reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
HALO
Jednak wpadam jestem zła:wściekła/y:

Kurde czytam tak Was po kawalku i dochodze do wniosku, ze tylko moje dzieciaki takie do tylu. Zaden nie raczkuje, tylko turlaja sie po calym mieszkaniu:baffled: Zaden nie siedzi i na razie nie zamierza:baffled: A jak czytam, ze Wasze bable potrafia powiedziec: mama, tata to wogole szczena mi opada:szok:
Ladina z dnia na dzień jeszcze zaskoczą cię swoimi umiejętnościa,i:tak:

:-p
beatka albo inne mamcie mam jeszcze 1 pytanie-wiem ze teraz zasypuje pytaniami, no ale 1 raz lece z malym i strasznie sie stresuje, ze cos pojdzie nie tak...
otoz, czy jak np: maly je juz regularnie wstaje o 6,30-6,50 no i je 7,00-7,30 pierwsze mleko, to co zrobic jak my juz jedziemy o 6,00 na lotnisko?? dac mu mleko i poprzestawiac wszystkie posilki, czy dac mu cos innego a mleko dopiero o 7,00 jak bedziemy na lotnisku??? kurcze on napewno bedzie cos chcial, bo jest przyzwyczajony, ze max.30 min. po przebudzeniu dostaje butle

don't worry ja mam to samo-Matti tylko sie turla po calej chacie ani nie raczkuje, ani nic nie mowi, no i nawet nie siedzi, wiec zaczynam sie zastanawiac czy z nim jestwszystko o.k ale chyba tak skoro u ciebie jest podobnie:-p
Asix daj mleczko wcześniej
hej hej

daje znac ze zyje
ogolnie dziewczyny nadal smarkajace,ale nie ma zmiluj i codziennie na podworku je wentyluje:tak: zreszta ladna pogoda to grzech w domu siedziec
ja czuje sie hmm...nie wiem :baffled: niby ok ale macica daje mi popalic,czesto mam skurcze i w sumie nie wiem czy nie pojade do szpitala na kontrole....

w domu ok,z Agula nadrabiamy rok nie widzenia sie
jest super,wreszcie mam do kogo gebe otworzyc
aczkolwiek mam problemy malzenskie przez co wlasnie mam ogromny stres i wogole psychicznie czuje sie do dupy :-( ale nie ma co smecic...
life is brutal i tyle :zawstydzona/y:
Lilka uważaj na siebie

Beata to super macie, a za te 2 tygodnie przepisowego urlopu ma normalnie płacone? :confused:
3 płatne:tak::-)

lilus....dbaj o siebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!

mam pytanie do mam raczkujacych i pelzaacych maluchow na czym on te robie tzn na dywanie na podlodze ...jak utrzymujecie podloge w jako takiej czystosci
ja codziennie myję :tak:

czesc mamcie!!
wpadlam sie tylko pozegnac!!!
pakowanie czas zaczac, no i pewnie juz dzisiaj nie zajrze!!
trzymajcie sie cieplutko i do nastepnego.. za 3 tygodnie ;)
buziolki dla dzieciaczkow!!
trzymaj się Asix miłego wypoczynku i wpadaj po przyjeździe:tak:

Bira, udanych lowow na allegro;-);-)

Beata, co sie stalo??

My wlasnie obejrzelismy fajny film na canale+ "zlodziejka" -taki dziwny... lubie takie:-p:rofl2: i mykamy spac...

Co do podlog... Bira, Beata... codziennie myjecie i odkurzacie...??:baffled::-p:zawstydzona/y:

dzień dobry kochane :-)

nie było mnie troszke ale zabiegana znow byłam dzis jestem odpoczywam bo u nas będzie deszczyk:-)

Kapik jeszcze śpi!!!!!!!!!!!! jestem w szoku!!!!!!!!!!!!!

tak na szybko to ELBRA WIELKIE WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bira, udanych lowow na allegro;-);-)

Beata, co sie stalo??

My wlasnie obejrzelismy fajny film na canale+ "zlodziejka" -taki dziwny... lubie takie:-p:rofl2: i mykamy spac...

Co do podlog... Bira, Beata... codziennie myjecie i odkurzacie...??:baffled::-p:zawstydzona/y:

Nie martw sie mnie to codzienne odkurzanie też hmmm "zdziwiło ":zawstydzona/y:

Dzień Dobry :tak::-)

reklama
Do góry