reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Witam z rana,
u nas pogoda barowa a jutro przyjezdzaja do mnie moi przyjaciele ze studiow:-D jupiii, juz nie moge nie doczekac!
Widze, ze u Lilki wymarzony chlopczyk:-D:-D, pewnie radosc na calego w rodzinie:-D Oby tylko zdazyli wrocic do domu na czas;-)

witam :)
na 9:20 jedziemy do lekarza - cholera ale zaczęło lac :crazy: .

Nocka była beznadziejna Kacper obudził sie o 3 i płaka cały czas tak do 5 w koncu dałam mu butle zjadł i na troche jeszcze usnął . Z samego rana niby gorączka sie zmiejszyła ale teraz chyba znowu jest 38 bo taki śnięty jest Kacperek.

Po wizycie dam znac co i jak
Buziaki

Dzien dobry:-):-)

Pusia, czekam na wiesci jak u lekarza:tak:

Ladina... fajnie, milego goszczenia gosci:-D:tak::tak:

Women, pewnie wiesz, Pati juz po wakacjach? Bo widzialam fotki na NK ...a mieli chyba w planach Egipt?:-):-) ...a ciekawa jestem jak Marcelek zniosl wyjazd...;-):-)

A więc

Wyniki moczu dobre uszka płucka czyste ...tylko ta gorączka. Pani doktor stawia na 3 dniówkę powiedziała że jeśli jutro będzie gorączka to po południu mamy pojechac na pogotowie( no bo to sobota i przychodnia nie działa) żeby zrobili np jeszcze morfologie, ale liczymy ze tem spadie . teraz niby Kacper ma mniej ale zobaczymy jak to sie potoczy. Teraz kacper usnął mam nadzieję, żę troszkę pośpi

Pusia to dobrze, ze wszytko ok. Moze faktycznie trzydniowka- a swoja droga ciekawe zjawisko ta trzydniowka, jakos mi sie nie chce wierzyc, ze tak bez powodu organizm podnosi temperature:dry:

Pusia to dobrze, ze wszytko ok. Moze faktycznie trzydniowka- a swoja droga ciekawe zjawisko ta trzydniowka, jakos mi sie nie chce wierzyc, ze tak bez powodu organizm podnosi temperature:dry:

pytałam p doktor co to jest ta trzydniówka to ona mówiła że to jest po prostu taki wirus który objawia się tym i potem wysypką i właśnie często łapią ją maluchy właśnie w wieku Kacpra

reklama
Witam

Dalej nie moge uwierzyć,że będzie chłopak u Lilki :-D:-D:-D:-D
Lila GRATULACJE !!!
Cały czas myślałam,ze będzie to córeczka.A jednak nie!!!

Pusia ale jutro będzie trzeci dzień gorączki?
To w niedziele powinna spaść jak to trzydniówka.

A ja robie bigosik,w sumie już wczoraj na wieczór się zrobił,sprzątam bo wieczorem przyjadą znajomi na weekend.
Ale teraz usiadłam z kawką bo młody poszedł spać.

Aniulko dziękuje.
Oskarek jak już raczkuje w łóżeczku to szybko mu pójdzie z podłogą.U nas tak się to zaczynało ;-)

Do góry