dziunia79
Fanka BB :)
dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Karinka jak spac !:-) meczyk sie kończy:-)
A co Kapik konkrety lubi
Karina ja chyba coś niedoczytałam to obciełas włoski?
No i tym miłym akcentem pożegnam Was miłe panie i lecę na najfajniejsza czesć dnia a raczej nocy
DOBRANOC
jeja ile wy piszecie nie idzie za wami nadgonić
anitt duuuuuuużo zdrówka dla męża
anineczka zdróweczka dla matiego
karinko sklep na pewno wypali , nie słuchaj głupot złośliwców
aluśka ta twoja teściowa to chyba jakaś kretynka czy co!?
bira może jakiegoś dobrego drina na odstresowanie?
asix mały bije tu chyba rekordy rewelka
co do porodu to jestem za cesarką , ja nie chciałam mieć bałam się komplikacji itp. mówiłam że tylko naturalnie , ale jak sam lekarz stwierdził miałam małe szanse by bezpiecznie urodzić takie duże dziecko(4520) po 12 godzinach zmieniłam zdanie :-) moja znajoma miała zaleconą cesarkę bo było podejrzenie wodogłowia (co okazało się prawdą) ale lekarze sie uparli i męczyli ja kilkanaście godzin mała utkneła . wyciągali ją kleszczami, miała pękniętą czaszkę , połamane obojczyk i ramie i jeszcze inne obrażenia , szkoda gadać jej drugie dziecko też nie mogło sie urodzić bo było poowijane pępowiną tylko cud je uratował bo też kazali jej rodzić naturalnie ,brak słów
co liczby naturalnych porodów to moja babcia rodziła 17 razy;-)
wisienko anineczko mała poród przeżyła , później była walka o to by choć troche normalnie funkcjonowała niestety jak miała 2 latka zmarła
Ha ha ha
To tak jak u mnie
Tymbardziej ,że:
Mąż moj ma 2 synów.
Przemek jego brat: ma 2 synów
Moj brat: ma 1 syna
No normalnie niema żadnej dziewuchy
Tak więc chyba poprzestane na 2 synach
dzień doberek:-) o ja pierwsza?:-)
Wisienko mam nadziej,że nie zanudziliśmy Cię naszymi wspominkami o meczu??
hehehe
w tej rodzinie to niemożliwe!
robisz córeczkę a tu siusiak wyskakuje na usg to ja się tak nie bawię bo mnie wykończą te chłopy
dobre z tym tatuskiem-tak sie smialam, ze az matti spojrzal na mnie tak dziwnie-ehh co on w takich momentach musi sobie myslec o tej swojej matceOczywiście Misia gasze światło,ale jeszcze nie teraz.Może zjawi się Women ;-)
Matt woła o jedzenie,tatuś już biegnie z butlą
dzien dobry
boli mnie glowa , przez tych naszych pilkarzy wypilam 1/2 butelki wina
mecz byl do d.......... grali fatalnie dzieki bogu mam genialnego bramkarza
ale wstyd zremisowac z austriia ........to juz na pewno odpadniemy z grupy
zarazjade po meza
wisenka ......co do angielskiego to jest ok , ale tez robie duzo bledow , angielki to jest jezyk gdzie jak znasz 100 slow to moze sie spokojnie komunikowac ale jak chcesz naprawde dobrze mowic to jest bardzo trudno jest to bardzo precyzyjny jezyk i tak jak w poslki czesto nie ma wyrazu na cos to w angielkim na pewno jest ......... malo jest ludzi nawet anglikow ktorzy mowia naprawde dobrym angielkim
poza tym moich 2 narzeconych bylo anglikami i z michael'em moi mezem tez mowimy po angielsku z tym ze to jest krok wstecz bo dla obydwojga nie jest to jezyk ojczysty i w sumie to tworzymy rodzinne esperano .....
Dzień dobry
Ja z rewelacji to mam grypę jelitowa razem z Michałem od 3 rano.Wyglądam jak zombi dobrze ze bez wymiotów.No cóz nie jedno juz sie przeżyło więc i dzisiejszy dzień przezyjemy;-)
Idę przy herbatce miętowej poczytać
Dzień dobry
Ja z rewelacji to mam grypę jelitowa razem z Michałem od 3 rano.Wyglądam jak zombi dobrze ze bez wymiotów.No cóz nie jedno juz sie przeżyło więc i dzisiejszy dzień przezyjemy;-)
Idę przy herbatce miętowej poczytać
a ja juz nie wiem co jest z tym moim synkiem wstal znowu o 2 na jedzenie no i potem juz nie spal... ani nie usnal ze mna ani sam w lozeczku po godzinie sie poddalam i go ululalam no i co z tego jak o 5 juz nie spal
moze to d;latego ze on ostatnio ma tylko 2 drzemki 1 po9,00 no i 2 ok13,00-14,00 no i koniec za cholerke nie moge go zmusic do 3poprostu nie chce spac i juz...