sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Dawid wrócił...:-) kolorowych snów kochane:-) buziaki...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wisienka .......oczywiscie ze 'where is everybody ' to tak jak somebody , nobody , anybody etc.
taka forma .........penie wynika to z tego ze 'body' cialo jest TO czyli nijaki
Oj Anulka wiem wiemnaprawde postaram sie w weekend porobic zdjecia i z ta sukienka i klaczkami i wkleje
Aaaaa no to wszysto jasne zatem zycze powodzeniatylko wspolczuje Tobie 12 godzin to nog nie bedziesz czuc chyba ze jestes przyzwyczajona
annineczka widze ze masz polska czcionke, kompa masz z polski czy jak?
Misia jak ja Cię rozumiem :--(Hej laski, oglądałam mecz
Jestem tak zła że zaraz chyba się napiję
przeżywałam ten mecz, cieszyłam się a ten !@#$%#@!@#$@!# sędzia kalosz nam przy!#$%^@ ten karny
super żeśmy zagrali w drugiej połowie, Roger pięknie pyknął gola a tu ten ch... ni z gruszki ni z pietruszki nam dowalił, no za jaja bym go wytargała. Pieprzony angol
Jestem w takim szoku, że aż mi się chce płakać... :-(
bira może jakiegoś dobrego drina na odstresowanie?
co liczby naturalnych porodów to moja babcia rodziła 17 razy;-)
sprawdz na pasku narzedzi kolo zegara masz pasek jezyka tam to powinno byc -jak dobrze zajarzylam o co ci chodzi
Wisienko Eurekaasix jestes genialna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ąężćś !!!!!!!!!!!!!!!!!!! jupii !!!!!!!!!!!!!!!
dziunia to straszne i co sie stalo z tym dzieckiem? zyje?
spadam spac, Dobranoc wszystkim