dziunia79
Fanka BB :)
witam kobitki , troszku mnie nie było ale mam troszkę zawirowań i nie mam zabardzo czasu i siły zeby pisać na bieżąco :-(, całuski dla wszystkich dzieciaczków :-)i mamusiek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sabinko no to fajowo a my tez po 20 zladowalismy dzieciaki spia całe szczęście.Ja dzisiaj znowu nawaliłam bo dałam oli po 9 m-cu kurczaka w warzywach pod kołderką z pieczarek zupkę Bobovity i ją wysypało i brzuch ja bolał chyba bo marudna była.Kurka ja z tym dzieckiem mam wszystko prawie ja uczula i jestesmy przy najprostszych zupkach już o gotowaniu samej mogę zapomnieć narazie.witajcie..kurde napisałam rano coś:-) a teraz widze ze tego nie ma hmmm??????? !!!!
my dzionek spedziliśmy super...
neidawno wróciliśmy kapik już śpi:-)
byliśmy w Krynicy ;_) wyjechaliśmy na jaworzynę gondolą i zeszliśmy na nóżkach :-) ledwo żyje:-( ale było suuupppeerrr;-)
za chwile nadrobie tylko musze się rozpakować:-)