reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Witam wieczorowo

My po basenie dziś aż godzinkę byliśmy a nie 30 min bo odrazu odrabialiśmy zaległe zajęcia ( teraz już wakacyjna przerwa , ale będziemy chodzi przez wakacje na własna rękę żeby Kacperek nie zapomniał :tak:).

Liluś mam nadzieję że ze zdrówkiem wszystko dobrze no i życzę żeby w Małżeństwie sie poprawiło :tak:

Liluś, dbaj o siebie i o brzuszek. Kłopoty małżeńskie mam nadzieję szybko mną. Buziaki dla Ciebie.

Mirka, ja codziennie rano odkurzam i myje podłogi prontem a wieczorem jak się znowu nanosi to zmiatam. Młodą kladę na macie albo kołderce czy kocyku, ale szybko zwiewa.

Anineczka, mojej przyjaciółki szwagrowi urodził się synek w 23 tyg. ciąży z wagą ok. 500 gram. Teraz ma już ponad trzy lata. Szybko dogonił rówieśników.

co do miejsca raczkowania to ja daje Kacpra na panele. Wcześniej rozkładałam koc i kołdrę ale teraz to i tak nie ma sensu bo po sekundzie on i tak jest na panelach a poza tym na podłodze jest mu lepiej bo na dywanie to sie ślizgał :-)

reklama
Do góry