E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobry wieczór!;-)
no kur....sie opisałam i mi się skasowało!!!!!!!!!no mnei przecie trafi coś!!!!!!!
Beatko co do grzybków:-) niewiele było...;/ za sucho..rydzy troche, 2 prawdziwki i kilka kurek:-( także niezawiele
Bira udanej podrózy!!
Kathe eloooooooo kochana co u was???
Elbra jak perfekcyjna pani??????????:-) fajna ksiazka??? kurde chyba sobie fundnę:-) i jak prasowanko:-)?? też mam wielką górę...wrrr
Pusia elo:-)
Larvunia bry:-)
Karinka ja też miałam iść na basen ale nie zdazyłam;/
Beatko zapraszam do mnie:-) tylko ok. 11 godzin jak nie ma korków:-) a jak sa to 13:-) i możecie byc ile chcecie:-) mieszkanie mam duże więc luz:-)
Asix bidulko:-( zmęczona jesteś cooo??:-( odpocznij kochana!
Anulka gratki aparatu:-) mój brat jest fotografem więc mogłabym doradzić ale już kupiliście:-) więc po fakcie;-)
Anineczka wracaj kochana:-( i biedna wrześniówka:-(
a ja dziś na imieninach u wujaszka byłam grila robił:-) ! oczywiście za kierowce robiłam...wrrrr..
wczoraj nie wpadłam na BB bo wieczorkiem poszłam na baski wieczór:-) Johny Walker mniam mniam:-) wypiłyśmy z kumpela;-) wróciłam o 24.30 :-) i już nie miałam siły wchodzić na BB:-)
jutro jestem w domku więc się odezwę napewno:-)
we wtorek jedziemy do zakopanego na wycieczke:-) a co ...nie będę w domu siedzieć bo po co:-)
buziak kochane wskakuje do wanny:-)
bry wieczor
no i mamy po niedzieli
bylam dzis z dziadkami (moimi rodzicami) na basenie z Babelkiem. Bylo super Maly sie napluskal za wszystkie czasy chyba Jutro tez idziemy! A co tam... a tak powaznie mamy jeszcze 8 biletow do wykorzystania do konca tygodnia Ale malutkiemu sie podoba na basenie wiec idziemy z przyjemnoscia.
Po basenie poszlismy do mc'donalds na lody i zakrecone fryty. Maly nam w drodze usnol, wiec byl z nami tylko cialem Woda wyciaga spal nam az prawie 3 godzinki, przespal caly spacer
...a teraz siedze i zaraz biore sie za kolacyjke. Mezulek z pracy za pare min powinien sie zjawic. Babelek juz spi smacznie....
milego wieczorka mamuski!!!
Sabinko ja też chce uczyć metodą Glenna ale Antka.
Mateuszka zacznę za jakiś czas.
Ja robie ręcznie ale troche nie tak jak trzeba.Nie moge tutaj kupić takich rzeczy jak karton itp.
I mam karty krótsze niż trzeba
Ale co zrobić,może się uda ;-)
Johny Wolker no proszę balujesz Sabinko widzę i Zakopane tylko pozazdrościćdobry wieczór!;-)
no kur....sie opisałam i mi się skasowało!!!!!!!!!no mnei przecie trafi coś!!!!!!!
Beatko co do grzybków:-) niewiele było...;/ za sucho..rydzy troche, 2 prawdziwki i kilka kurek:-( także niezawiele
Bira udanej podrózy!!
Kathe eloooooooo kochana co u was???
Elbra jak perfekcyjna pani??????????:-) fajna ksiazka??? kurde chyba sobie fundnę:-) i jak prasowanko:-)?? też mam wielką górę...wrrr
Pusia elo:-)
Larvunia bry:-)
Karinka ja też miałam iść na basen ale nie zdazyłam;/
Beatko zapraszam do mnie:-) tylko ok. 11 godzin jak nie ma korków:-) a jak sa to 13:-) i możecie byc ile chcecie:-) mieszkanie mam duże więc luz:-)
Asix bidulko:-( zmęczona jesteś cooo??:-( odpocznij kochana!
Anulka gratki aparatu:-) mój brat jest fotografem więc mogłabym doradzić ale już kupiliście:-) więc po fakcie;-)
Anineczka wracaj kochana:-( i biedna wrześniówka:-(
a ja dziś na imieninach u wujaszka byłam grila robił:-) ! oczywiście za kierowce robiłam...wrrrr..
wczoraj nie wpadłam na BB bo wieczorkiem poszłam na baski wieczór:-) Johny Walker mniam mniam:-) wypiłyśmy z kumpela;-) wróciłam o 24.30 :-) i już nie miałam siły wchodzić na BB:-)
jutro jestem w domku więc się odezwę napewno:-)
we wtorek jedziemy do zakopanego na wycieczke:-) a co ...nie będę w domu siedzieć bo po co:-)
buziak kochane wskakuje do wanny:-)
Larvuniu 3 godzinki snu Marcelka hmm tp dobra metoda z tym basenem na nasze maluchy jak mój małż zjedzie to się wszyscy wybierzemybry wieczor
no i mamy po niedzieli
bylam dzis z dziadkami (moimi rodzicami) na basenie z Babelkiem. Bylo super Maly sie napluskal za wszystkie czasy chyba Jutro tez idziemy! A co tam... a tak powaznie mamy jeszcze 8 biletow do wykorzystania do konca tygodnia Ale malutkiemu sie podoba na basenie wiec idziemy z przyjemnoscia.
Po basenie poszlismy do mc'donalds na lody i zakrecone fryty. Maly nam w drodze usnol, wiec byl z nami tylko cialem Woda wyciaga spal nam az prawie 3 godzinki, przespal caly spacer
...a teraz siedze i zaraz biore sie za kolacyjke. Mezulek z pracy za pare min powinien sie zjawic. Babelek juz spi smacznie....
milego wieczorka mamuski!!!
Jasne Sabinka domku nie pozna poBeatko zabierz po drodze Bire potem mnie i wpadamy na chatę do Sabiny a w nocy na disco
Larvuniu ale by było fajowo tak się naprawdę spotkać moze kiedyśa mnie zabierzecie ze soba do sabiny??
Mirka to podrywacza masz małegowiatam
melduje ze zyje , wlasnie wrocilismy z gor
bylo super a maly to wielki podroznik no i zaczepia mi wszystkie blondynki w przediale wiekowym 6m - 50 lat ............... troche wczesnie
no i jeszcze ... bylismy na basenie malemu sie strasznie podobalo
do jutra idea spac