reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Dzien dobry :)

Co do podlog i zabawy dzieci, to moj Domis bawi sie na dywanie na kocyku, ale ciagle z niego sie zsuwa. Dywan odkurzam codziennie bo po pierwsze jest ciemny i widac na nim kazdy okruszek a po drugie, Domis sie zamyka na jakas chwile jak odkurzam :pPP

Mirka super ze jedziesz do PL, tam jest super :p Heheh

reklama
helloł :-):-)

mi synek już od 3 dni wstaje punktualnie o 8:30 :wściekła/y: i nie mam pojęcia dlaczego!!!
spać mi się chce jak diabli

dzien dobry
no to dzis kupilam bilet lece 10 do polski na 3 tygodnie :)
milego dnia
mam dzis rocznice slubu wiec musze sie do porzadku doprowadzic

mirka super!!
Wszystkiego Najlepszego z okazji 4 rocznicy ślubu!!!

Anitt fajnie jest w polsce, ale jak ktoś ma kase, a taką sytuacje jak ja miałam to hayha :baffled: szkoda gadać
z tego co czytam to chyba każda ma własne mieszkanie - cholernie zazdroszcze

ja tam nie mam po co wracać - z rodzinką specjalnie to ja nie jestem związana :no: i te zarobki co miałam to tylko na smiech mnie bierze że byłam głupia i wcześniej nie wyjechałam - tutaj za siedzienie w domu na dziecko dostaje 3 razy tyle co w polsce zapierdalałam jak głupia.

dobra końce te smęty bo nie ten wątek a pozatym jak się rozpisze to bedzie A4 :-D:-D

Wisienko ja mowie o wakacjach w Polsce. Wiem ze tam jest ciezko. Ja wyjechalam jak skonczylam szkole wiec nie musialam w sumie pracowac po to, zeby sie utrzymac. Chociaz chodzilam do szkoly i mialam do tego dwie prace. Wychodzilam przed osma z domu i wracalam o 23.
No ale teraz w sumie tez nie jest nam latwo... :( A jestesmy w Anglii...

Tak jak pisala Asix, to ze mieszkamy w Anglii jeszcze nic nie znaczy, tu tez mozna nie miec kasy, a nawet mozna miec spore dlugi...

No ale olalam teraz wszystko i wlasnie staramy sie o doplaty socjalne, bo mi sie skonczyl urlop macierzynski w zeszly piatek buuuuu ;( Heheh.

helloł :-):-)
Anitt fajnie jest w polsce, ale jak ktoś ma kase, a taką sytuacje jak ja miałam to hayha :baffled: szkoda gadać
z tego co czytam to chyba każda ma własne mieszkanie - cholernie zazdroszcze

ja tam nie mam po co wracać - z rodzinką specjalnie to ja nie jestem związana :no: i te zarobki co miałam to tylko na smiech mnie bierze że byłam głupia i wcześniej nie wyjechałam - tutaj za siedzienie w domu na dziecko dostaje 3 razy tyle co w polsce zapierdalałam jak głupia.

dobra końce te smęty bo nie ten wątek a pozatym jak się rozpisze to bedzie A4 :-D:-D

Co do Polski to my nie mamy własnego mieszkania ...wynajmujemy (niestety). Jakoś tak sie dobraliśmy że ani ja ani Piotrek nie chcieli byśmy mimo wszystko wyjechać z Polski. Może kiedyś dorobimy się własnego kąta :tak: OBYYY

Mirka wszystkeigo najlepszego z okazji 4 rocznicy!!!
Wisienka co do mieszkania to fakt mam swoje ale mam też kredyt na 30 lat:-) (no jeszcze 28;-) ) bo bez tego to sie nie dało mieć swojego przynajmniej w moim wypadku:-)
a co do wyjazdu to ja nigdy nie mówie nie:-) i coraz bardziej chcę stąd wyjechać...na szczęscie mój Dawid też;-)

Mirka wszystkeigo najlepszego z okazji 4 rocznicy!!!
Wisienka co do mieszkania to fakt mam swoje ale mam też kredyt na 30 lat:-) (no jeszcze 28;-) ) bo bez tego to sie nie dało mieć swojego przynajmniej w moim wypadku:-)
a co do wyjazdu to ja nigdy nie mówie nie:-) i coraz bardziej chcę stąd wyjechać...na szczęscie mój Dawid też;-)

No to u nas jak na razie jest ten problem, że nie mamy zdolności kredytowej :-(... . My jak byśmy mieli wyjechać z Polski to tylko na wakacje :tak:;-)

Mirka, wszystkiego najlepszego, duzo milosci, wyrozumialosci, wzajemnego wsparcia i wszystkiego naj, naj....

Co do wyjazdu, to my chyba chetnie bysmy wyjechali z Polski... tyle, ze nie bardzo mamy gdzie...:baffled::-p:laugh2:

reklama
Witam
Ja na szybko bo burza u nas,

Mirka wszystkiego dobrego z okazji rocznicy.
Ja miałam wczoraj :-D

Ja staram się odkurzać i myć podłogi codziennie bo moje dzieci nie umieją w czystości jeść,pić itp.

A mieszkania też nie mam swojego,nawet w Polsce :no::-p

Do góry