reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Dzien dobry :)

Co do podlog i zabawy dzieci, to moj Domis bawi sie na dywanie na kocyku, ale ciagle z niego sie zsuwa. Dywan odkurzam codziennie bo po pierwsze jest ciemny i widac na nim kazdy okruszek a po drugie, Domis sie zamyka na jakas chwile jak odkurzam :pPP

Mirka super ze jedziesz do PL, tam jest super :p Heheh

reklama
helloł :-):-)

mi synek już od 3 dni wstaje punktualnie o 8:30 :wściekła/y: i nie mam pojęcia dlaczego!!!
spać mi się chce jak diabli

dzien dobry
no to dzis kupilam bilet lece 10 do polski na 3 tygodnie :)
milego dnia
mam dzis rocznice slubu wiec musze sie do porzadku doprowadzic

mirka super!!
Wszystkiego Najlepszego z okazji 4 rocznicy ślubu!!!

Anitt fajnie jest w polsce, ale jak ktoś ma kase, a taką sytuacje jak ja miałam to hayha :baffled: szkoda gadać
z tego co czytam to chyba każda ma własne mieszkanie - cholernie zazdroszcze

ja tam nie mam po co wracać - z rodzinką specjalnie to ja nie jestem związana :no: i te zarobki co miałam to tylko na smiech mnie bierze że byłam głupia i wcześniej nie wyjechałam - tutaj za siedzienie w domu na dziecko dostaje 3 razy tyle co w polsce zapierdalałam jak głupia.

dobra końce te smęty bo nie ten wątek a pozatym jak się rozpisze to bedzie A4 :-D:-D

Wisienko ja mowie o wakacjach w Polsce. Wiem ze tam jest ciezko. Ja wyjechalam jak skonczylam szkole wiec nie musialam w sumie pracowac po to, zeby sie utrzymac. Chociaz chodzilam do szkoly i mialam do tego dwie prace. Wychodzilam przed osma z domu i wracalam o 23.
No ale teraz w sumie tez nie jest nam latwo... :( A jestesmy w Anglii...

Tak jak pisala Asix, to ze mieszkamy w Anglii jeszcze nic nie znaczy, tu tez mozna nie miec kasy, a nawet mozna miec spore dlugi...

No ale olalam teraz wszystko i wlasnie staramy sie o doplaty socjalne, bo mi sie skonczyl urlop macierzynski w zeszly piatek buuuuu ;( Heheh.

helloł :-):-)
Anitt fajnie jest w polsce, ale jak ktoś ma kase, a taką sytuacje jak ja miałam to hayha :baffled: szkoda gadać
z tego co czytam to chyba każda ma własne mieszkanie - cholernie zazdroszcze

ja tam nie mam po co wracać - z rodzinką specjalnie to ja nie jestem związana :no: i te zarobki co miałam to tylko na smiech mnie bierze że byłam głupia i wcześniej nie wyjechałam - tutaj za siedzienie w domu na dziecko dostaje 3 razy tyle co w polsce zapierdalałam jak głupia.

dobra końce te smęty bo nie ten wątek a pozatym jak się rozpisze to bedzie A4 :-D:-D

Co do Polski to my nie mamy własnego mieszkania ...wynajmujemy (niestety). Jakoś tak sie dobraliśmy że ani ja ani Piotrek nie chcieli byśmy mimo wszystko wyjechać z Polski. Może kiedyś dorobimy się własnego kąta :tak: OBYYY

Mirka wszystkeigo najlepszego z okazji 4 rocznicy!!!
Wisienka co do mieszkania to fakt mam swoje ale mam też kredyt na 30 lat:-) (no jeszcze 28;-) ) bo bez tego to sie nie dało mieć swojego przynajmniej w moim wypadku:-)
a co do wyjazdu to ja nigdy nie mówie nie:-) i coraz bardziej chcę stąd wyjechać...na szczęscie mój Dawid też;-)

Mirka wszystkeigo najlepszego z okazji 4 rocznicy!!!
Wisienka co do mieszkania to fakt mam swoje ale mam też kredyt na 30 lat:-) (no jeszcze 28;-) ) bo bez tego to sie nie dało mieć swojego przynajmniej w moim wypadku:-)
a co do wyjazdu to ja nigdy nie mówie nie:-) i coraz bardziej chcę stąd wyjechać...na szczęscie mój Dawid też;-)

No to u nas jak na razie jest ten problem, że nie mamy zdolności kredytowej :-(... . My jak byśmy mieli wyjechać z Polski to tylko na wakacje :tak:;-)

Mirka, wszystkiego najlepszego, duzo milosci, wyrozumialosci, wzajemnego wsparcia i wszystkiego naj, naj....

Co do wyjazdu, to my chyba chetnie bysmy wyjechali z Polski... tyle, ze nie bardzo mamy gdzie...:baffled::-p:laugh2:

reklama
Witam
Ja na szybko bo burza u nas,

Mirka wszystkiego dobrego z okazji rocznicy.
Ja miałam wczoraj :-D

Ja staram się odkurzać i myć podłogi codziennie bo moje dzieci nie umieją w czystości jeść,pić itp.

A mieszkania też nie mam swojego,nawet w Polsce :no::-p

Do góry