reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Mirka wszystkiego najlepszego dla Was z okazji rocznicy!!

Anineczka czemu sie nie pochwalilas? :p Dla Was tez wszystkiego naj naj naj!!

dzień dobry

Beata, co sie stalo??

Co do podlog... Bira, Beata... codziennie myjecie i odkurzacie...??:baffled::-p:zawstydzona/y:
Anulka już sama nie wiem chodzi o mojego:wściekła/y:a odkurzam codziennie myję też no czasami nie chce mi się:-p

dzien dobry
no to dzis kupilam bilet lece 10 do polski na 3 tygodnie :)
milego dnia
mam dzis rocznice slubu wiec musze sie do porzadku doprowadzic
Mirko Anineczko wszystkiego naj z okazji rocznicy
Idę poczytać

Pusia kochana nam się udało wziąść kredyt jeszcze na starych zasadach my braliśy w czerwcu a od lipca były nowe zasady na kredyty we frankach...gdzie własnie wymagania mieli masakryczne...także sie cieszyliśmy:-)

Anineczka wszystkiego naj naj naj naj!!!!!!!! kiedy tą roczniece świetujecie??? bo pamietam ze mieliście wyjechac?:-)

my już po 2 godzinnym spacerku Kapik zjadł i śpi...:-) poobiednia drzemeczka:-) a ja objadam sie ciastkami..jakoś mnie naszło na słodkości..

hejka

Anineczka,Mirka wszystkiego naj z okazji rocznicy slubu oraz wszystkiego dobrego na kolejne lata :-)

sorki ale nie mam weny na pisanie....moze na zwierzyncu cos naskorbie

Tak jak pisala Asix, to ze mieszkamy w Anglii jeszcze nic nie znaczy, tu tez mozna nie miec kasy, a nawet mozna miec spore dlugi....

anitt
racja :tak: nie mówie nie
ale tu mam o 1000 razy lepsze życie. W polsce jak miałam obiad raz na tydzień to było dobrze, tak to tylko chleb, chleb i jeszcze raz chleb
tu nie mam nie wiadomo czego, nie mam własnego mieszkania :-( ale teraz przynajmniej żyję jak prawdziwy człowiek, jem to na co mam ochotę, bo jedzenie w porównaniu do zarobków jest tanie. Jak był żyła w Polsce to świadomie nie zdecydowałabym się na dziecko.

A teraz dobre wieści :-):-):-)
David waży już 8,06 czyli przytył pół kg w ciągu 2 tygodni :-):-)

annineczka
Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy ślubu,
dużo miłości, wytrwałości i zrozumienia i oby wasza miłośc nigdy nie wygasła.

Ostatnia edycja:

anitt
racja :tak: nie mówie nie
ale tu mam o 1000 razy lepsze życie. W polsce jak miałam obiad raz na tydzień to było dobrze, tak to tylko chleb, chleb i jeszcze raz chleb
tu nie mam nie wiadomo czego, nie mam własnego mieszkania :-( ale teraz przynajmniej żyję jak prawdziwy człowiek, jem to na co mam ochotę, bo jedzenie w porównaniu do zarobków jest tanie. Jak był żyła w Polsce to świadomie nie zdecydowałabym się na dziecko.

A teraz dobre wieści :-):-):-)
David waży już 8,06 czyli przytył pół kg w ciągu 2 tygodni :-):-)
i właśnie przysłali mi list z model agency, że chcą z nim podpisać kontrakt na 3 lata :szok::szok::-):-):-D:-D ale jestem dumna!!!!!!!!!!!!!!!

annineczka
Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy ślubu,
dużo miłości, wytrwałości i zrozumienia i oby wasza miłośc nigdy nie wygasła.

co to jest to model agency ?? Agencja modelek ??:confused::confused:

pusia tak :tak: wysłałam pare fotek Dawidka i musiałam czekać na zaakceptowanie, no i dziś przyszło pismo że chca z nim podpisać kontrakt, ale mój entuzjazm już opadł bo doczytałam że trzeba zapłacić :-:)no: więc to jest jakieś naciąganie

reklama
Do góry