dzień dobery laseczki:-)
wczoraj przyjechał do mnie 5 miesieczyny wujek Kapika:-) ufff cieżki dzień:-) na szczęscie razem z opiekunka:-) no ale i tak było cieżko a zarazem fajnie :-) hihi
Anineczka Matti super chodzi z pchaczem!! ślicznie!
Liluś to napewno chłop:-) hihi iędzy nogami coś się pokazało:-) hihi Lilus mój mały też waży ok. 8400:-) tez je ile widzi..2 dania na obiad i takie tam! :-) i co z tego:-) chudzielec z niego :-)
Pusia udanego wekendu :-) mój Dawid też nast.tydzień wolny cały ma!:-)
Aluśka biedna Amandzia...:-( ale jak ja Kapika z dawidem zostawiałam to też zawsze coś na szczęscie nic złego no ale :-) hehe także facet to facet :-)
Pusia no to ładne ceny macie za mieszkania:-( ja na szczęscie mam swoje ale i kredyt na 30 LAT! no już 28 hihi;-)
Anulka prześle Ci za chwilke rozmowe z moim bratem o tych aparatach:-) ale generalnie oba są tak strasznie podobne...że nie wielkie róznice...zrobił testy, porównania itp i powiedział że generalnie są te same...jedni na forach polecają jeden a inni ten drugi:-) heheh podsumował to niech kupi co jej się bardziej podoba:-) także nie pomógł za wiele:-) no ale jest obiektywny:-) każdy ma swoją ulubioną firmę markę itp:-)
Karinka co się stało że zły humorek??
Beatko jaką masz fryzurkę nową???????? wczoraj nam przyszedł fotelik czerwony do autka:-) hihi super jest:-) a jaki Kapik dumny:-) Olka chyba tez ma czerwony?:-) i zdrówka dla dzieciaków:-)
Misia szczęśliwego powrotu
Bira posprzątałąś już?;-) to łądnie im mieszkanko będzie błyszczało teraz:-) hehe
a ja dziś idę na wesele:-) do Kapika przyjeżdza moja mama:-) takze mamy luzik:-)a wogóle to dzisiejszy Pan młody tydzie temu złamał nogę:-( biedaczek w gipsie na swoim śłubie
;-( jutro albo w poniedziałek wyjeżdzam do zakopanego na 2-3 dni:-) wiec przepraszam że nie bedę za często:-( buziak dla was wszystkich ogromny a jeszcze wiekszy dla maluszków:-)
miłęgo weekendu