reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
wisienka .......oczywiscie ze 'where is everybody ' to tak jak somebody , nobody , anybody etc.
taka forma .........penie wynika to z tego ze 'body' cialo jest TO czyli nijaki

no wlasnie nie wiedzialam jak to wytlumaczyc-dzieki!!:tak::-)

Oj Anulka wiem wiem:zawstydzona/y:naprawde postaram sie w weekend porobic zdjecia i z ta sukienka i klaczkami i wkleje:blink:

Aaaaa no to wszysto jasne zatem zycze powodzenia:tak:tylko wspolczuje Tobie 12 godzin to nog nie bedziesz czuc chyba ze jestes przyzwyczajona

rob fotki bo tez jestem ciekawa
a co do pracy to wlasnie dostalam sms-ka, ze dopiero w przyszly weekend bo tej funkcji nie ma w tym tygodniu:-(

bira-tez sie usmialam z birra kulwa mac itd.:-D:-D:-D:-D sorki:-p

annineczka widze ze masz polska czcionke, kompa masz z polski czy jak?

sprawdz na pasku narzedzi kolo zegara masz pasek jezyka tam to powinno byc -jak dobrze zajarzylam o co ci chodzi

dobra kochane ja spadam spac do jutra!!
dobranoc :*

Hej laski, oglądałam mecz :wściekła/y:

Jestem tak zła że zaraz chyba się napiję :wściekła/y::no::crazy::baffled:
przeżywałam ten mecz, cieszyłam się a ten !@#$%#@!@#$@!# sędzia kalosz nam przy!#$%^@ ten karny :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
super żeśmy zagrali w drugiej połowie, Roger pięknie pyknął gola a tu ten ch... ni z gruszki ni z pietruszki nam dowalił, no za jaja bym go wytargała. Pieprzony angol :angry::angry::angry:

Jestem w takim szoku, że aż mi się chce płakać... :-(
Misia jak ja Cię rozumiem :-:)-(
Nie jestem jakimś wiekim fanem,ale ten mecz był moją nadzieją.
Z chorwacją przegramy sromotnie...bo jak niemcy i austryjacy przegrali :-:)-(

wiecie co dziewczyny smiac mi sie troche chce z waszych emocji, czuje sie conajmniej jakbym na jakims forum zwiazanym z pilka nozna siedziala a nie o ciazy i dzieciach :-D:-D

propo spotkania to moze jest ktos chetny sie spotkac pod koniec wrzesnia jak bede w polsce juz na dluzej :confused::confused::confused:
nie wiem jak inne ale z toba misia czy pusia to mam nadzieje ze sie zobaczymy po sasiedzku :)

jeja ile wy piszecie nie idzie za wami nadgonić

anitt duuuuuuużo zdrówka dla męża:happy:

anineczka zdróweczka dla matiego :tak:

karinko sklep na pewno wypali , nie słuchaj głupot złośliwców:tak:

aluśka ta twoja teściowa to chyba jakaś kretynka czy co!?:crazy::-D

bira może jakiegoś dobrego drina na odstresowanie?:rofl2:

asix mały bije tu chyba rekordy rewelka:-D

co do porodu to jestem za cesarką , ja nie chciałam mieć bałam się komplikacji itp. mówiłam że tylko naturalnie , ale jak sam lekarz stwierdził miałam małe szanse by bezpiecznie urodzić takie duże dziecko(4520) po 12 godzinach zmieniłam zdanie :-) moja znajoma miała zaleconą cesarkę bo było podejrzenie wodogłowia (co okazało się prawdą) ale lekarze sie uparli i męczyli ja kilkanaście godzin :szok:mała utkneła . wyciągali ją kleszczami, miała pękniętą czaszkę , połamane obojczyk i ramie i jeszcze inne obrażenia , szkoda gadać:wściekła/y::wściekła/y::szok::crazy: jej drugie dziecko też nie mogło sie urodzić bo było poowijane pępowiną tylko cud je uratował bo też kazali jej rodzić naturalnie ,brak słów:wściekła/y::no::no::crazy:

co liczby naturalnych porodów to moja babcia rodziła 17 razy:-D;-)

Sabinka, u nas jest luzik. My mamy płaściutko:-) Co do imprezowania to nic nie mów. Uwielbiam. Mam nadzieję, ze nadrobę choć rrochę jak do Sebana pojade w wakacje. Ingi mój brat popilnuje z dziewczyną a ja w tango:-):-)

Anineczka, kurde muszę chyba na odwyk iść z tymi bluzgami;-)

Laski uciekam bo nie weim kiedy gwiazda wstanie.

Dobranoc

asix jestes genialna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ąężćś !!!!!!!!!!!!!!!!!!! jupii !!!!!!!!!!!!!!!

dziunia to straszne :szok::szok::szok: i co sie stalo z tym dzieckiem? zyje?

spadam spac, Dobranoc wszystkim
Wisienko Eureka :laugh2::laugh2:
Ale z autopsji wiem,że minie u Ciebie troche czasu zanim zastosujesz się do polskich znaków.
oto dowód:

dziunia to straszne :szok::szok::szok: i co sie stalo z tym dzieckiem? zyje?

spadam spac, Dobranoc wszystkim

Nie użyłaś żadnego polskiego znaku choć już miałaś je w ustawieniach :laugh2::laugh2:

Idziecie już :-(

reklama
Do góry