-) także nie pomógł za wiele:-) no ale jest obiektywny:-) każdy ma swoją ulubioną firmę markę itp:-)
Karinka co się stało że zły humorek??
Beatko jaką masz fryzurkę nową???????? wczoraj nam przyszedł fotelik czerwony do autka:-) hihi super jest:-) a jaki Kapik dumny:-) Olka chyba tez ma czerwony?:-) i zdrówka dla dzieciaków:-)
Misia szczęśliwego powrotu
Bira posprzątałąś już?;-) to łądnie im mieszkanko będzie błyszczało teraz:-) hehe

a ja dziś idę na wesele:-) do Kapika przyjeżdza moja mama:-) takze mamy luzik:-)a wogóle to dzisiejszy Pan młody tydzie temu złamał nogę:-( biedaczek w gipsie na swoim śłubie:(;-( jutro albo w poniedziałek wyjeżdzam do zakopanego na 2-3 dni:-) wiec przepraszam że nie bedę za często:-( buziak dla was wszystkich ogromny a jeszcze wiekszy dla maluszków:-)
miłęgo weekendu

No to super:-Dudanej zabawy:tak:wyszalej sie ile wlezie hehehehe.
Co do humorku to jest z tego ze moja matka miala ataki no i stan jest nadal krytyczny:-(
\

Zmykam posprzatac mieszkanie.

Sabinko baw się dobrze tylko pana młodego nie obracaj na parkiecie bo jak on biedak da radę z tym gipsem:-D No i miłego pobytu w Zakopcu:tak:
No to się jeszcze pochwalę: Amandzia robi brawo:tak::tak::tak::-):-)
Aluśka no to brawa dla Amandzi:tak:Ola też już od 2 tyg robi a od wczoraj przesyła całuski:-D

Wpadam na sekunde. Bo cos mnie ostatnio czas goni:dry:

Jedziemy za chwilę na urodziny do naszrgo chrzesniakia. a potem ide na panieńskie i balety:-):-):-)

No to spadam. Jak jutro będe przytomna do tu zaglądnę:sorry2:

Ciaoooo
Elbra wybaw się za nas obie:laugh2:

Hello Lejdis.

Sabinko i Elbra udanych imprez :-)

Aluśka
ja też nie wyspana.
Ale wczoraj poszłam spać o 2:30 a pobudka już koło 6 :sorry2::baffled:
Anineczko a co robiłaś do 2,30????przecież to Wisienka miała noc poślubną:-D

Czesc mamusie

No to super:-Dudanej zabawy:tak:wyszalej sie ile wlezie hehehehe.
Co do humorku to jest z tego ze moja matka miala ataki no i stan jest nadal krytyczny:-(
\

Zmykam posprzatac mieszkanie.
Karina jakie ataki bo już niwe wiem czy nie doczytałam?:szok:

A ja układam wbijam gwoździe i takie tam jakoś przy tej pogodzie tak sobie czas organizujemy

witam;-) jestem tu pierwszy raz :happy: i też chciałabym sie pochwalić zdolnościami mojego synka 20 sierpnia skończył 9 m-cy. teraz śpi to mogę poklikać bo tak to tylko mama, z nikim nie chce być .

ja wiem że to tak nie ładnie się chwalić ale taka już natura matki
nie wiem co jeszcze potrafią wasze dzieci ale mój mały robi pa- pa
ostatnio pokazuje nu-nu, pokazuję na lalce , misiu itp gdzie jest oko,nos
no i standard jaki jestem duuuży
aktualnie uczę go pokazywać jakie jest dobre to co je
mówi tatatata, mamamama, babababa a przedwczoraj tulitluli na piłkę-śmiesznie mu to wychodzi:-D:-D

Załączniki

• FOTKI-0076.jpg
    FOTKI-0076.jpg
    62,9 KB · Wyświetleń: 20
Ostatnia edycja:
Sabinko baw się dobrze tylko pana młodego nie obracaj na parkiecie bo jak on biedak da radę z tym gipsem:-D No i miłego pobytu w Zakopcu:tak:

Aluśka no to brawa dla Amandzi:tak:Ola też już od 2 tyg robi a od wczoraj przesyła całuski:-D

Elbra wybaw się za nas obie:laugh2:

Anineczko a co robiłaś do 2,30????przecież to Wisienka miała noc poślubną:-D

Karina jakie ataki bo już niwe wiem czy nie doczytałam?:szok:

A ja układam wbijam gwoździe i takie tam jakoś przy tej pogodzie tak sobie czas organizujemy

Dwa dni temu miala jeden atak w domu po ktorym znieksztalcila jej sie twarz i mowila sylabami karetka przyjechala po nia........i w szpitalu miala kolejne ataki po ktorych wogole powyrzywialo ja i przestala mowic.
Lekarz mowil ze trzeba byc dobrej mysli ale trzeba sie tez liczyc ze w kazdej chwili moze to sie stac.

Dwa dni temu miala jeden atak w domu po ktorym znieksztalcila jej sie twarz i mowila sylabami karetka przyjechala po nia........i w szpitalu miala kolejne ataki po ktorych wogole powyrzywialo ja i przestala mowic.
Lekarz mowil ze trzeba byc dobrej mysli ale trzeba sie tez liczyc ze w kazdej chwili moze to sie stac.

KARINA bardzo mi przykro:-( -moja babcia miała to samo -to był udar ale w małym stopniu . wyszła z tego szczęśliwie. życzę zdrówka dla mamy:-(

reklama
Do góry