reklama
Beata34
Fanka BB :)
HALO
Jednak wpadam jestem zła
Jednak wpadam jestem zła
Ladina z dnia na dzień jeszcze zaskoczą cię swoimi umiejętnościa,iKurde czytam tak Was po kawalku i dochodze do wniosku, ze tylko moje dzieciaki takie do tylu. Zaden nie raczkuje, tylko turlaja sie po calym mieszkaniu Zaden nie siedzi i na razie nie zamierza A jak czytam, ze Wasze bable potrafia powiedziec: mama, tata to wogole szczena mi opada
Asix daj mleczko wcześniej
beatka albo inne mamcie mam jeszcze 1 pytanie-wiem ze teraz zasypuje pytaniami, no ale 1 raz lece z malym i strasznie sie stresuje, ze cos pojdzie nie tak...
otoz, czy jak np: maly je juz regularnie wstaje o 6,30-6,50 no i je 7,00-7,30 pierwsze mleko, to co zrobic jak my juz jedziemy o 6,00 na lotnisko?? dac mu mleko i poprzestawiac wszystkie posilki, czy dac mu cos innego a mleko dopiero o 7,00 jak bedziemy na lotnisku??? kurcze on napewno bedzie cos chcial, bo jest przyzwyczajony, ze max.30 min. po przebudzeniu dostaje butle
don't worry ja mam to samo-Matti tylko sie turla po calej chacie ani nie raczkuje, ani nic nie mowi, no i nawet nie siedzi, wiec zaczynam sie zastanawiac czy z nim jestwszystko o.k ale chyba tak skoro u ciebie jest podobnie
Lilka uważaj na siebiehej hej
daje znac ze zyje
ogolnie dziewczyny nadal smarkajace,ale nie ma zmiluj i codziennie na podworku je wentyluje zreszta ladna pogoda to grzech w domu siedziec
ja czuje sie hmm...nie wiem niby ok ale macica daje mi popalic,czesto mam skurcze i w sumie nie wiem czy nie pojade do szpitala na kontrole....
w domu ok,z Agula nadrabiamy rok nie widzenia sie
jest super,wreszcie mam do kogo gebe otworzyc
aczkolwiek mam problemy malzenskie przez co wlasnie mam ogromny stres i wogole psychicznie czuje sie do dupy :-( ale nie ma co smecic...
life is brutal i tyle
3 płatne:-)Beata to super macie, a za te 2 tygodnie przepisowego urlopu ma normalnie płacone?
ja codziennie myjęlilus....dbaj o siebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam pytanie do mam raczkujacych i pelzaacych maluchow na czym on te robie tzn na dywanie na podlodze ...jak utrzymujecie podloge w jako takiej czystosci
trzymaj się Asix miłego wypoczynku i wpadaj po przyjeździeczesc mamcie!!
wpadlam sie tylko pozegnac!!!
pakowanie czas zaczac, no i pewnie juz dzisiaj nie zajrze!!
trzymajcie sie cieplutko i do nastepnego.. za 3 tygodnie
buziolki dla dzieciaczkow!!
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
HALO
Jednak wpadam jestem zła
3 płatne:-)
Beata dzisiaj chyba jakiś zły dzień, bo nawet ja się wkurzyłam na mojego - co mi się żadko zdarza, kumpela tak samo........cos musi wisieć w powietrzu
a 3 tygodniu płatnego to zazdroszcze :-) żyć nie umierać
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Bira, udanych lowow na allegro;-);-)
Beata, co sie stalo??
My wlasnie obejrzelismy fajny film na canale+ "zlodziejka" -taki dziwny... lubie takie i mykamy spac...
Co do podlog... Bira, Beata... codziennie myjecie i odkurzacie...??
Beata, co sie stalo??
My wlasnie obejrzelismy fajny film na canale+ "zlodziejka" -taki dziwny... lubie takie i mykamy spac...
anulka1979
dobranoc... coraz bardziej pusto sie u nas tu robi:-baffled:
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dzień dobry kochane :-)
nie było mnie troszke ale zabiegana znow byłam dzis jestem odpoczywam bo u nas będzie deszczyk:-)
Kapik jeszcze śpi!!!!!!!!!!!! jestem w szoku!!!!!!!!!!!!!
tak na szybko to ELBRA WIELKIE WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie było mnie troszke ale zabiegana znow byłam dzis jestem odpoczywam bo u nas będzie deszczyk:-)
Kapik jeszcze śpi!!!!!!!!!!!! jestem w szoku!!!!!!!!!!!!!
tak na szybko to ELBRA WIELKIE WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bira, udanych lowow na allegro;-);-)
Beata, co sie stalo??
Nie martw sie mnie to codzienne odkurzanie też hmmm "zdziwiło "
Dzień Dobry :-)
Dzień Dobry :-)
anulka1979
dzien dobry;-)
anulka1979
Nie martw sie mnie to codzienne odkurzanie też hmmm "zdziwiło "
/COLOR]
ja musze miec w domu porzadek... ale codzienne odkurzanie i mycie podlog to sie nie zdarza
reklama
Podziel się: