karina1980
Fanka BB :)
anineczka-ten maz to cie rozpieszcza
a ja calymi dniami w robocie no i nieprzytomna chodze bo maly mi po powrocie z polski zaczal znowu jesc w nocy wiec jeszcze wstaje w nocy no i teraz kombinuje jak go by tu odzwyczajic bo dlugo to juz nie pociagne!!
kochane buziolki i milego weekendu!!
musze sie wziac za siebie bo nie wygladam!!
Asix wspolczuje wiem cos na ten temat ale dasz rade
Bira dzięki bogu ze minęło juz Indze no to chyba szykujesz się do podróży
No już piszę.Ola zdrowa pediatra zbadała ją na wszelkie sposoby,takie wysypki są niestety czesto u alergików.Z nowosci to powiedziała żebym zaczęła podawać jej 1 raz w tygodniu żółtko same oraz przetwory mlecznejogurt naturalny i swojej roboty twarożekJestem w szoku bo myślałam że nie mogę ale ona mi powiedziała że wedle najnowszych badań takie maleńkie ilości sa ok do tego to specjalne mleko.No zobaczymy także Karinko to również ważna informacja dla Szymka.Spróbować mozemy
Asix przykro mi ze tak smutno Ci z tegop powodu ale pamietaj ze mały jest pod opieką kochajacej babci a nie jakiejś obcej baby
Anineczko straciła dziecko ale jak jeju
ola usneła wiec ide łazienkę poszoroować:-)
Beatko dziekuje za napisalas to.Powiem Ci ze tez jestem w szoku ale moze cos w tym jest wiec bede wprowadzac powoli
Ja interesowałam się w zeszłym roku. Po różnych radach kupiliśmy Olympusa E410. Jest super. Jeszczr go nie rozpracowałam, a niedługo będzie rok jak go kupiłam (dzień przed narodzinami Ini:-))
Idę kąpać gwiazdę, bo robi się marudna
My tez mamy Olimpusa tylko inny model U820 jest super
hej dziewczynki:-)
w koncu jestem ,mam nadzieje ze jeszcze o mnie nie zapomnialyscie;-)
u nas wszystko dobrze, Marysia dalej ma rehabilitacje ale juz jest naprawde znacznie lepiej:-) raczkuje, siada sama, no a teraz probuje wstawac, wszystko co robi miesci sie w normie:-)
no a ja mecze sie z pisaniem mojej nieszczesnej magisterki, chcialabym zdazyc do wrzesnia zeby w koncu sie obronic:-) przy malym dziecku ciezko pisac prace
wlasnie do nas doszla burza, ojjj zawierucha niezla:-(
Witaj kupe lat
Kathe, witaj z powrotem. Dasz rade do września:-) Trzymam kciuki:-)
Idę dalej walczyć z walizkami
Bira sama przyjemniscpowiem Ci ze lubie pakowac ale juz rozpakowywac nie znosze
Moj maly nie chce spac wogole skad on ma tyle energi lapie sie tylko wszystkiego co jest blisko nuiego,podciaga sie i powoli robi kroczki