reklama
A
Anitt
Gość
Mirka wszystkiego najlepszego dla Was z okazji rocznicy!!
Anineczka czemu sie nie pochwalilas? Dla Was tez wszystkiego naj naj naj!!
Anineczka czemu sie nie pochwalilas? Dla Was tez wszystkiego naj naj naj!!
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Anineczko... to dlatego pytalas kto mial wczoraj rocznice??
wszystkiego naj, naj, naj... Kochana
wszystkiego naj, naj, naj... Kochana
Beata34
Fanka BB :)
dzień dobry
Idę poczytać
Anulka już sama nie wiem chodzi o mojegoa odkurzam codziennie myję też no czasami nie chce mi sięBeata, co sie stalo??
Co do podlog... Bira, Beata... codziennie myjecie i odkurzacie...??
Mirko Anineczko wszystkiego naj z okazji rocznicydzien dobry
no to dzis kupilam bilet lece 10 do polski na 3 tygodnie
milego dnia
mam dzis rocznice slubu wiec musze sie do porzadku doprowadzic
Idę poczytać
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Pusia kochana nam się udało wziąść kredyt jeszcze na starych zasadach my braliśy w czerwcu a od lipca były nowe zasady na kredyty we frankach...gdzie własnie wymagania mieli masakryczne...także sie cieszyliśmy:-)
Anineczka wszystkiego naj naj naj naj!!!!!!!! kiedy tą roczniece świetujecie??? bo pamietam ze mieliście wyjechac?:-)
my już po 2 godzinnym spacerku Kapik zjadł i śpi...:-) poobiednia drzemeczka:-) a ja objadam sie ciastkami..jakoś mnie naszło na słodkości..
Anineczka wszystkiego naj naj naj naj!!!!!!!! kiedy tą roczniece świetujecie??? bo pamietam ze mieliście wyjechac?:-)
my już po 2 godzinnym spacerku Kapik zjadł i śpi...:-) poobiednia drzemeczka:-) a ja objadam sie ciastkami..jakoś mnie naszło na słodkości..
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Tak jak pisala Asix, to ze mieszkamy w Anglii jeszcze nic nie znaczy, tu tez mozna nie miec kasy, a nawet mozna miec spore dlugi....
anitt racja nie mówie nie
ale tu mam o 1000 razy lepsze życie. W polsce jak miałam obiad raz na tydzień to było dobrze, tak to tylko chleb, chleb i jeszcze raz chleb
tu nie mam nie wiadomo czego, nie mam własnego mieszkania :-( ale teraz przynajmniej żyję jak prawdziwy człowiek, jem to na co mam ochotę, bo jedzenie w porównaniu do zarobków jest tanie. Jak był żyła w Polsce to świadomie nie zdecydowałabym się na dziecko.
A teraz dobre wieści :-):-):-)
David waży już 8,06 czyli przytył pół kg w ciągu 2 tygodni :-):-)
annineczka Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy ślubu,
dużo miłości, wytrwałości i zrozumienia i oby wasza miłośc nigdy nie wygasła.
Ostatnia edycja:
anitt racja nie mówie nie
ale tu mam o 1000 razy lepsze życie. W polsce jak miałam obiad raz na tydzień to było dobrze, tak to tylko chleb, chleb i jeszcze raz chleb
tu nie mam nie wiadomo czego, nie mam własnego mieszkania :-( ale teraz przynajmniej żyję jak prawdziwy człowiek, jem to na co mam ochotę, bo jedzenie w porównaniu do zarobków jest tanie. Jak był żyła w Polsce to świadomie nie zdecydowałabym się na dziecko.
A teraz dobre wieści :-):-):-)
David waży już 8,06 czyli przytył pół kg w ciągu 2 tygodni :-):-)
i właśnie przysłali mi list z model agency, że chcą z nim podpisać kontrakt na 3 lata :-):-) ale jestem dumna!!!!!!!!!!!!!!!
annineczka Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy ślubu,
dużo miłości, wytrwałości i zrozumienia i oby wasza miłośc nigdy nie wygasła.
co to jest to model agency ?? Agencja modelek ??
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
pusia tak wysłałam pare fotek Dawidka i musiałam czekać na zaakceptowanie, no i dziś przyszło pismo że chca z nim podpisać kontrakt, ale mój entuzjazm już opadł bo doczytałam że trzeba zapłacić :-no: więc to jest jakieś naciąganie
reklama
A
Anitt
Gość
Cholerka ktos mi Domiska dzisiaj na miescie ociotowal
Siedzi i beczy i nic mu nie trza
Siedzi i beczy i nic mu nie trza
Podziel się: