reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Ladina, kopniak sprzedany;-)

Pusia,
super, ze z Kacperkiem już lepiej:-)

Wisienka, ale mu wieczór kawalerski zapewniłaś:-D:-D Mycie okien:-D To się chłop pewnie cieszy:-D

Aluśka, nieźle z dowodem... Trzymam kciuki, zeby jednak się znalazł. I gratulacje dla siostry:-)

reklama
Kacperek śpi , mąż już też więc i ja sie kłade bo kto wie jaka będzie nocka :baffled:. Jutro z rana jedziemy na weekend do moich rodziców bo w poniedziałek muszę sie tam podpisać w Urzędzie pracy jako bezrobotna :baffled:.

Jak by co to do po weekandzie (ale może jeszcze uda mi się tu zajrzeć wcześniej

Dobranoc kobitki

Alusia ale pech z tym dowodem , ale dobrze że prawko zdane :tak:

Czesc Wam dziewczyny

Jutro ponadrabiam co naskrobalyscie bo nie mialam nawet kiedy zerknac jak o 6 rano zaczelam teraz wlasnie zladowalam w domum i padam.\
Przeczytalam tylko u Beatki ze Lilka bedzie miala synka super GRATULUJE.:-D

DOBRANOC

Aluska... gratulacje dla siostry:tak::tak: noa z tym dowodem to moze faktycznie ktos skubnal... no i tak jeszcze odnosnie egzaminu, to dzis jest wyjatkowa data 08.08.08... moze przyniosla siostrze szczescie na egzaminie;-) zdala za 1-szym razem???
Szkoda, ze z ta praca to juz tak na 100%... ile ma mezus urlopu? I jak juz cos macie nowego na oku??

Pusia, daj zanc jak Kacperek i milego bycia u rodzicow...
(ps. nie wiem czy wiesz, ale jak nie bierzesz kasy z UP tylko chodzi o ubezpieczenie to mozesz byc ubezpieczona u meza, to nic nie kosztuje zaklad pracy czy nawet jego jak ma dzialalnosc, ja wczesniej biegalam do UP, mezus mial firme... a ja nie wiedzilam, ze moze mnie dopisac do ubezpieczenia i zglosic w ZUSie... ale juz wiem:laugh2::-p)

Bira, ja tez sie smialam z wieczoru kawalerskiego Dannego:-D:-D:-D
Wisienka, pokazalas mu gdzie jego miejsce w szeregu;-):laugh2::-p ...zartuje sobie, oczywiscie:-):-D:-D

Dzien dobry kobitki

Ale jestem senna maz zrobil mi przed 6 pobudke bo pojechal na gielde patrzec samochody no i jak juz wstane to potem nie zasne,a tak pospalabym sobie pozno poszlam spac.:tak:
Zaraz trzeba szykowac sie wczoraj tak pozno wrocilismy z towarem ze jest wrzucony na sklep na podloge-trzeba jakos to ogarnac.
Ide robic sobie olbrzymia KAWCIE:-)ktos ma ochote????????:tak:
Nie wiem czy pisa;am Wam juz o tym jak tak to przepraszam ale moj skarbek od jakiegos czasu robi slicznie kosi kosi lapki jak sie mowi a od wczoraj zaczal robic papa:tak:

Witam Kobitki:tak:

Jestem dziś padnięta:baffled:
Rano ( 8.00) odwiedziła mnie siostra bo miała egzamin na prawko :tak: potem po 9.30 udałyśmy się na spacer razem z dwiema koleżankami z osiedla i tak sobie spacerowałyśmy do 13.00 następnie wróciłyśmy do domciu żeby Amanda zjadła obiadek ja jakoś w tedy nie miałam ochoty jeść no i kurcze siorka spostrzegła że nie ma dowodu osobistego:szok: więc znowu wyszłyśmy na dwór żeby go poszukać może gdzieś wypad albo coś......
I tak cały dzień spędzony na chodzeniu i szukaniu i wypytywaniu się ludzi czy czasem nic nie widzieli:confused:.....masakra:baffled:
Mogę się pochwalić że egzamin zdała ale niestety go nie odbierze bez dowodu:crazy:
Pojechaliśmy nawet tam gdzie miała egzamin i samochód którym jechała został przeszukany i nic:crazy:
aż w końcu sobie uświadomiłyśmy że być może jak stała w kolejce w sklepie (strasznie dużo ludzi było)ktoś jej wyciągną myśląc że to portfel bo miął go w czarnym etui:szok::crazy: i tak po godzinie 16.30 udałyśmy się na policję to zgłosić a jak do dwóch tygodni się nie znajdzie to ma wyrabiać nowy....:confused:
A dzisiaj mój małż dostał pisemne wypowiedzenie i ma już urlop:-(

Wisienka miłego spędzania czasu z przyjaciółką :tak::tak::tak::tak:
Liluś serdeczne gratulacje z okazji męskiego potomka w brzusiu:-):-):-):-)

Aluska gratuluje dla siostry super ze zdala i caly stres ma juz za soba tylko kurcze szkoda tego dowodu.
Mam nadzieje ze znajdzie sie ja kiedys mialam takie szczescie ze mi odeslali;-)

...Karina, to lecisz 3 etaty:-D:-D

jak sie kreci w sklepie???

Dobra, ja tez mykam spac:tak::tak:

Dobranoc:tak:

Anulka jakos kreci sie zainteresowanie jest i to najwazniejsze mysle a reszte czas pokaze:tak:ale padnieta jestem momentami:-)

reklama
Do góry