reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
witajcie..kurde napisałam rano coś:-) a teraz widze ze tego nie ma hmmm??????? !!!!

my dzionek spedziliśmy super...
neidawno wróciliśmy kapik już śpi:-)
byliśmy w Krynicy ;_) wyjechaliśmy na jaworzynę gondolą i zeszliśmy na nóżkach :-) ledwo żyje:-( ale było suuupppeerrr;-)
za chwile nadrobie tylko musze się rozpakować:-)

Elbra ja też już jestem:tak:
witajcie..kurde napisałam rano coś:-) a teraz widze ze tego nie ma hmmm??????? !!!!

my dzionek spedziliśmy super...
neidawno wróciliśmy kapik już śpi:-)
byliśmy w Krynicy ;_) wyjechaliśmy na jaworzynę gondolą i zeszliśmy na nóżkach :-) ledwo żyje:-( ale było suuupppeerrr;-)
za chwile nadrobie tylko musze się rozpakować:-)
Sabinko no to fajowo a my tez po 20 zladowalismy dzieciaki spia całe szczęście.Ja dzisiaj znowu nawaliłam bo dałam oli po 9 m-cu kurczaka w warzywach pod kołderką z pieczarek zupkę Bobovity i ją wysypało i brzuch ja bolał chyba bo marudna była.Kurka ja z tym dzieckiem mam wszystko prawie ja uczula i jestesmy przy najprostszych zupkach już o gotowaniu samej mogę zapomnieć narazie.
Na Jarmarku buble takie że szok ale fajnie bo w Gdańsku wieki nie byłam a Długa zmieniła się na plus:tak:Turystów kupa

bry wieczor ;-)

...i dobranoc.

ps. u nas po staremu. Maly rosnie jak na drozdzach, wariuje, raczkuje, jest slodziak.
A ja bylam dzis w kinie na batmanie :-p heheh, film jak film ale w jakim ja kinie bylam ;-) poprostu suuuuuper naglosniwenie bylo.

jutro znowu do pracy... papapappa

Beata, ja na jarmarku już całe lata nie byłam. Może w przyszłym roku uda się Gdańsk zahaczyć.

Sabinka, widzę, że śmigacie troche po górach. Fajnie:-)

Dziunia, jak po rozmowie? Byłaś?

Larvuniu, zapracowana kobieto, owocnego tygodnia życzę:-)

U mnie dziś była kumpela z mężem. Poplotkowałyśmy, pochichrałyśmy się , fajni było. Wcześniej zabrałam rodzinkę z Poznania do lasu... trochę biedni byli zestresowani;-) Wątpili w moje umiejśtności;-) Idę zaraz w komara, bo mi się ciut oczy kleją...

dzień doberek:-)

dzień doberek
Beatko super ze wypad udany:-) biedna Oleńka z tymi wysypkami:-( kapik uwielbia pieczarkową kołderkę:-) hehe
Bira ja uwielbiam góry...:-) i chociaż troszke zaczynam tym zarażać mężusia...i mam nadzieje kiedyś Kapika:-) hihi , a znaleźliście jakieś grzybki w lesie???????:-)?? bo to kolejna czynność którą uwielbiam:-) ale jesć nie lubie:-)
Dziunia hej co słychać:-)?? jak nowa praca?
Larvunia co tam u CIebie kochana!!!!!!!?????????buziak
Kabrinka hej:-) ja też kaweczkę poproszę:-)

a ja dziś znów do mamy śmigam nba nocke...bo mężuś ma skończyc na jutro 2 projekty a przy nas się nie da...hmmm ciekawe czemu???????:-):-):-) hihi
buziak i miłego dnia

a jeszcze co do Lilki to prawdopodobnie wraca w niedziele..a własnie za chwile jej zrobić nowe foty pościeli:-) bo jej będę paczkę wysyłała w środę:-) żeby sobie powybierała:-) hehehe

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry