anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Anineczko, moi rodzice;-):-) 31 rocznice slubu:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wisienko, jak to napakowac duzo pod wozek? A jak z przewiezieniem wozka? Nie skladalas go do samolotu??
Matt dziś znowu był lotnikiem
Spałam a mąż wrzucił mi go do łóżka
I jak mąż zaglądnął do sypialni to widział Matta w locie
Piękną śliwe ma na czole :-baffled:;-)
Wisienka 2 tygodnie przepisowe i tydzień urlop
Wisienko teraz to juz chyba na dluzej zabawie w UK... Zobaczymy. A Dominik chyba poznal tatusia, na poczatku mu sie przygladal ale bardzo szybko bawili sie jak dawniej..
Kurde czytam tak Was po kawalku i dochodze do wniosku, ze tylko moje dzieciaki takie do tylu. Zaden nie raczkuje, tylko turlaja sie po calym mieszkaniu Zaden nie siedzi i na razie nie zamierza A jak czytam, ze Wasze bable potrafia powiedziec: mama, tata to wogole szczena mi opada
a u nas niestety małej wróciło przeziębienie:-( , katarek straszny, pokasłuje, psika:-( , jutro idziemy do lekarza, mam nadzieje że to tylko przeziębienie , zobaczymy
Wisienka, pytalas kiedys o "dobieranie sie" maluszkow cycowych do cyckow... No to ja tez mowie tak Oskar wrecz rozbiera mnie, jak leze kolo niego to on myk na boczek otwiera buzke i lapka szuka... a ostatnio kimnelam jak go karmilam - on tez... i jak sie przebudzilismy to cycus byl na wierzchu... a Oskar dorwal go raczka, mietosil i smial sie w glos... patrzyl na cycka, na mnie i smiech