reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Dzień dobry:-)

My dopiero wstałyśmy. Rano tylko na moment z suńkami wyszłyśmy na sika i dalej w kimono;-) Gdyby jakiś debil nie zadzwonił to spały byśmy dalej.

Sabinka, ja też uwielbiam grzyby i zbierać i jeść. Ale na razie u nas lipa. Za sucho. A góry kocham, kiedyś wyjeżdżaliśmy w góry kilka razy do roku, ale teraz jakoś nam nie po drodze. Musimy nadrobić może w przyszłym roku.

reklama
Helloł !!!!

Anineczka to mieliście niezłe wypady....fajnie że się wybawiliście:laugh2:
Ja uwielbiam grzyby....zbierać i jeść aczkowliek wieki już nie zbierałam. a mieszkma zaraz obok lasu...aż wstyd sie przynzać ale nie byłam w lesie jakies 3 lata już:szok: a to zaledwie 100 metrów dalej :baffled:

Poza tym oczywiście mam kur...ce na ....na to co pisalam ostatnio na zamkniętym. Wczoraj była powtórka z rozrywki:wściekła/y:
Ale nie będe tu nic pisać bo przypuszczam że pewna osóbka to czyta:dry:

Więc w ramach odstresowania się od tego domu wariatów jadę na całe popołudnie to mojej kumpeli bo inaczej tu szału dostane:-p
A ona tez ma w domu różnie więc się powspieramy;-)

witam

poczytam później co tam się działo, jak mały uśnie.
U mnie z nowości to mam kotka (sammice) ma ok. 10 tygodni :-):-)
Powiedziałabym że weekend bardzo się udał, gdyby nie to że jakiś 2 pedałów rozwaliło nam szybe w samochodzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

teraz mam jeszcze wiecej roboty, bo na zmaine zmieniam Davidka albosprzzątam kuwete :-D:-D ale co tam,

Miłego dzionka kochane mamuśki

Hej hej

Bira zdjęcia zaraz wstawie gdzie trzeba :tak:
A co do grzybów...Uwielbiam zbierać i jeść.
Moi teście to już maniacy grzybiarstwa i wędkarstwa :rofl2:
A teraz moi rodzice kupili domek nad jeziorkiem i pod laskiem a że w końcu udało nam się kupić bilety do Pl od 18>09 do 4.10 to napewno grzyby mnie nie miną :rofl2::-D
Lece poczytać Elbra na zamknięty bo już dawno mnie nie było :sorry2:

dzien dobry
znowu wpadam jak po ogien
bylam juz rano w Ikea itp a jutro jedziemy w gory wiec nie mam na nic czasu

tylko ma pytanie :...................wiem ze to nie ladnie tak tylko pytac i nie czytac co u was ale ..... buuuuu nie mam kogo o to zapytac

co potrzebuje dziecko na basen ?????????????????????

Dzieńdoberek,
bira , sabinko byłam na rozmowie w poniedziałek, w środe szefowa oddzwoniła , w czwartek byłam na próbie (10 godz.:szok:ślałam że padne ,no i strasznie tęskniłam za Oliwcią:sorry2:) a w sobote juz pracowałam tez cały dzień (12-24 ) bo 2 imprezy i do tego ruch na maksa :szok: , wczoraj ledwo żyłam , chcieli żebym była dzisiaj też ale nie mają żadnej imprezy i powiedziałam że nie moge muszę z nimi jeszcze pare rzeczy wyjaśnic , ach dużo by gadać , dzięki że pytacie :-):-)

sorki nie poodpisuje:sorry2: , nadrobiłam coprawda ale n ie mam weny :rofl2:, troszku nie moge sie dogadać z moim ślubnym:baffled:, a w czwartek mamy rocznice i mieliśmy fajne plany po raz pierwszy na rocznice ale nic z tego chyba nie wyjdzie :-:)-:)sorry2:

no a Oliwcia pepla za dwóch słodziak:-) , robi sie straszny złośnik :wściekła/y:jak nie dostaje tego czego chce:-D, nie raczkuje za to chce tylko stać na nóżkach mimo że nie umie utrzymać równowagi i trzeba ją cały czas trzymać:-D , przesypia całą nocke od 21 - 8 , ogólnie jest kochana :-):-D:-D

Padam... Inga ma gorączkę, jest marudna na maksa, nic nie mogłam dzisiaj zrobić tylko ją nosić, bo nawet bawić się nie chciała:baffled: Mam nadzieję, ze jutro będzie lepiej, jak nie, będę musiała iśc do lekarza...

Anineczka, zaraz idę na odpowiedni wątek:-) Fajnie macie z tą działeczką :-)

Wisienka, gratuluję nowego domownika:-) Pochwal się zdjeciami. I skąd to szczęście? Planowaliście czy tak po prostu się znalazł?

Elbra, jak wizyta u koleżanki?

Dziunia, no to nieźle z tą robotą. A oni nie wiedzieli, ze masz małe dziecko, żeby Cię rzucić od razu na tyle godzin? Masakra...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry