reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
anulka no może gdzieś wyjechała, bo sabinki to ja już z 3 dni nie widze

Widze, ze u Lilki wymarzony chlopczyk:-D:-D, pewnie radosc na calego w rodzinie:-D Oby tylko zdazyli wrocic do domu na czas;-)

Ladina a jak u Ciebie rodzinka zareagowała na 2 chłopaków? :-D:-D

ja to się cięszę jak nie wiem co, że Lilka będzie miała synusia, aż niewytrzymałam i wysłałam jej wczoraj sms, ale nie wiem czy dostała. :-):-)

do mnie dzisiaj wieczorem przyjeżdza przyjaciółka z Londynu i zostaje do niedzieli :-):-) zrobimy sobie coś ala wieczór panieński, ale raczej nigdzie ne wyjdziemy bo z cycowym maluch się nie da :dry:
ma przynieść butelke wina to chociaż w domu się upijemy :-D:-D:-D ale będą jaja

U mnie wielkie sprzątanie:-) W związku z tym, że pada nie da rady wyjść na porządny spacer z domu to jesteśmy uziemione:baffled:

Ingowy pokój lśni, nawet podłoge nabłyszczyłam. W kuchni wszystko łącznie z meblami umyłam:szok: (sama się sobie dziwię...) a zaraz zaatakuję sypialnię.

Sabinkę widziałam na NK, więc się chyba nie urlopuje...

Wisienko u mnie w rodzinie to raczej sa preferencje dziewczynkowe;-) Moja matka to by same wnusie chciala a narazie ma 5 wnuczkow i 2 wnuczki- 3 w drodze;-) Wiekszosc sie za glowe lapala bo nie dosc ze blizniaki to jeszcze chlopy=lobuzy;-)
To wesolo dzis bedzie u Ciebie;-) a narzeczony jakie ma plany?;-)

My juz po spacerku, Oskar po obiadku... teraz probuje zasnac:tak:

Pusia, to bardzo dobrze, ze wszystko ok, a trzydniowki sie nie leczy, wiec nie trzeba szpikowac organizmu lekami, szykuje sie na wysypke:-D u nas Oskar nigdy nie mial zadnej infekcji, nic az tu nagle taka goraczka i nie wiem skad sie wziela ta trzydniowka... no ale nasi lekarze od razu chcieli wyczaic cos innego i dac antybiotyk, a u Ciebie porobili badania i w ogole, super. U nas tylko my wierzylismy, ze to albo zabki albo wlasnie 3 dniowka... no i intuicja nas nie zawiodla:tak::tak:

Bira, to chatka lsni - lubie tak:tak:;-);-)

Wisienka, oj to bedzie sie dzialo, oj bedzie:-D:-D

Anineczko, Ladina to u Was gosci moc sie szykuje:-D:-D

My juz po spacerku, Oskar po obiadku... teraz probuje zasnac:tak:

Pusia, to bardzo dobrze, ze wszystko ok, a trzydniowki sie nie leczy, wiec nie trzeba szpikowac organizmu lekami, szykuje sie na wysypke:-D u nas Oskar nigdy nie mial zadnej infekcji, nic az tu nagle taka goraczka i nie wiem skad sie wziela ta trzydniowka... no ale nasi lekarze od razu chcieli wyczaic cos innego i dac antybiotyk, a u Ciebie porobili badania i w ogole, super. U nas tylko my wierzylismy, ze to albo zabki albo wlasnie 3 dniowka... no i intuicja nas nie zawiodla:tak::tak:

Bira, to chatka lsni - lubie tak:tak:;-);-)

Wisienka, oj to bedzie sie dzialo, oj bedzie:-D:-D

Anineczko, Ladina to u Was gosci moc sie szykuje:-D:-D

Kurcze to wynika z tego że mamy fajnych lekarzy :-D:-) to super że nam sie tak trafiło

A Kacper cały czas ma teraz 36,5 :) dostał raz ibufen o 10 wiec jest dobrze oby gorączka nie wróciła :tak:

To wesolo dzis bedzie u Ciebie;-) a narzeczony jakie ma plany?;-)

Ladina no to nie uszczęśliwiłaś babć i dziadków :-D:-D
a narzyczony w ten weekend nic nie planuje........tzn ja już zaplanowałam za niego że ma umyć okna, posprzątać w ogrodzie i może w saunie :-D:-D:-D
żeby się nie nudził

on może w nastepny weekend gdzieś wyjdzie....jego szef chciał z nim lecieć do Polski (wawy) lub Pragi do stripclub ale ja się nie zgodziłam :no::rofl2::-):-)

propo narzyczonego to juz wrócił od domciu :-):-) więc ja już się żegnam, trzeba wykorzystać ostatnie chwile że jesteśmy sami......... do usłyszenia w ponidziałek!

pusia - dobrze ze Kacperkowi spadła temperatura, dużo zdróweczka dla niego!

reklama
Witam Kobitki:tak:

Jestem dziś padnięta:baffled:
Rano ( 8.00) odwiedziła mnie siostra bo miała egzamin na prawko :tak: potem po 9.30 udałyśmy się na spacer razem z dwiema koleżankami z osiedla i tak sobie spacerowałyśmy do 13.00 następnie wróciłyśmy do domciu żeby Amanda zjadła obiadek ja jakoś w tedy nie miałam ochoty jeść no i kurcze siorka spostrzegła że nie ma dowodu osobistego:szok: więc znowu wyszłyśmy na dwór żeby go poszukać może gdzieś wypad albo coś......
I tak cały dzień spędzony na chodzeniu i szukaniu i wypytywaniu się ludzi czy czasem nic nie widzieli:confused:.....masakra:baffled:
Mogę się pochwalić że egzamin zdała ale niestety go nie odbierze bez dowodu:crazy:
Pojechaliśmy nawet tam gdzie miała egzamin i samochód którym jechała został przeszukany i nic:crazy:
aż w końcu sobie uświadomiłyśmy że być może jak stała w kolejce w sklepie (strasznie dużo ludzi było)ktoś jej wyciągną myśląc że to portfel bo miął go w czarnym etui:szok::crazy: i tak po godzinie 16.30 udałyśmy się na policję to zgłosić a jak do dwóch tygodni się nie znajdzie to ma wyrabiać nowy....:confused:
A dzisiaj mój małż dostał pisemne wypowiedzenie i ma już urlop:-(

Wisienka
miłego spędzania czasu z przyjaciółką :tak::tak::tak::tak:
Liluś serdeczne gratulacje z okazji męskiego potomka w brzusiu:-):-):-):-)

Do góry