reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Dobry wieczor kochane:-)

Witam
My już po weekendzie.Sporo się działo.
W piątek imprezka,w sobote wypad nad wodospad a w niedziele aquarium i lunapark.
Jak młody pójdzie spać to poczytam co tam u was :tak:

Anineczko jaki aktywny weekend:tak:super tez tak lubie:tak:

witam

poczytam później co tam się działo, jak mały uśnie.
U mnie z nowości to mam kotka (sammice) ma ok. 10 tygodni :-):-)
Powiedziałabym że weekend bardzo się udał, gdyby nie to że jakiś 2 pedałów rozwaliło nam szybe w samochodzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

teraz mam jeszcze wiecej roboty, bo na zmaine zmieniam Davidka albosprzzątam kuwete :-D:-D ale co tam,

Miłego dzionka kochane mamuśki

Wisienka no to troche roboty sobie wzielas:tak:przyblakal sie jakis maluch czy dostaliscie?????A takim kretyna tylko powyrywac nogi z dupy:no:co niszcza!!!!!

Dzieńdoberek,
bira , sabinko byłam na rozmowie w poniedziałek, w środe szefowa oddzwoniła , w czwartek byłam na próbie (10 godz.:szok:ślałam że padne ,no i strasznie tęskniłam za Oliwcią:sorry2:) a w sobote juz pracowałam tez cały dzień (12-24 ) bo 2 imprezy i do tego ruch na maksa :szok: , wczoraj ledwo żyłam , chcieli żebym była dzisiaj też ale nie mają żadnej imprezy i powiedziałam że nie moge muszę z nimi jeszcze pare rzeczy wyjaśnic , ach dużo by gadać , dzięki że pytacie :-):-)

sorki nie poodpisuje:sorry2: , nadrobiłam coprawda ale n ie mam weny :rofl2:, troszku nie moge sie dogadać z moim ślubnym:baffled:, a w czwartek mamy rocznice i mieliśmy fajne plany po raz pierwszy na rocznice ale nic z tego chyba nie wyjdzie :-:)-:)sorry2:

no a Oliwcia pepla za dwóch słodziak:-) , robi sie straszny złośnik :wściekła/y:jak nie dostaje tego czego chce:-D, nie raczkuje za to chce tylko stać na nóżkach mimo że nie umie utrzymać równowagi i trzeba ją cały czas trzymać:-D , przesypia całą nocke od 21 - 8 , ogólnie jest kochana :-):-D:-D

Dziunia niezle tyle pracy:szok:lepiej ustalic z szefostwem wszystko na poczatku:tak:mam nadzieje ze do rocznicy bedzie juz dobrze i Wasze plany wypala:tak:

Padam... Inga ma gorączkę, jest marudna na maksa, nic nie mogłam dzisiaj zrobić tylko ją nosić, bo nawet bawić się nie chciała:baffled: Mam nadzieję, ze jutro będzie lepiej, jak nie, będę musiała iśc do lekarza...

Anineczka, zaraz idę na odpowiedni wątek:-) Fajnie macie z tą działeczką :-)

Wisienka, gratuluję nowego domownika:-) Pochwal się zdjeciami. I skąd to szczęście? Planowaliście czy tak po prostu się znalazł?

Elbra, jak wizyta u koleżanki?

Dziunia, no to nieźle z tą robotą. A oni nie wiedzieli, ze masz małe dziecko, żeby Cię rzucić od razu na tyle godzin? Masakra...

Bira moze to tylko przejsciowe np. na zabki co?????oby to bylo to i szybko minelo:tak:

Ja dzisiaj wstawilam zupke pieczarkowa ale troche padnieta jestem i dokoncze jutro z samego rana.
Moj szkrab juz spi no i mamy 5 zabka:tak:jejku jak on jest ciekawy wszystkiego,do wszystkich smieje sie i gada po swojemu a do tego zlosnik:tak:
Zmyakm spac dobranoc Wam

reklama
Hey
Ja na moment wpadam i spadam:-D
Mirka pampersy do pływania i może jakieś rekawki
Jutro mój już wyjeżdż a mamy 8 rocznice slubu więc dzisiaj róze i te sprawy i na kolacji bylismy oczywiscie razem z dziećmi:baffled:jak zawsze:-D
A tak po staremu jutro wskovzę na dłuzej na BB
Bira i jak Inga minęła goraczka?
Dziunia no to ładnie dali w kość:tak:w pracy

Mówię dobranoc wszystkim

Dzień dobry:tak:

Oj ale pustki co jest z wszystkimi?
Mąż pojechał:-(ale mi smuciacho dzisiaj jeszcze ta pogoda barowa

Anineczko widziałam filmik z Matim superwchodzi po schodach u nas to daleko do takich wyczynów:-Dale pamiętam Michał w wieku Olki to już sam chodził:tak:
Elbra ja też jak tak patrzę na te moje dzieci to z dnia na dzień kocham je mocniej:-D
Moja Ola jest teraz na etapie ćwiczenia głosu mamy śpiewaczkę operową i jeszcze cały czas daj dida:-D
Bira i jak Inga?

Oskar usnal;-)

ELbra... wsploczuje atmosfery w domu, dobrze ze masz fajna kumpele, takie wyzalenie sie to dobry sposob na ukojenie nerwow:tak:
no i masz racje, ja tez mam wraznei ze coraz fajniejszy jest Oskar i coraz to mocniej go kocham... choc nie wiem czy mocniej mozna:-D:-D

WIsienka, gratuluje kotka, jak sie masz tuz tuz przed slubem???

Anineczko, fajnie spedziliscie czas - lubie tak:tak::tak::tak:

Sabinko, Ty to kochasz gory:laugh2::laugh2: zapraszam do Jeleniej Gory:tak::tak::tak:

Dziunia, ale dostalas wycisk... buuuuu, nie dziwie sie zze tesknilas... ja bym umarla z tesknoty:-:)-:)-( i dziewczyny maja racje, musisz wszystkie warunki dokladnie ustalic ile, kiedy i za ile...
No i trzymam kciuki by z mezem bylo dobrze... wkoncu jak w czwartek macie swoje swieto to szkoda byloby je zniszczyc... a jakie plany macie?

Bira... to ladnie pospalyscie... ja telefonmam ciagle na wibracje, bojuz kilka razy mnie obudzil...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

U nas pogoda piekna, mezus w pracy... my w domciu, jak Oskar wstanie to chyba na jakis spacer ruszymy, bo ostatnio to nasze spacery sa glownie autem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Bira, wlasnie jak goraczka??? MOze to zabki...

Nam Osakr dzis budzil sie chyba z 20 razy kwilac przez sen, i nie wiem czy mial koszmary, czy cos go bolalo, czy sie bal... czy moze zabki... w koncu osttanie wyszly pod k. czerwca, wiec juz 1,5 m-ca przerwy moze teraz ida nastepne...

Beatko... wierze, ze pusto bez mezusia... a kiedy terz przyjedzie? hmmm, a tak w ogole to jak dlugo tak juz masz, ze maz nie w POlsce?

Hej hej
Dziecko śpi jiż jakiś czas a ja musze znaleźć naszą umowe z dostawcą internetu tylko za choliwke niewiem gdzie jest :dry:

Beatko
smutno tak jak mąż wyjeżdza.a teraz kiedy będzie?
Trzymaj się.

Wisienko pokaż kotka :tak:

Aniulko może faktycznie ząbki.Oskarek szedł z nimi jak burza :laugh2:
Ja dzis musze siedzieć w domu bo facet ma przyjść i przepchać kibelek,gdzieś na zewnątrz domu się zapchał i już od miesiąca mam nieczynny.Całe szczęśćie,że jeszcze dwa mam na górze :laugh2:
A słoneczko świeci choć wszystko mokre po nocnym deszczu :sorry2:
Elbra zabawny Piotruś :-D
Mój jak tylko widzi,że drzwi wyjsciowe się otwierają to dostaje odpalacza w tyłku i prawie łapki gubi tak zapiernicza na czworaka do wyjścia.
A za nim biegnie Antek,któremu się nogi plączą z szybkości :rofl2:
Karina Szymek też idzie z ząbkami błyskawicznie.Gratki.

U nas jak widziałyście na NK są tylko dwie perełki...ale ogórka daje rade zetrzeć :-D
Ide szukać tej umowy :baffled:

Ho, ho... Anineczko.... toz to jak w palacu 3 x kibelek w domu:-D my may 1 sztuke:-D:-D
no i powodzonka w szukaniu umowy:tak::tak:

ja przy adaptacji "gory" zalozylam segregatory i mam wsio poukladane:-p;-);-) teraz to no problem:tak:
hmmm, oj wczoraj sprztalismy caly domek i tak czasem sobie mysle - myslac o "podlogach na mokro" Lilki - ze mam cos z perekcyjnej pani domu z TVN STYLE... musze miec poukladane i czepiam sie jak cos jest nie tam gdzie powinno... wrrrr....

reklama
Do góry