reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
wisienka .......oczywiscie ze 'where is everybody ' to tak jak somebody , nobody , anybody etc.
taka forma .........penie wynika to z tego ze 'body' cialo jest TO czyli nijaki

no wlasnie nie wiedzialam jak to wytlumaczyc-dzieki!!:tak::-)

Oj Anulka wiem wiem:zawstydzona/y:naprawde postaram sie w weekend porobic zdjecia i z ta sukienka i klaczkami i wkleje:blink:

Aaaaa no to wszysto jasne zatem zycze powodzenia:tak:tylko wspolczuje Tobie 12 godzin to nog nie bedziesz czuc chyba ze jestes przyzwyczajona

rob fotki bo tez jestem ciekawa
a co do pracy to wlasnie dostalam sms-ka, ze dopiero w przyszly weekend bo tej funkcji nie ma w tym tygodniu:-(

bira-tez sie usmialam z birra kulwa mac itd.:-D:-D:-D:-D sorki:-p

annineczka widze ze masz polska czcionke, kompa masz z polski czy jak?

sprawdz na pasku narzedzi kolo zegara masz pasek jezyka tam to powinno byc -jak dobrze zajarzylam o co ci chodzi

dobra kochane ja spadam spac do jutra!!
dobranoc :*

Hej laski, oglądałam mecz :wściekła/y:

Jestem tak zła że zaraz chyba się napiję :wściekła/y::no::crazy::baffled:
przeżywałam ten mecz, cieszyłam się a ten !@#$%#@!@#$@!# sędzia kalosz nam przy!#$%^@ ten karny :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
super żeśmy zagrali w drugiej połowie, Roger pięknie pyknął gola a tu ten ch... ni z gruszki ni z pietruszki nam dowalił, no za jaja bym go wytargała. Pieprzony angol :angry::angry::angry:

Jestem w takim szoku, że aż mi się chce płakać... :-(
Misia jak ja Cię rozumiem :-:)-(
Nie jestem jakimś wiekim fanem,ale ten mecz był moją nadzieją.
Z chorwacją przegramy sromotnie...bo jak niemcy i austryjacy przegrali :-:)-(

wiecie co dziewczyny smiac mi sie troche chce z waszych emocji, czuje sie conajmniej jakbym na jakims forum zwiazanym z pilka nozna siedziala a nie o ciazy i dzieciach :-D:-D

propo spotkania to moze jest ktos chetny sie spotkac pod koniec wrzesnia jak bede w polsce juz na dluzej :confused::confused::confused:
nie wiem jak inne ale z toba misia czy pusia to mam nadzieje ze sie zobaczymy po sasiedzku :)

jeja ile wy piszecie nie idzie za wami nadgonić

anitt duuuuuuużo zdrówka dla męża:happy:

anineczka zdróweczka dla matiego :tak:

karinko sklep na pewno wypali , nie słuchaj głupot złośliwców:tak:

aluśka ta twoja teściowa to chyba jakaś kretynka czy co!?:crazy::-D

bira może jakiegoś dobrego drina na odstresowanie?:rofl2:

asix mały bije tu chyba rekordy rewelka:-D

co do porodu to jestem za cesarką , ja nie chciałam mieć bałam się komplikacji itp. mówiłam że tylko naturalnie , ale jak sam lekarz stwierdził miałam małe szanse by bezpiecznie urodzić takie duże dziecko(4520) po 12 godzinach zmieniłam zdanie :-) moja znajoma miała zaleconą cesarkę bo było podejrzenie wodogłowia (co okazało się prawdą) ale lekarze sie uparli i męczyli ja kilkanaście godzin :szok:mała utkneła . wyciągali ją kleszczami, miała pękniętą czaszkę , połamane obojczyk i ramie i jeszcze inne obrażenia , szkoda gadać:wściekła/y::wściekła/y::szok::crazy: jej drugie dziecko też nie mogło sie urodzić bo było poowijane pępowiną tylko cud je uratował bo też kazali jej rodzić naturalnie ,brak słów:wściekła/y::no::no::crazy:

co liczby naturalnych porodów to moja babcia rodziła 17 razy:-D;-)

Sabinka, u nas jest luzik. My mamy płaściutko:-) Co do imprezowania to nic nie mów. Uwielbiam. Mam nadzieję, ze nadrobę choć rrochę jak do Sebana pojade w wakacje. Ingi mój brat popilnuje z dziewczyną a ja w tango:-):-)

Anineczka, kurde muszę chyba na odwyk iść z tymi bluzgami;-)

Laski uciekam bo nie weim kiedy gwiazda wstanie.

Dobranoc

asix jestes genialna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ąężćś !!!!!!!!!!!!!!!!!!! jupii !!!!!!!!!!!!!!!

dziunia to straszne :szok::szok::szok: i co sie stalo z tym dzieckiem? zyje?

spadam spac, Dobranoc wszystkim
Wisienko Eureka :laugh2::laugh2:
Ale z autopsji wiem,że minie u Ciebie troche czasu zanim zastosujesz się do polskich znaków.
oto dowód:

dziunia to straszne :szok::szok::szok: i co sie stalo z tym dzieckiem? zyje?

spadam spac, Dobranoc wszystkim

Nie użyłaś żadnego polskiego znaku choć już miałaś je w ustawieniach :laugh2::laugh2:

Idziecie już :-(

reklama
Do góry