karina1980
Fanka BB :)
Dobry wieczor kochane:-)
Anineczko jaki aktywny weekendsuper tez tak lubie
Wisienka no to troche roboty sobie wzielasprzyblakal sie jakis maluch czy dostaliscie?????A takim kretyna tylko powyrywac nogi z dupyco niszcza!!!!!
Dziunia niezle tyle pracylepiej ustalic z szefostwem wszystko na poczatkumam nadzieje ze do rocznicy bedzie juz dobrze i Wasze plany wypala
Bira moze to tylko przejsciowe np. na zabki co?????oby to bylo to i szybko minelo
Ja dzisiaj wstawilam zupke pieczarkowa ale troche padnieta jestem i dokoncze jutro z samego rana.
Moj szkrab juz spi no i mamy 5 zabkajejku jak on jest ciekawy wszystkiego,do wszystkich smieje sie i gada po swojemu a do tego zlosnik
Zmyakm spac dobranoc Wam
Witam
My już po weekendzie.Sporo się działo.
W piątek imprezka,w sobote wypad nad wodospad a w niedziele aquarium i lunapark.
Jak młody pójdzie spać to poczytam co tam u was
Anineczko jaki aktywny weekendsuper tez tak lubie
witam
poczytam później co tam się działo, jak mały uśnie.
U mnie z nowości to mam kotka (sammice) ma ok. 10 tygodni :-):-)
Powiedziałabym że weekend bardzo się udał, gdyby nie to że jakiś 2 pedałów rozwaliło nam szybe w samochodzie
teraz mam jeszcze wiecej roboty, bo na zmaine zmieniam Davidka albosprzzątam kuwete ale co tam,
Miłego dzionka kochane mamuśki
Wisienka no to troche roboty sobie wzielasprzyblakal sie jakis maluch czy dostaliscie?????A takim kretyna tylko powyrywac nogi z dupyco niszcza!!!!!
Dzieńdoberek,
bira , sabinko byłam na rozmowie w poniedziałek, w środe szefowa oddzwoniła , w czwartek byłam na próbie (10 godz.ślałam że padne ,no i strasznie tęskniłam za Oliwcią) a w sobote juz pracowałam tez cały dzień (12-24 ) bo 2 imprezy i do tego ruch na maksa , wczoraj ledwo żyłam , chcieli żebym była dzisiaj też ale nie mają żadnej imprezy i powiedziałam że nie moge muszę z nimi jeszcze pare rzeczy wyjaśnic , ach dużo by gadać , dzięki że pytacie :-):-)
sorki nie poodpisuje , nadrobiłam coprawda ale n ie mam weny , troszku nie moge sie dogadać z moim ślubnym, a w czwartek mamy rocznice i mieliśmy fajne plany po raz pierwszy na rocznice ale nic z tego chyba nie wyjdzie :--sorry2:
no a Oliwcia pepla za dwóch słodziak:-) , robi sie straszny złośnik jak nie dostaje tego czego chce, nie raczkuje za to chce tylko stać na nóżkach mimo że nie umie utrzymać równowagi i trzeba ją cały czas trzymać , przesypia całą nocke od 21 - 8 , ogólnie jest kochana :-)
Dziunia niezle tyle pracylepiej ustalic z szefostwem wszystko na poczatkumam nadzieje ze do rocznicy bedzie juz dobrze i Wasze plany wypala
Padam... Inga ma gorączkę, jest marudna na maksa, nic nie mogłam dzisiaj zrobić tylko ją nosić, bo nawet bawić się nie chciała Mam nadzieję, ze jutro będzie lepiej, jak nie, będę musiała iśc do lekarza...
Anineczka, zaraz idę na odpowiedni wątek:-) Fajnie macie z tą działeczką :-)
Wisienka, gratuluję nowego domownika:-) Pochwal się zdjeciami. I skąd to szczęście? Planowaliście czy tak po prostu się znalazł?
Elbra, jak wizyta u koleżanki?
Dziunia, no to nieźle z tą robotą. A oni nie wiedzieli, ze masz małe dziecko, żeby Cię rzucić od razu na tyle godzin? Masakra...
Bira moze to tylko przejsciowe np. na zabki co?????oby to bylo to i szybko minelo
Ja dzisiaj wstawilam zupke pieczarkowa ale troche padnieta jestem i dokoncze jutro z samego rana.
Moj szkrab juz spi no i mamy 5 zabkajejku jak on jest ciekawy wszystkiego,do wszystkich smieje sie i gada po swojemu a do tego zlosnik
Zmyakm spac dobranoc Wam