reklama
Witam z rana,
u nas pogoda barowa a jutro przyjezdzaja do mnie moi przyjaciele ze studiow jupiii, juz nie moge nie doczekac!
Widze, ze u Lilki wymarzony chlopczyk, pewnie radosc na calego w rodzinie Oby tylko zdazyli wrocic do domu na czas;-)
u nas pogoda barowa a jutro przyjezdzaja do mnie moi przyjaciele ze studiow jupiii, juz nie moge nie doczekac!
Widze, ze u Lilki wymarzony chlopczyk, pewnie radosc na calego w rodzinie Oby tylko zdazyli wrocic do domu na czas;-)
witam
na 9:20 jedziemy do lekarza - cholera ale zaczęło lac .
Nocka była beznadziejna Kacper obudził sie o 3 i płaka cały czas tak do 5 w koncu dałam mu butle zjadł i na troche jeszcze usnął . Z samego rana niby gorączka sie zmiejszyła ale teraz chyba znowu jest 38 bo taki śnięty jest Kacperek.
Po wizycie dam znac co i jak
Buziaki
na 9:20 jedziemy do lekarza - cholera ale zaczęło lac .
Nocka była beznadziejna Kacper obudził sie o 3 i płaka cały czas tak do 5 w koncu dałam mu butle zjadł i na troche jeszcze usnął . Z samego rana niby gorączka sie zmiejszyła ale teraz chyba znowu jest 38 bo taki śnięty jest Kacperek.
Po wizycie dam znac co i jak
Buziaki
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Dzien dobry:-):-)
Pusia, czekam na wiesci jak u lekarza
Ladina... fajnie, milego goszczenia gosci
Women, pewnie wiesz, Pati juz po wakacjach? Bo widzialam fotki na NK ...a mieli chyba w planach Egipt?:-):-) ...a ciekawa jestem jak Marcelek zniosl wyjazd...;-):-)
Pusia, czekam na wiesci jak u lekarza
Ladina... fajnie, milego goszczenia gosci
Women, pewnie wiesz, Pati juz po wakacjach? Bo widzialam fotki na NK ...a mieli chyba w planach Egipt?:-):-) ...a ciekawa jestem jak Marcelek zniosl wyjazd...;-):-)
A więc
Wyniki moczu dobre uszka płucka czyste ...tylko ta gorączka. Pani doktor stawia na 3 dniówkę powiedziała że jeśli jutro będzie gorączka to po południu mamy pojechac na pogotowie( no bo to sobota i przychodnia nie działa) żeby zrobili np jeszcze morfologie, ale liczymy ze tem spadie . teraz niby Kacper ma mniej ale zobaczymy jak to sie potoczy. Teraz kacper usnął mam nadzieję, żę troszkę pośpi
Wyniki moczu dobre uszka płucka czyste ...tylko ta gorączka. Pani doktor stawia na 3 dniówkę powiedziała że jeśli jutro będzie gorączka to po południu mamy pojechac na pogotowie( no bo to sobota i przychodnia nie działa) żeby zrobili np jeszcze morfologie, ale liczymy ze tem spadie . teraz niby Kacper ma mniej ale zobaczymy jak to sie potoczy. Teraz kacper usnął mam nadzieję, żę troszkę pośpi
Pusia to dobrze, ze wszytko ok. Moze faktycznie trzydniowka- a swoja droga ciekawe zjawisko ta trzydniowka, jakos mi sie nie chce wierzyc, ze tak bez powodu organizm podnosi temperature
pytałam p doktor co to jest ta trzydniówka to ona mówiła że to jest po prostu taki wirus który objawia się tym i potem wysypką i właśnie często łapią ją maluchy właśnie w wieku Kacpra
reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Witam
Dalej nie moge uwierzyć,że będzie chłopak u Lilki
Lila GRATULACJE !!!
Cały czas myślałam,ze będzie to córeczka.A jednak nie!!!
Pusia ale jutro będzie trzeci dzień gorączki?
To w niedziele powinna spaść jak to trzydniówka.
A ja robie bigosik,w sumie już wczoraj na wieczór się zrobił,sprzątam bo wieczorem przyjadą znajomi na weekend.
Ale teraz usiadłam z kawką bo młody poszedł spać.
Aniulko dziękuje.
Oskarek jak już raczkuje w łóżeczku to szybko mu pójdzie z podłogą.U nas tak się to zaczynało ;-)
Dalej nie moge uwierzyć,że będzie chłopak u Lilki
Lila GRATULACJE !!!
Cały czas myślałam,ze będzie to córeczka.A jednak nie!!!
Pusia ale jutro będzie trzeci dzień gorączki?
To w niedziele powinna spaść jak to trzydniówka.
A ja robie bigosik,w sumie już wczoraj na wieczór się zrobił,sprzątam bo wieczorem przyjadą znajomi na weekend.
Ale teraz usiadłam z kawką bo młody poszedł spać.
Aniulko dziękuje.
Oskarek jak już raczkuje w łóżeczku to szybko mu pójdzie z podłogą.U nas tak się to zaczynało ;-)
Podziel się: