reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

anineczka-ten maz to cie rozpieszcza:tak::-D
a ja calymi dniami w robocie no i nieprzytomna chodze bo maly mi po powrocie z polski zaczal znowu jesc w nocy wiec jeszcze wstaje w nocy no i teraz kombinuje jak go by tu odzwyczajic bo dlugo to juz nie pociagne!!
kochane buziolki i milego weekendu!!
musze sie wziac za siebie bo nie wygladam!!

Asix wspolczuje wiem cos na ten temat ale dasz rade:tak:

Bira dzięki bogu ze minęło juz Indze no to chyba szykujesz się do podróży

No już piszę.Ola zdrowa pediatra zbadała ją na wszelkie sposoby,takie wysypki są niestety czesto u alergików.Z nowosci to powiedziała żebym zaczęła podawać jej 1 raz w tygodniu żółtko same oraz przetwory mleczne:szok:jogurt naturalny i swojej roboty twarożek:szok:Jestem w szoku bo myślałam że nie mogę ale ona mi powiedziała że wedle najnowszych badań takie maleńkie ilości sa ok do tego to specjalne mleko.No zobaczymy także Karinko to również ważna informacja dla Szymka.Spróbować mozemy:tak:

Asix przykro mi ze tak smutno Ci z tegop powodu ale pamietaj ze mały jest pod opieką kochajacej babci a nie jakiejś obcej baby

Anineczko straciła dziecko ale jak jeju :szok:
ola usneła wiec ide łazienkę poszoroować:-)

Beatko dziekuje za napisalas to.Powiem Ci ze tez jestem w szoku ale moze cos w tym jest wiec bede wprowadzac powoli:tak:

Ja interesowałam się w zeszłym roku. Po różnych radach kupiliśmy Olympusa E410. Jest super. Jeszczr go nie rozpracowałam, a niedługo będzie rok jak go kupiłam (dzień przed narodzinami Ini:-))
Idę kąpać gwiazdę, bo robi się marudna

My tez mamy Olimpusa tylko inny model U820 jest super:tak:

hej dziewczynki:-)

w koncu jestem ,mam nadzieje ze jeszcze o mnie nie zapomnialyscie;-)

u nas wszystko dobrze, Marysia dalej ma rehabilitacje ale juz jest naprawde znacznie lepiej:-) raczkuje, siada sama, no a teraz probuje wstawac, wszystko co robi miesci sie w normie:-)

no a ja mecze sie z pisaniem mojej nieszczesnej magisterki, chcialabym zdazyc do wrzesnia zeby w koncu sie obronic:-) przy malym dziecku ciezko pisac prace:sorry2:

wlasnie do nas doszla burza, ojjj zawierucha niezla:-(

Witaj kupe lat:-D

Kathe, witaj z powrotem. Dasz rade do września:biggrin2::-) Trzymam kciuki:-)

Idę dalej walczyć z walizkami:wściekła/y:

Bira sama przyjemnisc:-Dpowiem Ci ze lubie pakowac ale juz rozpakowywac nie znosze:tak:

Moj maly nie chce spac wogole skad on ma tyle energi lapie sie tylko wszystkiego co jest blisko nuiego,podciaga sie i powoli robi kroczki

reklama
ja też mam stertę prasowania:crazy:
Ale oczywiście zamiast prasować to wchłaniam Perfekcyjną;-)

bry bry larvuniu :rofl2:
I jak ma się perfekcyjna:-)
Karina ja spróbowałam od wczoraj i jest po nocy ok żadnych nowych oznak.dzisiaj o 9 dałam banany pod jogurtowa kołderka i wygląda ze też jest dobrze zobaczymy, obserwujemy.Spróbuj podać taki gotowy słoiczek

Elbra a ja juz skończyłam prasować;-):-pposegreguję trochę rzeczy bo dziadek zabrał mi michała na basen a Ola spi:-)

Ja odpoczywam 2gi dzień bez Franka. Poza przerwą na noc ;-)
W piątek na wyjeździe sobie uszkodziłam prawą stopę i mam delikatne problemy z chodzeniem, więc Franciszek na dzień poszedł do moich teściów. Ale za jakąś godzinkę znów wróci - z mężem ;-)
Jakoś chodzę :-) Choć bywało lepiej ;-)

A Franek sam stanął wczoraj przy meblach i widzę, że mu się to okropnie spodobało, tak więc - kto wie - może niedługo będę mieć małego chodzącego Frankowego Potworka ;-)

Pozdrawiam Mamusie i Dzidziusie!

witam po długiej przerwie ...:-)
Kurczę chyba nie na drobię :-(. Byłam u rodziców tydzień potem do nas przyjechali goście no i tak jakoś czasu brakowało na pisanie :zawstydzona/y:. Mam nadzieję, że uda mi sie co nieco poczytać

Buziaki dla wszystkich Mam i Maluszków:-):tak:

Udało nam sie w przewrwach między jednym a drugim deszczem pospacerować nad morzem:-)i goferka zjedlismy:-).no i padnieta jestem jeszcze pecherz mam przeziębiony:baffled:
Bira pojechałaś?
Franko no to pięknie maluszek że stoi:tak:
Pusia fajnie masz tak do rodziców na tydzień ja też bym sobie gdzieś pojechała
Elbra na prasowaniu dzisiaj niestety się skończyło słomiany zapał:sorry2:
Sabinko haloooooo jak grzybki

I jak ma się perfekcyjna:-)
Karina ja spróbowałam od wczoraj i jest po nocy ok żadnych nowych oznak.dzisiaj o 9 dałam banany pod jogurtowa kołderka i wygląda ze też jest dobrze zobaczymy, obserwujemy.Spróbuj podać taki gotowy słoiczek

Elbra a ja juz skończyłam prasować;-):-pposegreguję trochę rzeczy bo dziadek zabrał mi michała na basen a Ola spi:-)

No to fajnie Beatko oby tak dalej i dzieki za sugestie jutro cos zafunduje malemu:tak::-D
Mielismy isc dzisiaj na basen ale jest tyle ludzi ze szok wiec przyjechalismy do domku wezme go ze soba do wanny i pobaraszkujemy a jutro skoczymy sobie na basenik:tak:

hej kobitki

Cześć kochana!
Dasz rade z praca - coś o tym wiem;-)
Małe dzieci dają niezłego kopa w dupe jako mobilizatory;-)
życzę abys zdążyła do września:tak:

Super że zMarysią lepiej - w sumie po zdjęciach nie widać aby coś jej było.
Super dziewczynka!!!
to chodzi dalej o tą asymetrię co miała ??

a co to za linki pod marysi zdjęciem odnośnie banków ??

Elbra, Marysia ma napiecie i asymetrie ale juz jest lepiej. a te linki w podpisie sa do stronki mojego meza;-)

dobry wieczór!;-)
no kur....sie opisałam i mi się skasowało!!!!!!!!!no mnei przecie trafi coś!!!!!!!

Beatko co do grzybków:-) niewiele było...;/ za sucho..rydzy troche, 2 prawdziwki i kilka kurek:-( także niezawiele
Bira udanej podrózy!!
Kathe eloooooooo kochana co u was???
Elbra jak perfekcyjna pani??????????:-) fajna ksiazka??? kurde chyba sobie fundnę:-) i jak prasowanko:-)?? też mam wielką górę...wrrr
Pusia elo:-)
Larvunia bry:-)
Karinka ja też miałam iść na basen ale nie zdazyłam;/
Beatko zapraszam do mnie:-) tylko ok. 11 godzin jak nie ma korków:-) a jak sa to 13:-) i możecie byc ile chcecie:-) mieszkanie mam duże więc luz:-)
Asix bidulko:-( zmęczona jesteś cooo??:-( odpocznij kochana!
Anulka gratki aparatu:-) mój brat jest fotografem więc mogłabym doradzić ale już kupiliście:-) więc po fakcie;-)
Anineczka wracaj kochana:-( i biedna wrześniówka:-(

a ja dziś na imieninach u wujaszka byłam grila robił:-) ! oczywiście za kierowce robiłam...wrrrr..
wczoraj nie wpadłam na BB bo wieczorkiem poszłam na baski wieczór:-) Johny Walker mniam mniam:-) wypiłyśmy z kumpela;-) wróciłam o 24.30 :-) i już nie miałam siły wchodzić na BB:-)

jutro jestem w domku więc się odezwę napewno:-)
we wtorek jedziemy do zakopanego na wycieczke:-) a co ...nie będę w domu siedzieć bo po co:-)
buziak kochane wskakuje do wanny:-)

reklama
bry wieczor

no i mamy po niedzieli :sorry2:
bylam dzis z dziadkami (moimi rodzicami) na basenie z Babelkiem. Bylo super :laugh2: Maly sie napluskal za wszystkie czasy chyba :tak::-D Jutro tez idziemy! A co tam... a tak powaznie mamy jeszcze 8 biletow do wykorzystania do konca tygodnia :dry: Ale malutkiemu sie podoba na basenie wiec idziemy z przyjemnoscia.
Po basenie poszlismy do mc'donalds na lody i zakrecone fryty. Maly nam w drodze usnol, wiec byl z nami tylko cialem :-p Woda wyciaga spal nam az prawie 3 godzinki, przespal caly spacer :sorry2:

...a teraz siedze i zaraz biore sie za kolacyjke. Mezulek z pracy za pare min powinien sie zjawic. Babelek juz spi smacznie....

milego wieczorka mamuski!!!

Do góry