reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
HALO
Jednak wpadam jestem zła:wściekła/y:

Kurde czytam tak Was po kawalku i dochodze do wniosku, ze tylko moje dzieciaki takie do tylu. Zaden nie raczkuje, tylko turlaja sie po calym mieszkaniu:baffled: Zaden nie siedzi i na razie nie zamierza:baffled: A jak czytam, ze Wasze bable potrafia powiedziec: mama, tata to wogole szczena mi opada:szok:
Ladina z dnia na dzień jeszcze zaskoczą cię swoimi umiejętnościa,i:tak:

:-p
beatka albo inne mamcie mam jeszcze 1 pytanie-wiem ze teraz zasypuje pytaniami, no ale 1 raz lece z malym i strasznie sie stresuje, ze cos pojdzie nie tak...
otoz, czy jak np: maly je juz regularnie wstaje o 6,30-6,50 no i je 7,00-7,30 pierwsze mleko, to co zrobic jak my juz jedziemy o 6,00 na lotnisko?? dac mu mleko i poprzestawiac wszystkie posilki, czy dac mu cos innego a mleko dopiero o 7,00 jak bedziemy na lotnisku??? kurcze on napewno bedzie cos chcial, bo jest przyzwyczajony, ze max.30 min. po przebudzeniu dostaje butle

don't worry ja mam to samo-Matti tylko sie turla po calej chacie ani nie raczkuje, ani nic nie mowi, no i nawet nie siedzi, wiec zaczynam sie zastanawiac czy z nim jestwszystko o.k ale chyba tak skoro u ciebie jest podobnie:-p
Asix daj mleczko wcześniej
hej hej

daje znac ze zyje
ogolnie dziewczyny nadal smarkajace,ale nie ma zmiluj i codziennie na podworku je wentyluje:tak: zreszta ladna pogoda to grzech w domu siedziec
ja czuje sie hmm...nie wiem :baffled: niby ok ale macica daje mi popalic,czesto mam skurcze i w sumie nie wiem czy nie pojade do szpitala na kontrole....

w domu ok,z Agula nadrabiamy rok nie widzenia sie
jest super,wreszcie mam do kogo gebe otworzyc
aczkolwiek mam problemy malzenskie przez co wlasnie mam ogromny stres i wogole psychicznie czuje sie do dupy :-( ale nie ma co smecic...
life is brutal i tyle :zawstydzona/y:
Lilka uważaj na siebie

Beata to super macie, a za te 2 tygodnie przepisowego urlopu ma normalnie płacone? :confused:
3 płatne:tak::-)

lilus....dbaj o siebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!

mam pytanie do mam raczkujacych i pelzaacych maluchow na czym on te robie tzn na dywanie na podlodze ...jak utrzymujecie podloge w jako takiej czystosci
ja codziennie myję :tak:

czesc mamcie!!
wpadlam sie tylko pozegnac!!!
pakowanie czas zaczac, no i pewnie juz dzisiaj nie zajrze!!
trzymajcie sie cieplutko i do nastepnego.. za 3 tygodnie ;)
buziolki dla dzieciaczkow!!
trzymaj się Asix miłego wypoczynku i wpadaj po przyjeździe:tak:

Bira, udanych lowow na allegro;-);-)

Beata, co sie stalo??

My wlasnie obejrzelismy fajny film na canale+ "zlodziejka" -taki dziwny... lubie takie:-p:rofl2: i mykamy spac...

Co do podlog... Bira, Beata... codziennie myjecie i odkurzacie...??:baffled::-p:zawstydzona/y:

dzień dobry kochane :-)

nie było mnie troszke ale zabiegana znow byłam dzis jestem odpoczywam bo u nas będzie deszczyk:-)

Kapik jeszcze śpi!!!!!!!!!!!! jestem w szoku!!!!!!!!!!!!!

tak na szybko to ELBRA WIELKIE WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bira, udanych lowow na allegro;-);-)

Beata, co sie stalo??

My wlasnie obejrzelismy fajny film na canale+ "zlodziejka" -taki dziwny... lubie takie:-p:rofl2: i mykamy spac...

Co do podlog... Bira, Beata... codziennie myjecie i odkurzacie...??:baffled::-p:zawstydzona/y:

Nie martw sie mnie to codzienne odkurzanie też hmmm "zdziwiło ":zawstydzona/y:

Dzień Dobry :tak::-)

reklama
Do góry