reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
Mirka wszystkiego najlepszego dla Was z okazji rocznicy!!

Anineczka czemu sie nie pochwalilas? :p Dla Was tez wszystkiego naj naj naj!!

dzień dobry

Beata, co sie stalo??

Co do podlog... Bira, Beata... codziennie myjecie i odkurzacie...??:baffled::-p:zawstydzona/y:
Anulka już sama nie wiem chodzi o mojego:wściekła/y:a odkurzam codziennie myję też no czasami nie chce mi się:-p

dzien dobry
no to dzis kupilam bilet lece 10 do polski na 3 tygodnie :)
milego dnia
mam dzis rocznice slubu wiec musze sie do porzadku doprowadzic
Mirko Anineczko wszystkiego naj z okazji rocznicy
Idę poczytać

Pusia kochana nam się udało wziąść kredyt jeszcze na starych zasadach my braliśy w czerwcu a od lipca były nowe zasady na kredyty we frankach...gdzie własnie wymagania mieli masakryczne...także sie cieszyliśmy:-)

Anineczka wszystkiego naj naj naj naj!!!!!!!! kiedy tą roczniece świetujecie??? bo pamietam ze mieliście wyjechac?:-)

my już po 2 godzinnym spacerku Kapik zjadł i śpi...:-) poobiednia drzemeczka:-) a ja objadam sie ciastkami..jakoś mnie naszło na słodkości..

hejka

Anineczka,Mirka wszystkiego naj z okazji rocznicy slubu oraz wszystkiego dobrego na kolejne lata :-)

sorki ale nie mam weny na pisanie....moze na zwierzyncu cos naskorbie

Tak jak pisala Asix, to ze mieszkamy w Anglii jeszcze nic nie znaczy, tu tez mozna nie miec kasy, a nawet mozna miec spore dlugi....

anitt
racja :tak: nie mówie nie
ale tu mam o 1000 razy lepsze życie. W polsce jak miałam obiad raz na tydzień to było dobrze, tak to tylko chleb, chleb i jeszcze raz chleb
tu nie mam nie wiadomo czego, nie mam własnego mieszkania :-( ale teraz przynajmniej żyję jak prawdziwy człowiek, jem to na co mam ochotę, bo jedzenie w porównaniu do zarobków jest tanie. Jak był żyła w Polsce to świadomie nie zdecydowałabym się na dziecko.

A teraz dobre wieści :-):-):-)
David waży już 8,06 czyli przytył pół kg w ciągu 2 tygodni :-):-)

annineczka
Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy ślubu,
dużo miłości, wytrwałości i zrozumienia i oby wasza miłośc nigdy nie wygasła.

Ostatnia edycja:

anitt
racja :tak: nie mówie nie
ale tu mam o 1000 razy lepsze życie. W polsce jak miałam obiad raz na tydzień to było dobrze, tak to tylko chleb, chleb i jeszcze raz chleb
tu nie mam nie wiadomo czego, nie mam własnego mieszkania :-( ale teraz przynajmniej żyję jak prawdziwy człowiek, jem to na co mam ochotę, bo jedzenie w porównaniu do zarobków jest tanie. Jak był żyła w Polsce to świadomie nie zdecydowałabym się na dziecko.

A teraz dobre wieści :-):-):-)
David waży już 8,06 czyli przytył pół kg w ciągu 2 tygodni :-):-)
i właśnie przysłali mi list z model agency, że chcą z nim podpisać kontrakt na 3 lata :szok::szok::-):-):-D:-D ale jestem dumna!!!!!!!!!!!!!!!

annineczka
Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy ślubu,
dużo miłości, wytrwałości i zrozumienia i oby wasza miłośc nigdy nie wygasła.

co to jest to model agency ?? Agencja modelek ??:confused::confused:

pusia tak :tak: wysłałam pare fotek Dawidka i musiałam czekać na zaakceptowanie, no i dziś przyszło pismo że chca z nim podpisać kontrakt, ale mój entuzjazm już opadł bo doczytałam że trzeba zapłacić :-:)no: więc to jest jakieś naciąganie

reklama
Do góry